Şimdi Ara

THiEF 4 [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
9.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  THiEF 4  [PS4 ANA KONU]



    Gameplay



    Thief Serisinin Yeni Oyunu Resmi Olarak Duyuruldu

    GameInformer'ın bugün ortaya çıkacak olan kapağında yeni bir oyuna yer vereceğini sizlere daha önce söylemiştik. Şimdi ise bu oyun belli oldu. Thief serisinin yeni oyunu, 'Thief' adıylaresmi olarak duyuruldu.

    Geçtiğimiz dakikalarda bir Rus sitesi tarafından ekran görüntüleri ve sanatsal çalışmaları ortaya çıkarılan oyunun duyurusu GameInformer tarafından yapıldı. Eidos Montreal tarafından geliştirilen oyunun 2014 yılı içerisinde PC, PS4 ve yeni nesil Xbox için çıkış yapacağı söylenmekte.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Thief_Serisinin_Yeni_Oyunu_Resmi_Olarak_Duyuruldu-35198.htm


    Efsane geri geliyor...

    Thief 4 ilk ekran görüntüleri geldi


     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Haziran 2013; 16:16:38 >







  • Gelsin artık ...
  • İlk thief ne oyundu be..deus ex...system shock....işte içine girdiğimiz oyunlardı bunlar..ne 3d gözlük vardı ne de testestallon lar..ama gerçekten orada hissettirirdi...Şu zamanda onu yapan oyun yok gibi...Ama gigatexture 3 lü sli tessalon 5 monitör desteği....alın beni oyunun içine de göreyim...İşte bir sonraki nesil için üzüldüğüm nokta..bu hisleri tadamadılar..üstüne daha fazlasını veya daha değişiğini tecrübe edemediler...Şimdi deus ex i kursan "bu ne beeee" der adamın küp kare kafasına bakıp...her neyse.."ah eskiler" diyelim..

    Nostaljik olduk ama gerçekten bana göre kayıp..Gelişimin sonlarını değil de başlarını yaşamanın daha anlamlı olduğu yegane alanlardandır oyun dünyası...

    Yoksa (misal) full throttle yi bilmemek olur mu...
  • Bir Operation Flashpoint, bir de Thief. En çok sessizce bir köşede beklediğim, tırstığım iki oyun.
  • ilk iki seriyi oynamidim fakat 3.yu oynamamisdim @ cancanax kardesiminde dedigi gibi zamanin sartlarinda PC de ozamanlar buyuk bir istaha oynamisdik. Yeni nesilde kimbilir nasil olur yan gorevler senaryo vs beklemeye deger. Aslinda yavas yavas bu nesilde goremedigimiz bazi duymamadigimiz oyunlar cok yakin. Hitman 5, Thief 4. Bu isimlere birde yeni nesilde Manhut, The Getaway, Syphon Filter gibi efsanelerde dahil olsa tam olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 25 Şubat 2011; 22:13:08 >
  • SiPAHi_ ;

    hocam hızına kimse yetişemiyor yav . .
  • Thief 4 gelsinde gözümüz oyun görsün.
    Umarım diğer 3 oyun kadar gizemli ve tırstırıcı olur
  • "Thief 4 Online Desteğe Sahip Olacak"
    .

    Thief 4 resmi olarak duyurulduğundan beri oyunla ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşamıyoruz. Elde ettiğimiz bilgilerin çoğu söylenti niteliğinde ve resmi açıklama olmadığı için kesinlikleri de yok. Yine de bu bilgilerin bir kısmı doğru gibi görünüyor. NeoGaf üyelerinden Nirolak'ın ortaya çıkardığı çeşitli çeşitli öz geçmişlerden gelen bilgilere göre Thief 4 online desteğe sahip olacak.Bu online desteğinin içeriği ile ilgili herhangi bir bilgimiz ise malesef yok. Co-op desteği eminim oyuna çok büyük katkı sağlardı.       Bunun yanı sıra çalışanların özgeçmişleri Thief 4'te ünlü Unreal Engine 3 motorunun kullanıldığına işaret ediyor.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Thief_4_Online_Destege_Sahip_Olacak-23325.htm




  • Thief 4 hakkında yeni söylentiler
    .

    NeoGaf forumlarında dolaşan söylentilerden yola çıkılırsa Eidos Montreal'in yeni oyunu Thief 4 hakkında önemli bilgiler ortaya çıktı.Eidos Montreal çalışanlarından Colas Fievet'in LinkedIn profilinde Ağustos 2009'dan 2010 yılının sonuna kadar yaptıkları listelenmiş ve bu listelenen işler arasında da "...Thief 4 için network, oynanış, debugging, online ve offline araçları" ibaresi yer alıyor.Her ne kadar özgeçmişlerde yazılan şeyler bazen yanlış çıkabilse de bunu doğru olarak sayarsak Thief 4 oyununda multiplayer modu olacağını söyleyebiliriz.Öte yandan daha kesin gözü ile bakılan başka profillerde ise aynı ekibin kaynak olarak Unreal 3 Engine'i kullandıkları belirtiliyor. Bu da bize Thief 4'ün olası bir multiplayer modu ile Unreal 3 motoru üzerinde hazırlandığını gösteriyor. Batman serisi, Mass Effect 3 gibi oyunlarda kullanılan ve görsell gücü ile oyuncuları mutlu eden Unreal 3 Engine'in bu yeni oyunda kullanılması da hoş bir durum olur




  • En son oyun 2004 yılında çıktı, yani tam 8 yıl oldu ve halen yeni bir Thief oyunu çıkmadı. Döneminin çok popüler bu isminin dördüncüsünün çıkacağını Eidos 2009'da duyuruldu ama üç senedir yeni bir haber alamıyorduk. Ta ki düne kadar. Resmi bir açıklama yapılmasa da ufak ufak bilgiler sızdı. İlk yenilik yeni oyunun  Unreal Engine 3 grafik motoru ile hazırlandığı üzerine. Aynı motoru kullanan diğer oyunlar Mass Effect 3 ve Batman: Arkham City'nin görsel üstünlüğünü düşünürseniz bu iyi bir haber. Diğer sızıntı ise artık her oyunun olmazsa olmazı çoklu oyuncu modunun eklenmesi. Evet, Thief 4'te çoklu oyuncu desteği olacak ama hangi modları içerek, ne şekilde oynanacak herhangi bir detay yok. Tek söylenen "benzersiz" olacağı ki bu da sıkça kullanılan iddialı laflardan biri. 3 sene sonra Thief 4 hakkında ufak bilgilerin gelmesi de iyiye işaret, bakarsınız oyun 2012'de çıkar.
    .
    http://www.gamespam.net/tum-haberler/item/254-thief-4-detaylar%C4%B1-s%C4%B1zd%C4%B1




  •  THiEF 4  [PS4 ANA KONU]
  • Thief 4'ün çıkış tarihi halen belli değil, hatta oyundaki detaylar bile sis bulutunun içinde. Ama yapımla ilgili farklı teoriler üretiliyor.

    Oyun sektöründen bazı analizciler ilginç bir tahmin yürütüyor. Bu tahminin merkezinde ise Deus Ex: Human Revolution var. Son Deus Ex, 2007'nin Mayıs ayında açıklanmış ve tam 4 yıl sonra piyasaya sürülmüştü.



    Aynı stüdyo Thief 4 üstünde de çalışıyor. Oyun yine mayıs ayında ama 2009'da ortaya çıktı. Yapılan açıklamada da geliştirme sürecinin daha başlarındaydılar. İşte yapılan tahmin burada devreye giriyor. Birkaç analizci stüdyonun Deus Ex üstündeki yapım sürecini ve Thief 4'ün geliştirme sürecini birbirine bağlayarak, oyunun 2013'te piyasaya çıkacağını tahmin ediyor.

    Diğer yandan ise 2013'e sarkma olmadan, belki 2012 sonunda Thief 4'ü görebiliriz. Bununla ilgili olarak bir takım eleştirmenlerden E3'te Thief 4'ün ayrıntılarının açıklanması ve çıkış tarhinin verilmesi üstüne yorumlar var. Sonuçta gelişmelerin nasıl olacağını zaman içinde birlikte göreceğiz.

    MK




  • Thief 4, Gizlilikten Çok Daha Fazlasını Sunacak

      Eidos Montreal'den Stephane D'Astous, OXM ile yaptığı röportajda Thief 4'ü "gizlilik unsurlarından çok daha fazlasını sunacak" diye yorumladı.
     
       İlk olarak 2009 mayısında duyurulan ve 2004'de çıkan son oyunu Deadly Shadows'dan bu yana hayranları tarafından dört gözle beklenen Thief 4, tıpkı Deus Ex'de olduğu gibi yeni içerikler, oyunu popüler kılan klasik detaylarla harmanlanacak:
     
    "Oyuna farklı bir tat verecek olan her türden çalışanımız var. Bu efsanevi ismi yeniden canlandırmak için zorlu bir yoldan geçiyoruz. Ancak biz Thief'i daha çok yeni bir oyunmuş gibi algılayarak hareket ediyor, aynı zamanda temelinde oyuncuya kendini sevdiren yapısını koruyarak bir oyun ortaya çıkarmak için çabalıyoruz. Tıpkı Deus Ex'de olduğu gibi. Deus Ex gibi Thief'de  yeniden uyanışın bir parçası olacak. Her seferinde aynı şeyi sunmak istemiyoruz. Bizim düşüncemizde her zaman için masaya yeni şeyler koymak önemlidir."

    BSC




  • Thief 4, Gamescom'da boy gösterir mi?

    Thief 4 duyuruldu, ama duyurulmakla kaldı. O zamandan bu zamana kadar oyunun tam olarak nasıl olduğu veya neye benzediğini bilemiyoruz. Hakkında spekülasyonlar dönen yapım E3'te de gözükmedi. Ancak bazı kaynaklar bu sefer oyunun Gamescom'da ortaya çıkacağını ortaya attı. Bunun ne kadar gerçek olduğunu bilemiyoruz, ama uzun süredir haber alamadığımız Thief 4'ün de ortaya çıkmasını da istiyoruz.

    Gamescom 2012, Almanya'nın Köln kentinde 15-19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

    http://www.merlininkazani.com/Thief_4_Gamescomda_boy_gosterir_mi-haber-52380p1.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancanax

    İlk thief ne oyundu be..deus ex...system shock....işte içine girdiğimiz oyunlardı bunlar..ne 3d gözlük vardı ne de testestallon lar..ama gerçekten orada hissettirirdi...Şu zamanda onu yapan oyun yok gibi...Ama gigatexture 3 lü sli tessalon 5 monitör desteği....alın beni oyunun içine de göreyim...İşte bir sonraki nesil için üzüldüğüm nokta..bu hisleri tadamadılar..üstüne daha fazlasını veya daha değişiğini tecrübe edemediler...Şimdi deus ex i kursan "bu ne beeee" der adamın küp kare kafasına bakıp...her neyse.."ah eskiler" diyelim..

    Nostaljik olduk ama gerçekten bana göre kayıp..Gelişimin sonlarını değil de başlarını yaşamanın daha anlamlı olduğu yegane alanlardandır oyun dünyası...

    Yoksa (misal) full throttle yi bilmemek olur mu...








    The elder scroll V Skyrim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahax121

    quote:

    Orijinalden alıntı: cancanax

    İlk thief ne oyundu be..deus ex...system shock....işte içine girdiğimiz oyunlardı bunlar..ne 3d gözlük vardı ne de testestallon lar..ama gerçekten orada hissettirirdi...Şu zamanda onu yapan oyun yok gibi...Ama gigatexture 3 lü sli tessalon 5 monitör desteği....alın beni oyunun içine de göreyim...İşte bir sonraki nesil için üzüldüğüm nokta..bu hisleri tadamadılar..üstüne daha fazlasını veya daha değişiğini tecrübe edemediler...Şimdi deus ex i kursan "bu ne beeee" der adamın küp kare kafasına bakıp...her neyse.."ah eskiler" diyelim..

    Nostaljik olduk ama gerçekten bana göre kayıp..Gelişimin sonlarını değil de başlarını yaşamanın daha anlamlı olduğu yegane alanlardandır oyun dünyası...

    Yoksa (misal) full throttle yi bilmemek olur mu...








    The elder scroll V Skyrim

    Bir de millet ayıla bayıla oynuyor..copy paste e devam..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancanax

    quote:

    Orijinalden alıntı: bahax121

    quote:

    Orijinalden alıntı: cancanax

    İlk thief ne oyundu be..deus ex...system shock....işte içine girdiğimiz oyunlardı bunlar..ne 3d gözlük vardı ne de testestallon lar..ama gerçekten orada hissettirirdi...Şu zamanda onu yapan oyun yok gibi...Ama gigatexture 3 lü sli tessalon 5 monitör desteği....alın beni oyunun içine de göreyim...İşte bir sonraki nesil için üzüldüğüm nokta..bu hisleri tadamadılar..üstüne daha fazlasını veya daha değişiğini tecrübe edemediler...Şimdi deus ex i kursan "bu ne beeee" der adamın küp kare kafasına bakıp...her neyse.."ah eskiler" diyelim..

    Nostaljik olduk ama gerçekten bana göre kayıp..Gelişimin sonlarını değil de başlarını yaşamanın daha anlamlı olduğu yegane alanlardandır oyun dünyası...

    Yoksa (misal) full throttle yi bilmemek olur mu...








    The elder scroll V Skyrim

    Bir de millet ayıla bayıla oynuyor..copy paste e devam..

    Copy paste Haaa , Öylemi ?




  • "Thief 4, Deus Ex'ten Daha İyi Olmalı"

    Resmi duyurusunu uzun süre önce görsek de kendisinden bir şeyler göremediğimiz Thief 4 adına Eidos Montreal titizlikle çalışıyor. Hatta Eidos Montreal Thief 4'ün, geçtiğimiz sene birçok otoritenin yılın oyunu seçtiği Deus Ex: Human Revolution'dan daha iyi olmasını hedefliyor.
     
         Konuyla ilgili resmi Xbox dergisine konuşan Eidos Montreal patronu Stephane D'Astous, "Deus Ex ile gelen başarı, firmanın hedef çizgisini değiştirdi ve yerine iki büyük hedef koydu." açıklamasını yaptı. Konuşmasının devamında D'Astous'un sözleri şu şekilde;
     
    "Bu iki hedefin ne olduğunu merak ediyorsanız söyleyeyim. Bundan sonraki her oyunumuz ya Deus Ex kadar güzel, ya da Deus Ex'ten daha güzel olmalı. Elinizin altında Deus Ex gibi başarı yapmış bir oyun olunca kendinizi daha güvende ve daha saygın hissediyorsunuz. Thief 4 ile birlikte daha farklı oynanışlar sunup, sadece tek bir iş başarmış gibi görünmek istemiyoruz."

    BSC





  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.