Şimdi Ara

Tip 2 diyabet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi gunler arkadaslar babam tip 2 diyabet hastası ameliyatla geçebileceği söyleniyor bu konuda bilgisi olan var mı yada daha once ameliyat olup düzelen varsa ve bilgi verebilirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • amelıyat olsa ben olurdum.tıp 2 yok .şekerlı ıcecekler sekersız dahıl ıcmeyecek şekerlı yıceklerde yemıcek.ben hep boyle yapıyorum.

    arada bıtkısel hap al
  • Cevremizde ameliyat olmuş 2 kişi var iyileşti ama.ben hala tereddutteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar diyabet iki çeşit biri çocukken farkedilen tip 1 diğeri sonradan bizim yaşam şeklimizle ilgili tip2 diyabet. diyabeti önlemek veya yavaşlatmak istiyorsanız tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor zaten örnek veriyorum:

    Birinci derece akrabalarınızda diyabet hastası mı var? Siz de diyabet hastası olmaktan mı korkuyorsunuz? Diyabetten nasıl korunabilirsiniz? Tip 1 diyabet önlenemez. Ancak, prediyabet tedavisine yardımcı olan, sağlıklı yaşam tarzı seçenekleri aynı şekilde tip 2 diyabet ve gebelik diyabetinin önlenmesine de yardımcı olabilir:

    Kaynak:https://hekimimyanimda.com/aile-hekimligi/diyabetten-nasil-korunabilirim-diyabet-hastaligini-onleme/

    bu hastalık nasıl gelişiyor diyorsanız ki biraz karışık burasıhttps://hekimimyanimda.com/ic-hastaliklari/tip-2-diyabet-gelismesine-neden-olan-unsurlar/

    bunlar biraz daha tıbbi şeyler ama şöyle bir gerçek var ki şeker hastası olmamıza neden olan durumlar bizi sadece şeker hastası yapmıyor. Aynı zamanda başka hastalıklarda peşinden geliyor.

    şu yazıyı okumanızı şiddetle öneririm:https://hekimimyanimda.com/saglikli-yasam/modern-tembelligin-bedeli-diyabet-hiperlipidemi-ve-hipertansiyon/




  • amann arkadaşlar ben gizili şeker tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdim 3.5 yıl önce,şu an tip 2 yim ve diamicron ve delix kullanıyorum ve ilaç ile baya düzene soktum ben...açlık 90-130 arası tokluk 180-230 arası(200 ün altı daha uygundur tokluk da bu arada)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.