Şimdi Ara

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series türkçe yama ''İstek'' (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
12
Favori
19.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    İlerleyen günlerde gelir SC ekibinden birisi sizin 1 kuruşunuza kalmadık diye cevap verir. Anonymousceviri'ye veririm daha iyi en azından hakkıyla yapıyorlar.

  • Güzel bir çalışma bu proaktif yöntemleriniz bizi etkilemiyor.Bizim sistemizi bilip öyle konuşun bilip bilmeden konuşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

    Demeye kalmadan gelmiş sahibi. Ben sadece durum tespiti yapmak için konuya yorum yazdım daha sonrasında arkadaşlarla sohbet ettik bunda alınacak gücenecek bir şey yok. Size hırsızlık yapıyorsunuz diyen olmadı, hak yiyorsunuz diyen olmadı. Sisteminizi söyledim. Bağış usulü bazı yamalarınızı satmış oluyorsunuz bunda anlamayacak ne var? Destekçi rolünü almak için tek seferlik minumum 3$ veriyor kullanıcı. Yanlış mı? Ek olarak arkadaşın dediği gibi translete yamaya 3$ verileceğine kaliteli çeviriye 5$ verilir daha iyi. Çalışmalarınızda başarılar. Müşterilerinize iyi davranın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahankayahan -- 7 Eylül 2023; 17:19:9 >
  • tunahankayahan kullanıcısına yanıt

    Bak eksik biliyorsun yama bir süre sonra ücretsiz olarak yayınlanıyor bunu bilmeden yazıyorsun.Bu arada bizim müşterimiz yok destekcimiz var.İster yaparız ister yapmayız özgürüz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

    Süreci evet bilmiyorum zaten bunu da belirttim v3'e kadar galiba ücretsiz paylaştılar dedim yukarı çıkarak bakabilirsin. Sonrasında ekleyerek ücretsiz güncel çevirisi kalmadığını belirttim. İnsanların sizi destekleyip desteklememesi tabii ki kendi kararları. Geçmişte çeviri gruplarında bulundum bu işlerin içinde de oldum. O zorlu süreç sanıldığı kadar kolay değil bunu da biliyorum fakat translate yamaya da güzelleme yapmak doğru değil. İşiniz rast gitsin her şey her daim gönlünüzce olsun. Dediğim gibi ben sadece durum tespiti yapmak için konuyu hortlatmış oldum. Gördüğüm kadarıyla oyunun çevirisini arayan insanlar var buraya da gelip bakarlar diye bilgilendirdim. v3 farklı sitelerde paylaşılmış ama sizin de dediğiniz gibi bazı eksikler mevcut v4 ile bunu gidermişsiniz elinize emeğinize sağlık. Dediğiniz gibi ister yaparsınız, ister yapmazsınız tabii ki özgürsünüz ve kararı siz vereceksiniz.





  • tunahankayahan kullanıcısına yanıt

    Evet konuyu aydınlattığımiza göre beni bizi anlatabildiysek ne mutlu .👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunahankayahan kullanıcısına yanıt

    Geçen bir forumda denk gelmiştim Türkçe çeviriye Sinnerclown ekibinin çevirisiymiş bazı eksikler vardı oyunda Türkçe olmayan kısımlar mevcuttu. Türkçe karakteri desteklemiyordu. Artık piyasada güncel ücretsiz Türkçe çevirisi kalmadığına göre belki birisi makine çevirisi yapar.

  • Shawarpers kullanıcısına yanıt

    V4 sürümü ile dediklerini galiba düzeltmişler. Makine çeviri içinse belki birisi yapar, hayırlısı diyelim.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.