Şimdi Ara

Ticari araç önerisi ve anlamadığım modeller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben tavuk çiftliği devir aldım çiftliğime yem veya farklı eşyalar taşımam gerekecek ve perakande yumurtada satabilirim işimi görecek bir araç bakıyorum ama kafam çok karıştı farklı farklı modeller görüyorum dobloda multijet ecojet actual gibi modeller var bu yüzden hangi aracı alacağıma karar veremedim doblo olmasıda şart değil partnerde olabilir arkada koltuk olsun ve bagajı geniş olsun az yaksın yeter ve hiç dizel araç kullanmadım km düşükmü almalıyım ticarilerde 300.000 den sonra motor zayıflıyor diyorlar yardımcı olabilirmisiniz 15.000 ve 25.000 arası bütçem var



  • 1.9 mjet veya jtd
    1.9 partner
    veya 1.5dci kango kendi çevrenizde bu tarz bir araç alabilirsiniz. çokta kasmaya gerek yok.
  • 22bin TL'ye Daha 110binde değişensiz D2 kasa doblomu sattım. İlk sahibi idim.
    Bütçeniz yeterli, multijetler iyi bakımla 1milyon km ömre sahip, önemli olan aracın eşşek niyetine kullanılmamış olması, bakımlarının doğru düzgün yapılması. Bu sebeple kurumsal yerlerden, yani arabasını değiştirmek için satılığa çıkarmış firmalardan almaya bakın. Ayrıca fatura da alabilirsiniz bu sayede.

    Fakat aklımın almadığı bir nokta var, Tavuk çiftliği olayı ciddi bir iştir ve öyle doblo kango vs ile altından ne kadar kalkılabilir.??? Ben olsam Duıcato ya da Masterdan aşağı yürümezdim.
  • haklısınız araç yeterli olmayabilir fakat bütçe sıkıntım var hazirana kadar küçük araç ile idare etmeliyim zaten perakende satma işi garanti değil belki ilk etapta tüccarlara verebilirim 1800 tavuk ile başlıyorum zarar etmezsem şubat mart gibi yeni tavuklar getirmeyi planlıyorum dikkatlice düşünürek planlama yaparak hareket etmeye çalışıyorum 2 tane aracım var 92 renault flash ve 2004 astra 1.4 olmadı bu araçlarıda satarım doblo maxi alırım ama elimde binek araçta olması lazım aile ile bir yerlere gitmek gerekir hastalık olur birşey olur herşeyimi çiftliğe harcamak istemiyorum
  • En iyisi h100 alın. Arıza çıkarmaz kolay kolay cityvan alırsınız aile de biner. Konforu düşük olur Ancak o paraya en iyi alternatif.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senkei

    1.9 mjet veya jtd
    1.9 partner
    veya 1.5dci kango kendi çevrenizde bu tarz bir araç alabilirsiniz. çokta kasmaya gerek yok.

    1.9 partneri yokuşta tavuklar koşarak geçer Hocam aman deyim bulaşmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.