Şimdi Ara

Tier 8 pre tank almalı mıyım? (aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde tier 6 SU-100Y var şuan. Tankla oynadım biraz hoşuma gitti. Zaten troll bir topu var eğlendiriyor. Az çok para da bırakıyor. Ama biraz daha rahat para kasmak istiyorum. O yüzden tier 8 bir tank almayı düşünüyorum. Strv S1 konsept olarak çok hoşuma gidiyor. Ne önerirsiniz?

    Edit: Strv-S1 aldım. Konu kapanabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 26 Ocak 2018; 21:19:53 >



  • Tier 8 in üstünü para getiren bir şey olmadan oynayamazsınız..örnek 1. bende sadece Scorpıon G var şimdilik yetiyor her ihtiyacımı karşılılyor.Onu alıncaya kadar Tier X oynıyamıyordum. Örnek 2. bir arakadaşım yeni başladı kıt kanaat 8 e kadar geldi Kv4 aldı tıkandı para yok kalmadı Kv3 ü sattı oda dün bitti :))..ne tamir çantası alabiliyor nede ilk yardım kiti..maalesef oyun bu sistem üzerine kurulu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: velociraptor

    Tier 8 in üstünü para getiren bir şey olmadan oynayamazsınız..örnek 1. bende sadece Scorpıon G var şimdilik yetiyor her ihtiyacımı karşılılyor.Onu alıncaya kadar Tier X oynıyamıyordum. Örnek 2. bir arakadaşım yeni başladı kıt kanaat 8 e kadar geldi Kv4 aldı tıkandı para yok kalmadı Kv3 ü sattı oda dün bitti :))..ne tamir çantası alabiliyor nede ilk yardım kiti..maalesef oyun bu sistem üzerine kurulu..

    Hocam peki Strv S1 bu gereksinimi karşılar mı yoksa başka bir öneriniz var mı?
  • Para vereceğiniz için ben bir şey diyemem..burada ana konuyu okuyun..wot kendi forumunda araştırın..kısa sürede bulursunuz..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • T8 premium alacaksaniz, ya defender ya da skorpion alin her ikiside keyif verir tier10 larla karsilassan bile sorun yasamazsin ama 2 mermi atip olsem bile bile para biraksin istersen T26E5 alabilirsin. Bunlara alternatif T34 ve Lowe onerebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    T8 premium alacaksaniz, ya defender ya da skorpion alin her ikiside keyif verir tier10 larla karsilassan bile sorun yasamazsin ama 2 mermi atip olsem bile bile para biraksin istersen T26E5 alabilirsin. Bunlara alternatif T34 ve Lowe onerebilirim.

    Şuan o iki tank satışta değil ve indirim kuponum var 3-4 gün kaldı bitmesine. Löwe herkes tarafından çok öneriliyor ancak aklımda strv s1 var. Sizce almaya değer mi?
  • Scorpıon G düşünürseniz;
    1.çabuk spotlanırsınız hep kaçacak yeriniz olmalı..
    2. Tareti dönmez karşıdaki tank yanınıza gelmeden birşeyler yapmalısınız..yoksa t49 dan 1000 yersiniz..canlı mürettebat kalmaz..
    3.karton zırhı vardır.. kolay hasar yiyorsanız önermem..
    4.mürettebatnınz en az 4 skill li olmalı ..yoksa dağa taşa atma oranınız artar..10 m den ıskalarsınız..
    5.gerektiğinde medium tank gibi oynamanız gerekir harita bilginiz iyi olmalı..
    6.motor top hasarı çabuk olur tamir çantası olmadan olmaz..
    7.tareti çok büyük yoyo tepe arkası çalı arkası işe yaramaz tepenizden vururlar..
    Bunlara dikkat edin..
    edit
    uzun lafın kısası bende Scrp G önermem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 26 Ocak 2018; 23:44:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında wg t25 pilotu maratonla vermişti iyikide verdi ne para sıkıntısı oluyor nede keyifsiz olan bir tank , spottan hızlıca hat değişmeye arkalamaya kadar bir çok durumda iş yapıyor ve kasada milyonlar eksik olmuyor saolsun wg :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 6 Şubat 2018; 15:57:47 >
  • dün 9 kill alan Scop G işte 31 m den Lorr gibi karton tanka palet atıyor..rng boşluklu zırh..bu oluyor..Tier 8 pre tank almalı mıyım? (aldım) bendeki tank avcısı..karşımdaki bana yandan dönmüş yani bir tankın en zayıf pozisyonlarından biri..zırhı olmıyan orta tank..basit bir örnek..burda beni lorr öldürüyor..Tier 8 pre tank almalı mıyım? (aldım)




  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmayın ama gömmüşünüş güzelim op tankı, 38k ve 5 yıldır oynadığım oyunda kv220-2 den sonra oynamakatan ençok zevk aldığım tank. bu arda T5 kv 220-2 yi herkese öneririrm, tam bir zevk tankı, T5 maçta (T6 üstünü görmez en fazla 5 tane T6 görürsünüz) 3 kere R yapın önünüze gelene sallayın ezin geçin mükemmel bir zevk.
    tamam scorpion G açıldınmı şansın yok bir zamanların wt auf e100 ü gibi açılınca herkes işi gücü bırakıp seni almaya çalışyor..
    ama t10 maçta t10 bir tanka 500 vurmanın açılmadın ise devamını getirmenin hazzı hiçbir tankta yok. tek yapman gereken biraz sabırlı olmak, sabırsız olduğum tüm maçlar fiyasko ile biterken sabırla beklediklerimde çok güzel hatta mükemmel işler çıkarrtım. win8 imin daha önce bu kadar MOR olduğunu başka hiçbir tankta görmedim.
    T26E5 de var ama @GurcellOnline üstadın dediği gibi (bu tank ne hikmetse 10 maçın 9 unda T10 maça atıyır ve T10 ları delemiyor (light, ve medleri deliyor ama heavylerde sıfır(ben gold atmıyorum inatla, her tanka gold sıkanada oyuncu demiyorum kimse kusura bakmasın, wot ta 10 maçtan 9 unu 2 üst tier atıyorsa ona göre top ve mermi vermeli . yemişim statı, zaten pre tankla insan para kasmak için oynar gold atıp kafa kafaya hatta zarar edecekse pre tankın manası ne ?)), taretinden de leblebi gibi yiyor) T10 maçta 2 atışla ki bu atışlar büyük ihtimal delemez, kusura bakmayın para mara vermiyor, (pre hesapla verebilir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor_71 -- 25 Şubat 2018; 3:2:48 >




  • Scorp G ile 4000 savaşım var %52 win rate im var..En çok tankı 9 adet ile Scorp G le öldürdüm aynı oyunda 10 olacaktı vuramadım aslında 10 kıll idi..Scorp G yi önce alanlardanım..İlk aldığım andaki tank değil..ben yaşadıklarımı tecrübelerimi yazdım..kısacası olanı yazdım..1 saat test server daki tecrübelerimi değil..Para verilecekse bunlara göre alsın insanlar diye yazdım..Bedava yada deneyim ile açılcak olsa zaten sorun yok..Tankları WG gömer yada yaşatır..bu işi onlar iyi yapar ben değil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.