Şimdi Ara

The Top Ten Football Stadiums [Times Gazetesi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinyurdaer

    Koltuklar nerede?



    orası güney tribün orada bundesliga maçlarında koltuk zorunluluğu yok böylece daha fazla taraftar alınıyor tabi daha ucuz eğer avrupa kupası maçı varsa koltuklar portatif olarak takılıyor.ancak kapasite düşüyor.

    o tribün tek başına 25.000 kişi alıyor samiyenden fazla yani.

    toplamda 80 binden fazla kişilik bir yer.bu sene 50 bin küsür kombine satıldı.ancak talep fazla olduğu için satışlar durdu.

    kısaca kombine satışları sraçoğlu kadar bir tribünleri samiyen kadar.bir de taraftarları bizdeki gibi olmasa da birçok avrupalı taraftardan daha fazla destek veriyor.




  • Dortmund'un taraftarına ve stadına laf atmayın çarpılırsınız vallahi.Adamlar ateşli,çılgın değiller.Çok sakinler ama öyle bir destekliyorlarki takımı Schalke 04 maçlarında özellikle.Nasıl oluyor anlamadım ateşli değiller ama dünyanın en iyi 3 taraftarı arasındalar
  • Türkiyedeki gazeterde vermiş haberi bugün...

    Desibel rekoru kırılan, tribünleri tıklım tıklım dolan, manzarasıyla yabancıları kendine hayran bırakan Beşiktaş’ın yuvası İnönü Stadı, The Times Gazetesi tarafından ‘Dünyada maç izlenecek en iyi dördüncü stat’ olarak gösterildi... İngiliz gazetenin yaptığı haberde, tüm dünyadaki statlar ele alınırken, İnönü’den övgüyle bahsedildi. Haberde, “Fenerbahçe ve Galatasaray’ın statlarıyla karşılaşma yapılabilir. Ancak sihirli mevkiisiyle Beşiktaş’ın sahası hepsinin önüne geçer” denildi. Ayrıca haberde şu yorum yapıldı: Maçtan bunaldıklarında başını çevirip, boğaza ve Asya kıtasına bakabilirler. Ancak taraftarlar hiç sıkılmıyor, vazgeçmiyor. Muhteşem atmosfer ve seyircinin havası yenilmez gibi duruyor...
  • arkadaşlar tartıştığınız insanlar "inönü tirübünlerinin altına mikrofon koymuşlar" diyen insanlar
    ciddiye almayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I_nterpoL

    arkadaşlar tartıştığınız insanlar "inönü tirübünlerinin altına mikrofon koymuşlar" diyen insanlar
    ciddiye almayın

    Mikrofon hikayesi gerçek mi
  • mikrofon mu

    hiç değilse biz elektrikleri kesmiyoruz stadyumda . Siz gidin kendi çapınızda eğlenin, biz Uefa Champions League kuralarına konsantre olduk.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lombi

    Ulan sanki Times yazarları birleşip yazdı bu yazıyı. Yazarın birinin düşüncesi bu. Başkasıda Sami Yen'i ilk sıraya koyar belki. Oylamayla filan yapılan bi iş değil yani, bu kadar gaza gelmeyin.

    tabi can güvenliği olmayan statlar için 1. sıraya koyar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lombi

    Ulan sanki Times yazarları birleşip yazdı bu yazıyı. Yazarın birinin düşüncesi bu. Başkasıda Sami Yen'i ilk sıraya koyar belki. Oylamayla filan yapılan bi iş değil yani, bu kadar gaza gelmeyin.



    ya sen napıcakshın inönüyü the times'ı tombi kampanya yapmış lombicim..Arıyosun tombiyi alıyosun ps yi...

     The Top Ten Football Stadiums [Times Gazetesi]




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.