Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
111.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pegasus Yayınevi Yetkilisi Kemal Küçükgedik'in açıklamasına göre;


    Serinin 8. ve şuan yayınlanmış son kitabı olan Seasons of Storms'un (Fırtınalar Mevsimi) çevirisi yapıldı, bitti ama yayın tarihi henüz belli değil.



    Sanıyorum ki kitap 2021'de piyasada yerini alacak. Bu arada Sapkowski 2018'de Witcher serisine yeni bir kitap yazacağını da söylemişti, yani bu kitap son olmayacak. Tabii o kitabın yayınlanıp Türkçe'ye çevrilmesi ve satışa sunulması en az beş seneyi bulur diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 3 Aralık 2020; 15:3:26 >
  • sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt
    Para vermeden nasıl oldu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm seriyi bitirdim. Güzel bir evren, güzel bir seri.

    Yalnız potansiyelini bir türlü dışarı vuramıyor. Ne demek istiyorum? Çok çok iyi bir seri olacakken, çok iyi bir seri olarak kalıyor. Sırf yazarın saçmalamaları yüzünden.


    Ayrıca, şuan seri bittiyse, bu nasıl berbat bir bitiştir? (8. kitap için witcherla alakası yok deniyor, başka bir zaman deniyor)

    Ayrıca kitabın ismi The Witcher, son kitaplarda witcher yan karakter oluyor.

    Bir de Geralt tüm seride kaç kez canavar avına çıktı sayan var mı? 20 değildir herhalde. (Bizim yaşadığımızdan, yani Witcher'ın gözünden anlatılanları kastediyorum, "filanca yerde 10 tane iş yapmıştı" diyerek geçiştirilenleri değil ki öylesi de pek yok galiba.)

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Nanosaniyelik tepkiler veren adamın bir yabayla öldürülmesi saçmalık değil de nedir? Hem de bir köylü tarafından?Vilgefortz öldürseydi mantıklı ve gerçekçi olurdu.Ayrıca büyücü locası saçmalığı da cabası. Ciri dünyalar ve zamanlar arasında yolculuk yapıyor, elf aliminden kaçıyor ama büyücüler tehdit ederken, seni damızlık olarak kullanacağız derken ses etmiyor.Ve yine Ciriyi kovalayan kızıl elf süvarisi lideri, Cirinin peşinden diğer dünyalara ve zamanlara gelebilirken Geralt'lı dünyaya gelemiyor, ne tuhaf. (Diğer saçmalık, bunlar diğer dünyalara geçme yetisini kaybettik, Ciri'nin çocuğuyla tekrar elde edeceğiz diyorlar ama Ciri'yi dünya dünya takip edebiliyorlar)Geralt'a yardım eden, Ciri'yi o dünyada karşılayan alim elf de her iki dünya arasında gezebiliyor.




  • Kitapların epub halini satın alabileceğimiz bir platform var mı? Kutulu 7 kitaplık seriye de sahibim. Kitaplarımı tablet üzerinden okuyorum. Ancak bu seri sadece baskı olarak satılıyor. İnternette ilk 3 kitabı buldum. Mecbur kalırsam baskı kitaplardan okuyarak devam edeceğim. Ancak katarak okuması hiç rahat değil. Sürekli elimle açık tutmam gerekiyor. ve karanlıkta okumak mümkün değil. Elinde en azından epub veya pdf olarak kitaplar bulunan varsa iletişime geçebilir mi?

  • IraArel kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de aşırı witcher fanı olarak kitapları okuduktan sonra bi hayal kırıklığına uğradım.Gerçekten bu kitapların bu kadar satmasının asıl sebebi witcher oyunudur.Kitaba sağdık kalarak süper bir iş çıkarmış.


    Kitaplar bence baya vasat.Yani evren süper karakterler süper düşünce süper ama neredeyse 2 kitap siyasi karmaşadan başka bir şey anlatmıyor.Kitabın ismi witcher ama evet odak noktası kesinlikle ciri.Ve son bence baya saçmaydı.Tek sevdiğim nokta sondaki o araflık.


    Neyse zaten oyunlar olmasa dünya genelinde bu kadar çok satılmıcak bir kitaptı ama iyiki okumuşum diyorum.Ayrıca karakterlerdeki o grilik aşırı hoşuma gidiyor.Herkes iyi değil herkes kötüde değil.İnsan.Umarım 4. oyun çıkar ve güzel bir deneyim daha kazanırız.


    Burdan gerçekten witcher 3 oyununu yapımcısına teşekkür etmek istiyorum.Normalde güzelim hikayeli kitapları vasata çevirenler varken vasat kitabı şahesere çevirmiş.





  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza katılmıyorum.
  • Bugün itibariyle bitirdim seriyi. Açık söylemek gerekirse kitapların bazı bölümlerine biraz sıkılarak okudum. Çünkü beni asıl ilgilendiren Geralt'ın, Ciri'nin, Yennefer'ın, Triss'in, Dandelion'un, Zoltan'ın ve diğer bir kaç tane daha karakterin hikayesini dinlemekti. Çok fazla siyasi konuşmaların vesaire girdiği yerlerde bir höfff duygusu gelmedi değil ama ona rağmen severek okudum.


    Game Of Thrones serisini de başlamayı düşünüyordum ama o seri bundan bile karmaşık diyorlar. O yüzden bu tarz kitaplara pek fazla dayanamadığımı anladım   Detaylar, detaylar, detaylar sürekli...


    Yine de güzel ve orijinal bir seriydi. Özleyeceğim kesinlikle. Şimdi saçma sapan cast ile oluşturulmuş diziyi bekliyorum. Oyunlar da bitti elde kaldı sadece dizi  


    "Something's end. Something's begin."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 16 Şubat 2021; 19:37:58 >




  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

    Trendyol da kupon etkinliğinden aldım 300 lira kazanmıştım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün seri Türkçe mi şu an kitaplarda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralexx42 kullanıcısına yanıt
    Son bir kitap kaldı ama yan hikayelerin olduğu bir kitap. Ana seri tamamen türkçe çıktı seri set olarak.
  • Az önce bitirdiğim seri. Harikaydı. Bende güzel bir etki bıraktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askere giderken ilk 2 kitabını almıştım 2 sene önce. 3.kitabını alıp okuyayım dedim, fiyatımı artmış kitapların ne olmuş. Gözüme pahalı göründü kitaplar  

  • Halen daha 8.kitap çıkacakta,biz alacağız da okuyacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akademik araştırmalarım şu sıralar yoğun. Mikroekonomi ile ilgilenmek durumundayım ama ilk fırsatta bu seriyi alıp okuyacağım. Zaten ben fırsat bulana kadar..  

  • LazerBülbül kullanıcısına yanıt

    2040 ta alıcak sanırım d seri hortlatıyımda sıcak kalsın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 17 Aralık 2021; 12:7:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu serinin okuma sırasına baktığımda Son Dilek yazıyor ama direkt olayların içine atlamış gibi oldum. Bi yanlışlık yok değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Yok doğru. İlk iki kitap kısa hikayelerden oluştuğu için size öyle gelmiş olmalı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu konu neden bu kadar pasif yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonominin temel taşları ve genel literatürünü, ekonomik önemli olayları anlatan anlayabileceğimiz sıkmayan bir kitap tavsiyeniz olur mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Serinin 8. Kitabı Yakında geliyor


    Hiçbir yerde bilgi yok sadece bu ay istanbulda yapılan kitap fuarı pegasus standında ki afişte bilgi vardı sağolsun bir witcher fanı bu detayı yakalıp twitterda paylaşmış




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 11 Aralık 2022; 17:29:31 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.