Şimdi Ara

THERMALTAKE ARMOR+ CLUB (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
3
Favori
51.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu da benim kasa

     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB

     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB

     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB

     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB

     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB




  • quote:

    Orijinalden alıntı: roses76

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sarisakal

    quote:

    Orijinalden alıntı: roses76

    arkadaşlar kasanın üst kısmına fan takacam. üst kısmı nasıl çıkartabilirim. fanı nasıl takabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim.

    bunda bende çok zorlanmıştım ama halbuki basitmiş.kasanın üstündeki kapaklı bölmeyi aç.içindeki vidaları sök.sonra üst kısmı kendine doğru çek.böyle çıkıyor üst kısım hatırladığım kadarıyla.

    arkadaşım senin dediğin gibi yaptım. fakat benim dediğim yer ups nin hemen önündeki yer idi. sanırım sizin söylediğiniz yer bölme olarak kullandığımız yer. yanlışmıyım. bu arada 23 cm lik yan fanı bir türlü bulamıyorum. aynı marka olmasına gerek yok. satılan yeri bilen arkadaşların yardımı rica ederim.

    2 seneden fazla oldu bu kasayı toplayalı.o yüzden yanlış hatırlayabilirim ama sizin dediğiniz yeri anladım.çünkü bende aynı yere yani kasanın üst kıssmını psu nun yanına fan taktım.üst kısmı çıkarırken çok zorlandım ama sonradan farkettimki üst kısmını çıkarmak çok kolay.benim hatırladığım üst kısımdaki çekerek açtığımız bölmede 4 vida var.bunları söküp, kasanın üst kısmını kendine doğru çekersen kolaylıkla çıkarıyorsun kasanın üst kısmını.yalnız üst kısımdaki usb ve esata girişlerine ve kablolarına dikkat et zarar görmesin.ben böyle hatırlıyorum.bak bu konuda bi önceki yani 6. sayfada mesajlarım var sorduğun soruyla ilgili:



    "arkadaşlar bende bu kasayı aldım.ama üste egsoz fan takmak istiyorum.biliyorum bu forumda ayrıntısıyla yazılmış.ama saate bakın (04:48).hala bulamadım.gözüm şişti uyukum geldi.rica etsem üst plastik kısmın çıkmasıyla ilgili ayrıntılı açıklamayı içeren mesajın linkini gönderirmisiniz.ya da copy past ederek burayada atabilirsiniz.ya da youtube da videosu varsa o daha ii olur. onuda aradım bitürlü bulamadım.daha doğrusu arama kriteri ne olacak bitürlü bulamadım :)))

    şimdiden çok teşekkürler. "



    "üst tarafa fanı taktım.ilginççtir alt tarafa aldığım fanlardan daha kolay taktım.üst kısmı çıkarmak kolaymış.geri takması biraz daha fazla zorladı:)

    şimdi alt tarafa aldığım fanlarda şöyle bi problemim var.fanların vidaları büyük geldi.12 cm 2 adet xsilence kırmızı ledli fan almıştım.alt taraftaki vida girişlerine uymuyor aldığım fanların vidaları.büyük geliyor.umarım daha küçük vidalı 12 cm fan bulabilirim.

    bide güç dümesi çok oynuyor.parmağımla biraz ileri geri hareket ettirdiğim zaman baya bi oynuyor.sizdeki güç dümeleride böle oynakmı :)"


    gördüğün gibi senin sorunun aynısını sormuşum.ama kendi sorumun cevabını kendim bulmuşum:). uzun zaman geçtiği için de ço net hatırlamıyorum ama yukarda sana verdiğim cevapta yazdığım çözümün doğru olduğunu zannediyorum.kolay gelsin.




  • teşekkür ederim. senin dediğin gibi bir daha deneyelim. umarım başarabilirim. bu arada 23cm lik yan fan la ilgili yardımcı olabilecekmisin. nerden bulabilirim. alternatif neler yapabilirim.
  • Arkadaslar bendede bu kasadan var. Bu kasaya corsair h100 su sogutma sistemi takabikirmiyim ? Radyatorun pek sigacagini sanmiyorum ? Bi fikri olan varmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage]
     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB
    [/simage]


    [simage]
     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB
    [/simage]


     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Pisagor-

    Bu da benim kasa

     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB

     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB

     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB

     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB

     THERMALTAKE ARMOR+ CLUB

    Kablo düzenlemeniz berbat olmuş kasa içi hava sürkülasyonunu olumsuz etkiler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

    quote:

    Orijinalden alıntı: -Pisagor-

    Bu da benim kasa

    [simage ]http://f1208.hizliresim.com/10/z/ch71p.jpg[/simage]

    [simage ]http://f1208.hizliresim.com/10/z/ch72v.jpg[/simage]

    [simage ]http://f1208.hizliresim.com/10/z/ch743.jpg[/simage]

    [simage ]http://f1208.hizliresim.com/10/z/ch75b.jpg[/simage]

    [simage ]http://f1208.hizliresim.com/10/z/ch76g.jpg[/simage]

    Kablo düzenlemeniz berbat olmuş kasa içi hava sürkülasyonunu olumsuz etkiler...

    Isınmayı diyorsanız kasada ısınma sorunu yok. Kasa içinde 4 adet 120 mm fan mevcut birde yan kapakta 230 mm boyutunda dev bir fan mevcut cpu fanını zaten saymıyorum yük altında iken donma veya kapanma sorunu olmadı şimdiye kadar. Kablo düzenine gelecek olur isek kardeş üşeniyorum en son kasa temizliğini yapmıştım komple söktüm parçaları kablolar onun için dışarıda kaldı. Ama sorun çıkarmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 14 Ekim 2012; 0:07:51 >




  • armor+ esa almak isteyen varsa BURADAN ilana ulaşabilir.
  • Arkadaşlar bende de bu kasa var. Yeni sistem topladım. Anakartım MSI 990FXA GD65. PSU ise Seasonic 620w bronze. 2 sorunum var:

    1-Kasanın kapağındaki 23 cm lik fanı takacak hiçbir yer bulamıyorum, ne anakart üzerinde ne de psu dan gelen kablolarda. Bu fan 2 pinli, buna uyan hiçbir fiş yok. Bu fanı nasıl çalıştırabilirim fikri olan var mı?

    2-Bir de anakartın üzerindeki jumper pinleri, kasadan gelen jumper kablolarının çoğuna uymuyor. Sadece power jumper ı uydu, dolayısıyla sistemi açabiliyorum. Fakat power led, hdd led gibi jumperlar anakarta uymadı. Şu an hdd ve power led ler yanmadan kullanıyorum kasayı. Örn, power led jumper ı 3 delikli, fakat anakartta power led için 2 pin var. Ne yapabilirim?

    Teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaslar bu kasadan var ama yan kapağı kayıp, satan olursa lutfen pm atsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.