Şimdi Ara

....the sims 3 hatası....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar the sims 3 e yeni bir patch yüklemeye kaltığımda region hatası veriyo bu neden olabilir ve nasıl giderilir bu sorun...yardım ederseniz sevinirim



  • 1- Fulloyun.com'dan veyahutta başka bir siteden indirdiğiniz The Sims 3 ' ü yükleyin.

    2- Eğer indirdiğiniz oyun beta sürümü ise öncelikle bu sürümü full yapmanız gerekecektir. onun içindehttp://r a p i d l i b r a r y.com/index.php?q=rld+to+rzr&filetype=0 bu adresten part part ayrılmıs olan yüklemeleri bilgisayarınıza idirin. 7 partın hepsinide indirikten sonra içerisinden cıkan 2 dosyayı (Game / GameData) ....Program Files/Electronic Arts/The Sims 3 buraya kopyala ve yapıştırınız. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra oyununuz full sürüme geçecektir.

    3- Full sürüme geçtikten sonra artık update yapmaya başlıyoruz. Normalde update yaparken REGION yani bölgesel hata alırsınız. Bunun çözümü ise ; Başlat- çalıştır -regedit'HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Si ms\The Sims 3''yoluna geliyoruz ve burada ''SKU'' adlı veriye çift tıklayıp 7 sayısını 2 ye çevirip OK luyoruz.Vista kullananlar ise regedit e girdiklerinde F3 e basarak The Sims 3 yazıp aratmaya başlatsınlar. bir kaç aramadan sonra SKU karsımıza cıkıyor. Bu İşlem bittiğinde update deki region hatasını duzeltmiş oluyoruz. Eğer şansılı isek sorunsuz update i yükleriz. yüklenmiyorsa tam yüklenmede Dosya Bulunamadı (ingilizcesi file not found ) hatası alıyorsanız onunda çözümü şudur:http://r a p i d s h a r e . c o m/files/250864994/HelpPages.rar buradan HelpPages dosyasını indiriyoruz. sonra oyunun kurulu olduğu dizinde Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Game/Bin klasörünün içerisine yapıstırıyorsunuz.

    4- Bu işlem adımından sonra artık update yüklemelerine geliyoruz. burada dikkat edeceğiniz tek husus şuan The Sims 3 ünüzde hangi sürüm yüklü ise o sürüme denk gelecek update i kuruyorsunuz. bu update leri sistematik ekilde kurabilmek icinhttp://www.s i m p r o g r a m s . c o m/the-sims-3-patches/patches-the-sims-3/ bu siteyi ziyaret edin ve içerisindeki sürüm yükseltme seçeneklerinden updateleri en alt sayfadan başlayarak teker teker indirin ve updateleri sıralı kurmaya özen gösterin.. Örnek verirsek ; ''If you have 1.0.631.00002 and need to update to Sims3_1.2.7.00002'' eğer sizin sürümünüz ....631.00002 ise 1.2.7.00002 sürümünü indirmeniz gerekecek. onu indirip kurduktan sonra bu seferde 1.2.7.00002 ye denk gelen bir üst sürümü indireceksiniz ve kuracaksınız.

    Bütün updateleri yükledikten sonra en son işlem olarak The Sims 3 World Adventures paketinizi sağlıklı bir şekilde kurabilirsiniz. Ben kendim denedim bütün uğraşlarım sonucu buldum ve paketi orunsu oynuyorum. Hem updatelerim çözüldü hemde oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum.

    Not: Sizlerden Tek Ricam Bu Çözüm Yolunu Ulaştırabildiğiniz Kadar İnsana Ulaştırınız.


    icebroker

    not: linkleri verirken özellikle ayrık yazdım ilk kelimeleri bunu adres cubugunda ayrık yazılanları birleştirin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icebroker -- 21 Kasım 2009; 8:52:51 >




  • icebroker ellerine kollarına sağlık kardeşim. sağolasın.
  • Bu bilgiye o kadar çok ihtiyacım oldu ki.. İyi ki yazmışsın eline koluna sağlık .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.