Şimdi Ara

The Law of Ueki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Law of Ueki

     The Law of Ueki


    Bölüm Sayısı: 51 / 51
    Yapım Yılı: 2005
    Türü: Aksiyon, Dövüş, Komedi

    Konusu:Cennette, yeni tanrı seçilmek üzeredir ve toplam 100 tanrı adayı, yeni tanrı olmak için en iyinin kazanacağı savaşa gireceklerdir. Her tanrı adayı, dünyadan birini seçip ona bir güç verecektir. Bu insanlar, tanrı adaylarının yerine, en güçlüyü bulmak için savaşmak zorundadırlar. En güçlü savaşçının tanrı adayı ise bir sonraki tanrı olacaktır. Yeni tanrı olan için savaşanın ödülü ise "Null Zai" olacaktır. Ancak savaşçılar bu güçlerini, gücü olmayan birine karşı her kullandıklarında bir yeteneklerini(zai) kaybedeceklerdir. Tüm yeteneklerini(zai) kaybettiklerinde ise yokolacaklardır.

    Yeni tanrı olmaya aday Koba-sen, savaşması için Ueki'yi seçer. Ueki'nin kendi için seçtiği güç; çöpü ağaca dönüştürmektir. Koba-sen, adalet duygusu güçlü bir savaşçı aramaktadır. Bu duygu, Ueki'de sandığından da gelişmiştir. Bir çöp bile bazen sanıldığından çok işe yarayabilir.


    Çevirisini beklediğim bir animeyedi, çevirisi tamamlandı, ben de bir oturuşta izledim. Gayet akıcı, sıkmayan, değişik ve eğlenceli bir anime. Kesinlikle tavsiye ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ueki -- 18 Şubat 2013; 1:08:10 >







  • Ben de bir süre önce ingilizce altyazılı izlemiştim.Gideri olan çerezlik bi shounen serisi.İzlenebilir ama izlemeyen de pek bir şey kaybetmez diye düşünüyorum.Bu tarz anime sevenlerin hoşuna gidicektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.