Şimdi Ara

The Last Guardian (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro Enhanced) [Türkçe Altyazı Destekli] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
8
Favori
31.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PS3psn

    Emin olun ki bu oyunlari (ICO-Shadow of the Colossus-Last Guardian) benden daha cok seven olamaz. Hele ciksinda Platin kasarim(z).

    knk sen donanımhabere girer miydin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryptdlg


    quote:

    Orijinalden alıntı: tonaran


    quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Oyun hakkında konuşulacak hiç birşey yok. Bir senedir aynı trailer dönüp duruyor.


    Katiliyorum sana.
    1 seneden fazladir ayni resimler ve video.
    Benim pek umidim yok artik!




    İco ve SOC u HD yapiyorlar sanirim ondan bir gecikme sozkonusu...

    Sanmıyorum onunla kendilerinin uğraşacaklarına. Taşeron bir firmaya yaptırıyorlardır. Basit bi port sonuçta, Remake değil. Eğer sırf bu kolleksiyon pakedi nedeniyle oyun gecikecekse vay haline bu adamların.




  • Yalnız görende oyunun 4,5 yıldır yapıldığını sanacak! İlk olarak 2009 E3 fuarından bir, iki ay önce gösterilmişti. Daha 2 yıl bile olmamış oyun duyurulalı, lakin ümidi kesen olmuş hööhh diyorum. Şuan da bulunduğumuz süreç çok çok normal, böyle tepkiler verebilmek için en azından 2012 Q2 olması lazım tarihin... Kaldı k, bu yıl içerisinde de mutlaka yeni bilgiler gelecektir, E3 ve TGS'yi boş geçmez ico.

    Uzun lafın kısası şu bekleme sürecini abartmayalım.
  • By Meto, Gecerken bi ugruyayim dedim ^^ Saka biryana yilda 1 giriyorum foruma. Bu oyun icin gün sayiyorum ^^ -- ICO-SOC Koleksiyon sürümü ne zaman cikacak Allah in izniyle?
  • Shadow of the Colossus gerçekten inanılmaz bir oyundu. Shadow of the colossus gibi bir oyun bir daha asla gelmeyecek diye üzülüyordum... bu oyunda gerçekten harika bi oyuna benziyo (özellikle ışıklandırmalara hayran kaldım) fakat ben ico ya daha yakın buldum bu oyunu... Shadow of the olossus dan çok ico havası var sanki? (bilmem siz ne dersiniz) tabi sorarsanız ico kötü oyunmu diye hayır derim ico da harika bi oyun hatta shadow of the colossus bile fazla sevenler var ama ben bunu bilir bunu söylerim:shadow of the colossus gibi bir oyun bir daha gelmez!!!!

    " Shadow of the Colossus 2 " deil bu oyun olsa olsa "ico 2" olur.. o da beni kesmez:DDDD
  • Valla su TEAM ICO oyunlarinin icinde garip bir his var, yukaridaki arkadaslarinda dedigi gibi tek kelime ile anlatilmaz yasanir. Killzone konulari 50 sayfa oluyor ama bu saheser sadece 1-2 sayfa. (Yanlis anlamayin Killzone a laf ettigim yok) Konu düstügünde yukari tasiyacam, maksat bu saheserleri tanimayan kalmasin.
  • Umarım oyun ICO gibi olmaz. Olsa yine oynarım ama ben Shadow of the Colossus'u daha çok sevdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PS3psn
    Valla su TEAM ICO oyunlarinin icinde garip bir his var, yukaridaki arkadaslarinda dedigi gibi tek kelime ile anlatilmaz yasanir. Killzone konulari 50 sayfa oluyor ama bu saheser sadece 1-2 sayfa. (Yanlis anlamayin Killzone a laf ettigim yok) Konu düstügünde yukari tasiyacam, maksat bu saheserleri tanimayan kalmasin.

    Konsol dünyasına ps3 ile adım atmışlar hiç bilmiyor team ico ve şaheserlerini. Bu yüzden team ico collection iyi bir fırsat olacak. Ico yu başlayıp bitirmediğim için ben de alabilir. hem SoC oynarım bir daha.
  • Herkes övgüler düzüyor ama hala şu oyunların oynanış dinamikleri, konularıyla ilgili bilgi veren olmamış. Sonra da ilgi görmüyor diye şikayet ediyorsunuz. Hele bir anlatın bakalım neyin nesidir bu team ico. Adventure oyunlarını severim. Pc deki adventure lar gibi mi bunlar da?
  • Ben bile bekliyorum oyunu
  • Geoxid, Aynen hocam konsol dünyasina Ps3 ten baliklama girenler bu saheserleri bilmiyor. Herkes bilmeli ögrenmeli ^^ Koleksiyonu dört gözle bekliyorum. Dev kolossoslarla Hd olarak mücadele etmek vede karanlik ruhlarla savasmak paha bicilemez. Gerci Ps2 icin oyunlar duruyorda artik Ps3 te trophy li HD olarak oynarim ... Birde oyunlar cikinca CT-RANGER Rdr de yaptigi gibi bir trophy rehberi hazirlasa cok iyi olur ^^
  • http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/6441-team-ico-paketi-2011de ... Koleksiyon 2011 Ilkbaharinda cikiyor. @ULYSES Aga bu oyunu anlatmaya kelimeler yetmez. Cikinca alip oynayip görürsün. Inanilmaz 1 duygu var su Team Ico oyunlarinda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULYSES

    Herkes övgüler düzüyor ama hala şu oyunların oynanış dinamikleri, konularıyla ilgili bilgi veren olmamış. Sonra da ilgi görmüyor diye şikayet ediyorsunuz. Hele bir anlatın bakalım neyin nesidir bu team ico. Adventure oyunlarını severim. Pc deki adventure lar gibi mi bunlar da?


    ICO'da, Köyün birinde boynuzlu bir çocuk doğuyor ve etrafa yayılan bir kötülük var. Köylülerde bu kötülüğün sebebinin bu çocuk olduğunu düşünerek bunu uçurumun kenarında bir şatoya hapsediyorlar ve orada açlıktan öleceğini düşünüyorlar, ayrıca ruhani varlıklarında var olduğuna inanılan bir şato burası... Şato'nun içinde yine onun gibi hapsedilmiş bir kız var ve bu kızla beraber şatodan çıkmaya çalışıyorsun.

    SOTC'da ise, sevdiği kadının ölümünden sonra onu tekrar diriltmeye çalışan bir eleman var. Onu tekrar diriltmenin yollarını bulmak için yola koyuluyor, en sonunda bir tapınak buluyor ve bir şey eğer var olan 16 devi öldürdüğümüz takdirde sevdiği kadının tekrar hayata getirebileceğini söylüyor ve bizde başlıyoruz o devleri öldürmeye...

    İkisininde oyun dinamikleri oldukça basittir, ico'da gidecek yolu bul, düşmanla mücadele et; sotc'da da devi bul ve beli noktalara kılıcı saplayarak öldür.

    Ama işte anlatılmaz yaşanır sözü bu yüzden söyleniyor. Anlatmakla anlaşılacak bir oyun değil, bambaşka bir şey...





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 28 Ocak 2011; 16:34:16 >




  • Koleksiyon 20 martta çıksın.
  • Gameplay videoları izledim. Özellikle sotc bana castlevania yı hatırlattı combat açısından. Ama atmosfer çok güzel görünüyor. Güzel atmosferli oyun güzel grafikli oyundan her zaman daha kıymetlidir gözümde. Collection çıksın alıcam bunları. Gow collectiondan çok memnun kaldım çünkü.
  • Sotc'daki sonlara doğru çıkan uçan devle uçmak bütün oyunlara bedeldi valla yemin ediyorum sanki ben uçuyor gibiydim ne günlerdi be buna oyun demek küfür olsa gerek.
  • Şu müzik için bile bu oyun oynanır Spoiler içerir




  • Ellerinize saglik. Videolari yine izledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULYSES

    Gameplay videoları izledim. Özellikle sotc bana castlevania yı hatırlattı combat açısından. Ama atmosfer çok güzel görünüyor. Güzel atmosferli oyun güzel grafikli oyundan her zaman daha kıymetlidir gözümde. Collection çıksın alıcam bunları. Gow collectiondan çok memnun kaldım çünkü.


    aynen hocam, iyi atmosfer her zaman grafikten çok daha önemlidir. ico ve sotc ruhu olan oyunlar. zaten oynayan hemen herkes buna değiniyor. umarım yeni nesle adapte edilirlerken cafcaflı renklerle masalsı-melankolik havaları bozulmaz diycem ama Fumito reyizin yapımı denetlediğine eminim
  • ICO yu oynamadım, ama shadow of collosus oynadığım en iyi oyunlar arasında yerini almıştır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.