Şimdi Ara

Thermaltake Golden Orb II ayarında fan önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Makinayı yukselttim sonunda , 3000+ aldım , 64 bit e gectim. Biraz oc yapalım dedim, 250 ye kadar dayanıyor daha da gidecek gibi ama fan yetersiz kaldı , sogutması iyi değil ( malum orjinal fanlar) Bunun üzerine biraz arastırdım ve golden orb II de karar kıldım ; cunku küçük , SESSİZ ve digerlerine gore ucuz aynı zamanda iyi sogutuyo gibi testlere bakınca. Lakin piyasada hicbiryerde kalmamıs ne sans bendeki de :( Simdi onun fiyatı civarında (50 milyon) ve kaliteli fan arıyorum baska tavsiye edebileceğiniz varsa , sessiz olması önemli.Elbette eger orb II satan yer biliyorsanız su anda elinde bulunan ve netten alısveris yapabileceğim oraya da yonlendirebilirsiniz , tesekkurler.



  • blue orb II ye alternatif oksijen kaynağı öneririm ben.kendini soğutamıyor blue orb, üzerine o/c yapmayın bu fanla yazmışlar, psu ya carpar ona buna çarpar bir hafta kullandım feci felaket ama bayılırım belaya diyorsan zalman fatality al o da kocaman.100 filan ama o dur şimdi okudum 50 demişsin.50 kağıda hem o/c hem sessiz zor be.
  • hocam o fiyata daha iyisini bulman zor ancak verdiğim linklere bi göz atın.Stok konusunda bilgi vermemişler.Ancak arayıp sorarsanız bilgi verebilirler...

    http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=CCPUSCQZ64WWB8JJG4RP
    http://www.maxcom.com.tr/asp/show_stock.asp?product=AZ920THR11




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cougar77

    blue orb II ye alternatif oksijen kaynağı öneririm ben.kendini soğutamıyor blue orb, üzerine o/c yapmayın bu fanla yazmışlar, psu ya carpar ona buna çarpar bir hafta kullandım feci felaket ama bayılırım belaya diyorsan zalman fatality al o da kocaman.100 filan ama o dur şimdi okudum 50 demişsin.50 kağıda hem o/c hem sessiz zor be.

    Dikkatli oku oncelikle blue orb degil golden orb!!!
    eyer 10ytl lik kasa kullanırsan psu ya carpar tabi blue orb 77 cfm ile sınıfında cok iyi hava akımı saglayan bir fan bence pentium D820 yi 14*285 de stabil kullanmıstım bu fan sayesinde bilmem sen takamadın heralde...

    bence ''trn''sen blue orb almalısın inventusta bulabilirsin
    www.inventus.com.tr




  • if thermaltake don't buy.

    gavur forumlarına da takilin biraz, yarısının imzasında bu yazar.ha blue ha gold yanlış okumuşuz gold mu deneyeyim şimdi bir de senin hatrın için?

    Kasam modifiye asus ta-250 güç kaynağım FSP, önemli olan hava akımı değil hava basıncı senin bildiğin kadar benim unuttuğum var falan filan...
  • kavgaya gerek yok big typhoon alın gitsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZEUS__

    kavgaya gerek yok big typhoon alın gitsin

    hayııııır, zalman
  • Arkadaslar tamam alayım zalman ama ne alayım ? Var mı o fiyat civarında sessiz ve iyi zalman ? 70 milyona kadar cıkabilirim taksit yaparlarsa fiyatta. Su zamana kadar xp işlemci kulllandım ve uzerinde coolmaster vardı sessizdi ve bu 3000+ ya gecince birden işlemci fanından gürültü gelebileceğini farkettim.
  • GIGABYTE - 3D ROCKET COOLER aldım , bu fiyat cevresinde (50 milyon) ses-performans yonunden en iyi bu var gibi ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.