Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (913. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.575
Cevap
197
Favori
925.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel bir haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    O cosplayci elemanın olması hayallerde olur ancak gerçekten de, zira böyle bir rol için dış görünüş benzerliği tek başına yeterli olmaz - ki bu adam benzemiyor bile bence hatta sırf genç göründüğü için baştan kaybediyor. Karakterin kişiliğini ve rolünü başarılı yansıtabilecek, profesyonel oyunculuk kariyeri olan birini seçerler. Benim oyum Mads Mikkelsen'e olurdu. Bir kere adamın profili Geralt karakterine uyuyor, üstelik geçmişte Geralt ile benzer niteliklere sahip karakterleri çok başarılı oynamışlığı var, bunlardan en öne çıkanı Hannibal: Serinkanlı, zeki, düşmanlarına karşı acımasız, dostlarına derin biçimde değer veren, gizemli, üstün niteliğe sahip, yeri geldiğinde kirli işler yapmaktan çekinmeyen karakter havasını mükemmel yansıtmıştı. Hatta geçenlerde Andrzej Sapkowski'nin eğer witcher filmi veya dizisi çekilseydi Geralt'ı kimin oynamasını tercih edersiniz sorusuna verdiği cevaplarda bu adamın ismi de vardı yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah bu olur




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • busterr kullanıcısına yanıt
    Oyunculuk açısından haklısın hocam Mads ile zaten kıyaslanamaz ama bene görünüş olarak birebir benziyor adam Geralt'a bildiğin baya gerçekte Geralt olsa ancak bu kadar olur çok gömmeyeydin iyidi Tabi sırf görüntü kurtarmaz, ne kadar çok profesyonel oyuncu olursa o kadar sağlam bir dizi olur.Gerçek oyuncular arasında seçim yapılacak olsa (Maul'un aktörlükten çok cosplay kimliği öne çıkıyor tabi) bende Mads'ı seçerdim, gerçekten reyiz film ve dizilerinde mükemmel iş çıkarıyor.Baya beklentim var bence teklif sunarlar bu adama,sunmazlarsa onların ayıbı Yennefer tercihime ne diyorsun fikrin nedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 18 Mayıs 2017; 2:36:33 >




  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Ona itirazım yok
  • Yeni bir haber daha var,birazcık üzdü



    http://tr.ign.com/m/the-witcher-1/103320/news/cd-project-red-netflixin-witcher-dizisine-dahil-olmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapkowski ile anlaştılar zaten, kitaplar üzerinden gidecek dizi.
  • Değerli arkadaşlar, oyuna NG+ ile yeniden başlamak istiyorum da. Aklıma takılan bir konu var.
    Temiz de başlasak ng+ da olsa orada Witcher 2 kaydını kullan seçeneği var. Bende sadece 3. sü olduğu için ilk bitirişimde direkt başlamıştım. Şunu merak ediyorum, witcher 2 kaydının oyuna bir katkısı oluyor mu, ek görevler, eastereggler vs gibi.

    Nexustan Witcher 2 save indirip kullansam nasıl olur acaba. Hem sıfırdan bitirip hem ng+ ve bu şekilde witcher 2 kaydı kullanıp fark gören var mı?
    Farklı birkaç mod, witcher 2 kaydı ile ng+ başlama niyetindeyim. Youtubeda izlediğim birinde başka bir witcher ile gördüğüm görev vardı. Karısı ve evlat edindiği çocukları. Lambert yanımızda. Kritik bir seçim yaptırıyor. An itibariyle ana oyun ve tüm dlcler dahil bitirdim, öyle bir görev hatırlamıyorum. İşte bu yüzden merak ettim witcher 2 save in farkını, emin olamadım.

    2. oyuna mı başlasam acaba. 3.den sonra dövüş sistemi vb güzel gelir mi ne dersiniz.




  • 2. oyunda Sile'yi öldürmezseniz 3. oyunda Margarita'yı kurtarırken 1-2 dakikalık ek bir sahne var. 2. oyunun sonunda Letho'yu öldürmezseniz 3. oyunda Letho ile bir görev oluyor. Ayrıca Letho, Battle of Kaer Morhen'de Geralt'a yardıma geliyor. Ek olarak Letho'nun Vernon ve Ves ile 2-3 tane diyaloğu vardı. Hatırladıklarım bu kadar.
  • Hocam teşekkür ederim. Peki youtuba gördüğüm görev hakkında ne diyorsunuz. Görev ismi İpin Ucunda, yanımızda Lambert var. O da mı withcer 2 kaydının bir etkisi acaba en çok orada kafam karıştı. Ya benim unutkanlığım ya da dediğim gibi save ile alakalı.
  • O görevin Witcher 2 ile ilgisi yok ama Ciri'yi bulmaya Isle of Mist'e gittiğimizde o görevi yapmadıysanız başarısız oluyordu. Belki o yüzden gözünüzden kaçmış olabilir.
  • İlk oynayışımda zaten birkaç başarısız görevlerim vardı. (Keira'yı öldürmem haricinde diğerleri önemsizdi) Bir kontrol edeyim, muhtemelen dediğiniz gibi. Tekrar teşekkür ederim. İlk bitirişimde resmî çeviriyle oynadım, bu sefer 3.00 sürümü yayınlanan gönüllü çeviriyle başlıyorum. Bazı şeyleri daha iyi kavrayacağımı düşünüyorum.

    Son bir sorum. Blood and wine dlcsiyle ilgili ufak bir görev gördüm yine youtubeda. Gönüllü Türkçe çevirinin ufak bir tanıtımı yapılmış;
    https://www.youtube.com/watch?v=_9GSFa9O_x0

    Videodaki görev bende çıkmadı. Biliyorum ufak önemsiz bir görev ama ben böyle ufak detaylara takılıyorum bazen. Her yeri inceleyip diyaloglarda da mümkün mertebe detaylara inmeme rağmen sanırım gözden kaçırdığım şeyler oluyor. Ne harika bir eser yapmışlar şaşıyorum. Her oynayışımda ayrı bir keyif alıyorum.




  • Bu görev Vivienne'nin turnuva görevlerini yaptıktan sonra açılıyordu yanılmıyorsam. Görevi videodaki ressamdan alıyorduk hatta.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Bence Katie McGrath varken başkasına Yennefer rolü düşmez. Kadın resmen bu rol için doğmuş. Benzerliğinin yanı sıra geçmişte de sinsi bir cadı rolünü oynamıştı Merlin'de. Yennefer rolünün hakkını vereceğinden şüphem yok.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 19 Mayıs 2017; 0:5:10 >




  • Bak bu kadın aklımdan çıkmış,Merlin'i izlemiştim doğru söylüyorsun role çok güzel gider buda tabi Eva'dan sonra Penny Dreadful'u izlediysen ne denli cadı rolüne girdiğini görebilirsin Eva'nın






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 18 Mayıs 2017; 18:55:36 >




  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Eva Green de güzel bir seçenek gotikliği yansıtıyor lakin Yennefer için biraz minyon tipli sanki. Ama Katie McGrath'ın daha olgun yapısı, boyu, yüz hatları , burnu, dudağı, elmacık kemiği tıpa tıp aynı yahu :D
  • Tamamdır hocam çok sağolun.
  • Maul gelen toplu mesajlar için açıklama yapmış




    Birde resim paylaşmış



    Mükemmel duruyo be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 18 Mayıs 2017; 21:11:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maul'un oyuncu değil cosplayer olmasını geçtim, dizi kitapların üzerine olacak. Yani Geralt, CD Project'in bize gösterdiği gibi evrenin en yakışıklı adamlarından biri değil, kitaplarda olduğu gibi çirkin bir surata sahip olan (gülümsemesi bile iyileşmekte olan bir yaraya benzetiliyor) ve Yennefer gibi birinin (kitaplarda kendisinin inanilmaz derecede çekici olduğundan bahsediliyor) Geralt ile beraber olma sebebinin Geralt'ın son dileği olduğunu göz önüne alırsak, CD Project'in yaratmış olduğu Geralt tipi ile dizide göreceğimiz Geralt tipi baya farklı olacaktır.
  • İyide bu çocuk iyi bir copslay sadece.... Sırf kendini ona benzetmeye çalıştı diye onu yapmazlar. Belki tehlikeli sahnelerde dublörlük yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde ben yıllardır Eva Green'ni dizi, film veya cosplay olarak Yennefer olarak görmeyi istemişimdir. Ağır konuşmayayım ama eğer bu dizide Eva Green olmazsa ......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 19 Mayıs 2017; 11:26:51 >
  • 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.