Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (539. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.145
Cevap
255
Favori
796.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz şekilde oyunun açılmaması, mod limitine ulaştığınızın göstergesidir ama bu limiti oldukça yukarı çekebilmek mümkün. 80-90 mod gibi bir rakamdan bahsediyorum. Yani sevdiğiniz modlardan feragat etmek zorunda değilsiniz.
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3334

    Oyunun dlc klasöründeki dlc1 den başlayıp 16 dahil olmak üzere, 16 free dlc nin yedeğini aldıktan sonra linkteki modu kurun. Aslında bir moddan ziyade dediğim gibi oyundaki mod limitini bypass etmeye yarayan çok faydalı bir dosya. 16 free dlc yi düzgün bir yöntemle birleştirip (merging) sunmuşlar sağolsunlar.

    Mod merger isimli bu sefer mods içerisindeki modları merge edip limiti yukarı çekmeye yarayan bir uygulama daha var. Özellikle texture modlarını birleştirip oyunu rahatlatma adına iyi oluyor.
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1931

    İkisinden biri mutlaka işinizi görür. İkisini birden kullanmanız da mümkün, ben de öyle kullanıyorum. Eskiden böyle faydalı araçlar yoktu, sevdiğimiz modların yarısından falan vazgeçmek zorunda kalıyorduk. Şimdi gelinen noktada mod limiti diye bir sorun artık söz konusu değil. Zaten oyunun da öyle abartı sayıda modlara ihtiyacı yok bence.




  • eline sağlık sağ ol dostum
  • Oldu hocam. Mod merger kullandım. Zaten 15 20 tane mod vardı ama %80'i texturedı. Biraz uzunca sürdü birleştirdi ve oyuna girdi. Şu an gönüllü çeviri ile devam ediyorum. Süper. Çok teşekkürler.
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam. Rica ederim, keyifli oyunlar dilerim.

    Mod merger ile birleştirilmemesi gereken birkaç mod var, ufak not olarak ekleyeyim.
    Lighting modları, hd reworked project, the aard. Bir de gönüllü yamanın font hariç 4 dosyası daha bulunuyor mods içerisinde. modTRMovies ile başlayanlar.
    Ana hikayede belli anlarda giren , Geralt'ın anlatımı da dahil bazı sahneleri içeren dosyalar. Bunların da merge edilmemesi gerekiyor. Yoksa sıkıntı çıkarıyor o videolarda. Altyazı olmaması gibi, bir sahnede karakter yüzlerinin bozulması gibi. Kendimden biliyorum, bir kere yanlışlıkla merge etmiştim.
  • lightning mod kullanmıyorum. içime sinen bir tane bulamadım açıkcası. ya anormal parlak ya da anormal karanlık oluyor. Sizden bu konuda belki öneri alabilirim. HD reworked'ün merge edilmemesi gerektiğini biraz önce keşfettim. Dosyası çok büyük olduğu için programda önerilen bütün hepsini birleştirdi 2 gb texture dosyası oldu sanırım. Bütün konuşmalardan önce ve ışınlanmalarda loading süresi uzadı. Yenilerde çıkmış olan npc ve monster texturelarını birleştirdim sadece. Şimdi yağ gibi oldu. Sizin yamada o tarz bir sıkıntı çıkar diye ellemedim gerçekten de yapıyormuş o da iyi oldu :D Teşekkürler tekrardan.^^
  • kullandığınız veya yüklediğiniz modları yazma imkanınız var mı acaba? oyuna ilk defa başlayacağım. halen modları arıyorum. reshade olsun diğerleri olsun birden fazla var, hangisini kullanayım diye kafam karışıyor açıkcası. youtubede bir tane program gördüm. orada seçim yaparak modları internetten yükleyebiliyor muyuz yoksa o program yüklü modları mı gösteriyor tam hatırlamıyorum. şu an videoyu bulamıyorum maalesef
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    İlk oyun ilerlemeniz için kesinlikle kafanızı mod aramak ve kurmakla karıştırmadan, oyunun güzel evrenine kendinizi kaptırıp sabırla oynamanızı can-ı gönülden tavsiye ederim. İlk deneyiminiz olacağı için orijinaline sadık kalıp ona alışmak, benimsemek çok önemli.
    Witcher 3 ü sakın skyrim kafasında düşünmeyin. Öyle onlarca, yüzlerce moda kesinlikle ihtiyacı yok. En az 1 kere ana oyun + 2 ek paketi sonuna kadar bitirdikten sonraki sıfırdan ya da new game plus ile başlamanız durumunda zevkinize göre birkaç mod kurmanız daha iyi olur.

    Reshade kesinlikle kullanmayın. En azından şimdilik. Oyunda birden fazla bölge mevcut, her birinin kendine has atmosferi var. Reshade presetleri genelde ana oyun için olsa da mesela velen için uygun efektler skellige, kaer morhen vs için hiç de uygun olmayabiliyor. Oynanış ve ışıklandırmayı değiştiren modlara da hiç bakmayın bence şimdilik.

    Kaliteli dokular ve suların büyük kısmında gerçek zamanlı yansıma için HD reworked project 5.1 i kullanabilirsiniz başlangıç olarak.https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021

    Asla nexustaki vortex yazılımını kurmayın. Oyunun yüklü olduğu ana dizinde (bin, content, dlc vs olan yer) mods adında bir klasör açın. Modları bu klasöre atacaksınız. En basit şekilde mod kurulum böyledir. Oynanışı değiştiren modlar olmadığı sürece ek kurulum adımına gerek yok.

    Linkini attığım HDRP modu için ise files kısmında 2 dosya var. Main file olanı direkt .exe formtında installer olarak geliyor otomatik. Bununla kurabilirsiniz sanırım , bir sorun olmaz. Şimdilik bunu bir deneyin, sorun ya da aklınıza takılan birşey olursa çekinmeden yazın.




  • Oyunu gönüllü çeviri ile yeniden başlamak istedim ama tamamının %100 Türkçe olduğunu söyleyemeyeceğim ya da sadece bende mi böyle oluyor bilmiyorum. Bazı yetenekler olsun, ara savaş konuşmaları olsun, bazı kitaplar olsun bende ingilizce olarak gözüküyor. Sürümde 1.31 yani goty versiyonu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 22 Mart 2019; 23:19:3 >
  • Bir türlü, oyun tam Türkçe olmuyor. Oyunu silip baştan yükledim, mod filan bir şey de yok. Üstelik versiyonda da sıkıntı yok. Kafamda deli sorular.

    The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 23 Mart 2019; 12:38:47 >




  • Sorunu sonunda çözdüm. Steam grubunda şöyle bir yazıya denk geldim;

    -GOTY SÜRÜMÜNE Türkçe yama kuranların hatasız bir şekilde çeviriyi kullanmaları için "witcher3/content" klasörü içerisindeki "patch0" klasörünü silmeleri gerekmektedir.

    Bence bu yazıyı konunun başına ekleyin ki benim gibi olanlar aramakla uğraşmasın.
  • Selamlar. Uzun sure oyunlari uzaktan izlemenin ardindan nu yaz aldigim laptopa yukledigim ilk oyun withcer 3 olmakla birlikte yukledigim ilk yamada sizin ceviriniz oldu arkadaslar. gecerkten cok kaliteli ve basarili. elinize saglik diyi tesekkur etmek icin gelmistim. iyi gunler dilerim.
  • yama için çok teşekkür ederim.
    bu yamayı kurarken çalan müziğin adını tam olarak yazabilir misiniz? çok beğendim de : )
  • Skullsworn kullanıcısına yanıt
  • Resmi olarak oyun türkçeye çevrildi tr yaması yapılıyormu hala
  • fuad_fuad11 F kullanıcısına yanıt
    Sen şakamısın bu yama 23studiosun yaptığı rezil resmi yamadan önce çıktı arkadaşlar defalarca cd Project ekibiyle görüştü yamanın resmi olması için lakin cd project devamlı oyaladı gizlice 23 studiosa çevirtti
    Bu yamada resmi olmayan olarak kaldı lakin resmi yamadan bin kat hatta gelmiş geçmiş bütün çevirilerden daha kalitelidir
    Yanlış hatırlamıyorsam cyberpunkta çevrilecekti ancak gönüller kırıldığı için vazgeçtiler ve biz bir mükemmel yamadan daha mahrum kaldık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 yılında bu oyunun çevirisine girişecek kadar nasıl delirmişiz hâlâ aklım almıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Witcherer_ -- 2 Mayıs 2019; 23:43:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Witcherer_

    2015 yılında bu oyunun çevirisine girişecek kadar nasıl delirmişiz hâlâ aklım almıyor.
    Yukarıda ki hatunu dinledim bir de sizin yazdığınız yazıyı okudum içim acıdı yemin ediyorum. O kadar çevir zahmete gir sayfalarca formda satır yazılsın edilsin pat diye başka birileri tarafından resmi çeviri yapılsın adalet mi şimdi hiç mi irtibata geçmedeiler sizle biz oyunu resmi çevirisini yapıyoruz diye vay be içim burkuldu içim. yazık olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Witcherer_

    2015 yılında bu oyunun çevirisine girişecek kadar nasıl delirmişiz hâlâ aklım almıyor.
    İyi ki delirmişsiniz. Sayenizde bu güzel oyunu, en ufak ayrıntısına kadar anlayıp, tadını çıkardık. Tekrar teşekkürler.
  • Hafta başında Blood And Wine ek paketini de bitirdim. 130 saat sonunda doygunluk hissi oluştu. Bunda yamanızın kalitesinin de etkisi olduğunu söyleyebilirim. Tekrardan teşekkürler.
  • Tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi oyun. Hikaye anlatımı, atmosfer, yan görevler, müzikler, açık dünya, karakterler ve ana oyun kadar kaliteli 2 DLC bir daha bu ayarda bir oyun gelir mi merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.