Şimdi Ara

The Mochis(Flash Oyunların Oscarı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.flashgamingsummit.com/awards.html
    The Monchis bir diğer adıyla Flash Gaming Summit tarayıcı üzerinden oynadımız zevkli flas oyunları ödülendiren bir organizasyondur.Bu senede finalde oldukça çekişmeli gecece benziyen The Monchis bir çok eğlenceli oyunu barındırıyor. Örnek vermek gerekirse Space is Key basit ama sizi acaip eğlendiren sadece tek bir tuşla oynanan eğlenceli bir oyun rakibi megamashsa aksiyon katogorisine girsede oldukça bulmaca çözmenize yarıcak 6 oyun ve sizi eski günlere götürecenden eminim Rubble Trobule Tokyo ise yıkımın bile bir sanata dönüşe bilecen gösteren bir oyun elinizdekleri dikatli kulnmalısınız. Benim favorim bu sene Edge Ebedi Güvenilirlik Ödülünü(The Endless Reliability Award) alan Nitrome. Ama ne yaziki halk oylamasınıdan sonra yazdığım için mesajı biraz kötü oldu ama final adayı oyunlarıda çok iyi eğer başka oyun görmek istiyorum derseniz http://www.nitrome.com/ tavsiye edebilirim.Finalistler bakmak için yukarıdaki linke tıklayın. İyi oyunlar.

     The Mochis(Flash Oyunların Oscarı)







  • Kingdom Rush yada Raze 2 diyorum.
  • Bencede kinkdom rush klasik flash stralteji oyunun müthiş bir örneği bu sene stralejiyi alır diyorum. Raze 2 dede multiye beklerim ve çok eğlenceli oyun nmüzikleride çok hoş. Bakıcaz artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orfur -- 2 Şubat 2012; 14:30:14 >
  • Ayrıca müzük ödüleri adayı olan Reimagine: The Game denemenizi öneririm the game yazısını size sevdirebilir ve kısmen ingilizce gerektirsede nerdeyse türk yapmış diyeceğiniz şekilde bizi yakın bir oyun.Bu da linkihttp://www.newgrounds.com/portal/view/569281
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.