Şimdi Ara

The Hunter™ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
4
Favori
99.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben de arkadaşlar bu hatayı veriyor you have attempted to shoot a black tail deer but you do not currently own the license or membership to hunt it bu ne anlama geliyor ve bu sorunu nasıl halledebilirim ateş be etmiyor geyiğe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhan_5202

    ben de arkadaşlar bu hatayı veriyor you have attempted to shoot a black tail deer but you do not currently own the license or membership to hunt it bu ne anlama geliyor ve bu sorunu nasıl halledebilirim ateş be etmiyor geyiğe

    Sen internet üzerinden oynuyorsun o parayla sadece mule deer vurabilirsin diğerleri parayla malesef ama ilaçlı versiyonu çıktı bi araştır istersen.
    Geyik dışındakileri vurman için parayla lisans alman lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hellraisers

    The Hunter 2012 var beyler onu deneyin
    ekleme :

    görmek isteyenlere :
     The Hunter™
     The Hunter™

    Biz neden bahsediyoz zaten ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tayff

    Oyunun normal versiyonu (internet bağlantısı gerektirmeden çalışan) çıktı bütün silahlar ve hayvanlar açık tabi ilaclı versiyonunda.

    Ya kardeşim bu yeni versionu nerden indirebilirim çok araştırdım ama bulamıyorum yardımcı olabilcek biri varmı acaba ? tüm silahlar ve tüm hayvanların bulunduğu oyunu istiyorum ben
  • The Hunter 2012 diye arat google da :) elbet bulursun link paylaşımı yasak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tayff

    The Hunter 2012 diye arat google da :) elbet bulursun link paylaşımı yasak

    özel mesaj atabilirmisin acaba öylede aradım fakat bulamıyorum :S
  • Torrenttttttttttt
  • Merhaba arkadaşlar

    Dün tüm sayfaları üşenmeden okudum ve siteyi ayrıntılı bir şekilde inceledim ve ilk oyunu dün gece oynadım. 1 saat 12 dk oyunumda 2 geyik vurdum ve onaylattım 1 geyikte elimden kaçırdım..



     The Hunter™


     The Hunter™




     The Hunter™



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahirazi -- 24 Ekim 2011; 11:21:49 >




  • ayni sorunu yasayan var mi bilemiyorum; web uzerinden login olduktan sonra HUNT NOW kisminda harita acilmiyor ve START'a basinca da hicbir sey olmuyor. CHrome, Firefox, IE'de denedim sonuc ayni. Java yuklu, updateleri tam. Neden olabilir?
  • oyunda anti aliasingi açıyorum fakat kapalıymış gibi tırtıklar var,niye böyle oluyor?
  • Arkadaşlar Oyun Bnm pc de Çok kasıyor Ne Yapmam Lazım Lütfen Cvp Verirsseniz Çok Sevinirim...
  • - İlk olarak oyunu 3 gündür oynuyorum ve oyunuhttp://www.oneddl.com/games/the-hunter-2012-hi2u/ sitesinden indirirseniz sadece geyik değil ilk
    adadaki herşeyi vurma, sınırsız silah, sınırsız mermi gibi +lar kazanıyorsunuz, fakat oynu online oynamadığınızdan (demek oluyor ki offline oynamak isteyenler için ideal) skorlarınız siteye iletilmiyor, ben üç gündür hem domuz, hem horozumsu olan kuşlardan, hem 2 çeşit geyik(whitetail, mule), hemde coyote avlıyorum, hiç de bir sorun yaşamadım. Tek sorunum diğer bölgelere geçememem ama onada daha bir çözüm bulunmamış illa para ödemeniz gerekiyor.

    -Avlama kısmına gelirsek, domuzlar daha çok orman içlerinde ve bataklık türü toprak yerlerde takılıyor, geyikler daha çok düz arazilerde bulunuyor, yol üstündede önünüze çıkacaktır oralara bakın, horozumsu kuşlar derseniz onlar 5 para etmiyor gördüğümde vurmuyorum bile gereksiz şeyler her yerde varlar,
    coyote denen hayvanı ise sadece bir sefer haritanın ortasındaki kamp yeri yakınında gördüm ondada 1 mermim vardı peşinden gittim buldum ama atışı kaçırdığım için vuramadım.
    -Silah ekipman vs. dersek
    Ava sakın Revolver (yani tabanca) ile çıkmayın 2 atış filan yapmanız gerekebiliyor ve yakınlaştırması berbat.
    Pompalı(Shotgun) sadece kuş avlayanlar için.
    En iyisi .243 mermili olan bolt action tüfeği yakınlaştırmasıda çok iyi.
    Dürbün olarak normali değilde tek gözlü olanı seçin size uzaklığı söylüyor ve dürbünden bakarken yeri işaretleyebiliyorsunuz. (mesela bir yerdeki izleme kulesine çıkıp vuruyorsunuz, vurduğunuz avın cesedinin yerini dürbün ile işaretleyip (sol click) ordan av yapmaya devam ediyorsunuz.)
    Hayvanları çağırmak için şeyler kullanabilirsiniz, örneğin Mule Deer çağırma parfümü var, eğer bir mule deer sesi çıkarsa huntermate de o sese azıcık yaklaşıp yere parfümü sıkın sonra uzaklaşıp oraya pusun, mümkünsede ağaca çıkma setini alıp ağaca çıkın ve bekleyin, canınız sıkılırsa diyede bu adamlar
    oyun bilen koymuş, Lane Bandit diye bir oyun var ben onu beğeniyorum, çantanıza oyununuzuda koyun en başta, sonra pusarken falanda TAB'a basarak huntermate'i açın ve G'ye basın oyun açılacaktır.
    Ayrıca üstünüze koku arındırıcıyıda alın, şimdi ismini hatırlamıyorum ama 50 kullanımlık bir haznesi vardı, pusarken etkili olacaktır.
    Çantanıza 1 silah alsanız yeterli boşuna yer kaplatmayın.
    Fotoğraf makinası sadece online oynayanlar için bir şey, bir tür hava atma yöntemi, bizim ihtiyacımız yok.
    Şu andada başka bir şey gelmiyor aklıma, bende çok aradım tam sürümünü oynun fakat bulamadım, bir sorunuz olursa sorun konu üstünden cevap vermeye çalışırım.




  • "DorukLoven" çözünürlüğü değiştiremedim, sende böyle bir sorun var mı?
  • C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\LocalLow ya da "C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming" içerisinde "TheHunterSettings_local.cfg" adını "TheHunterSettings_live.cfg" olarak değiştir.
  • Millet the hunter oyununun eski sürümünü arayanlaryusufbaransacli.tr.gg
    adlı siteye girip online oyun kategorisini seçip the hunter alt kategorisine tıklayıp oyunu indirebilirler.Site benim sitemdir :) site sorunlarını buradan benimle paylaşabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DRACON1C

    C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\LocalLow ya da "C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming" içerisinde "TheHunterSettings_local.cfg" adını "TheHunterSettings_live.cfg" olarak değiştir.

    süpersin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DRACON1C

    C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\LocalLow ya da "C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming" içerisinde "TheHunterSettings_local.cfg" adını "TheHunterSettings_live.cfg" olarak değiştir.

    Ben The hunter'ın resmi sitesinden oyunu indirdim ama gördüğüme göre oyunda bir değişiklik yok sizin anlattığınız gibi değil.Ama DRACON1C in dediği gibi settingin adını live olarak değiştirirsem dediğiniz gibi tilki ,domuz... avlayabilirmiyim yani free kullanıcıların yapamadıkları şeyleri yapabilirmiyim.Yoksa sizin bahsettiğiniz the hunter 2012 farklı bir sürüm mü?Eğer farklı bir sürüm ise nereden ve nasıl indirebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybs79521907 -- 9 Ocak 2012; 13:27:41 >




  • Az öne the hunter oynuyordum ve geyik ararken bi demirden direğin altına geldim.Sağıma bir baktım krem rengi bir domuz.O beni görmüyordu yemek yiyordu :D Nişan aldım,tetiğe bastım ama kurşun çıkmadı sol üstte ingilizce lisans al çık tı 5 kere ateş etmeyi denedim ama ateş etmedi.En sonunda domuz tam önüme geldi baktı bana tip tip 10 saniye bi ben ona bi o bana bakıştık sonra fırladı gitti :D Yani arkadaşların dediği gibi free kullanıcılar tek geyik avlayabiliyor.Domuza hiç bu kadar yakınlaşmamıştım.önceden 1-2 kere uzaktan siyah domuz gördüm ama çok uzaktaydılar ateş edemedim ve o zamanlarda arkadaşlar diyordu free kullanıcılar geyikten başka birşey avlıyamıyor ama inanmıyordum bu da bana kapak oldu :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DRACON1C

    C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\LocalLow ya da "C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming" içerisinde "TheHunterSettings_local.cfg" adını "TheHunterSettings_live.cfg" olarak değiştir.

    DRACAN1C;

    Ben resmi sitesinden the hunterı indirdim.Benim indirdiğim the hunter la , the hunter 2012 farklı bir şey mi?The hunter 2012'de domuz tilki falan avlanabiliyormuş.Benim indirdiğim The hunter la the hunter 2012 arasındaki fark nedir?

    Yukarda verdiğin değişikliği neden yapmalıyız.Eğer bu değişikliği yaparsam ben de tilki domuz v.b avlaya bilecekmiyim.

    AÇIKLARSAN SEVİNİRİM

    Biliyorum fazla soru sordum :D ama çok acil.




  • @Aerospace;
    Rica ederim.

    @ybs79521907;
    - Hunter 2012 "Single Player" yani geyik dışındaki hayvanları avlayabilir, diğer mevcut silah ve ekipmanları kullanabilirsin fakat elde ettiğin başarı oyunun sitesine yansımaz.
    Dolayısıyla görev sistemi tamamen online olduğu için de [online versiyonda sitedeki profiline mail olarak gelir] bahsi geçen sürümde belli bir amaç olmadan dolaşırsınız.

    - Sizin resmi siteden indirdiğiniz sürüm ise online ve bahsettiğim ayarı yapmanız hiçbir şeyi değiştirmez. Yani bir değişiklik yapmanıza gerek yok. Bu sürümde görev alırsınız, skorlar siteye geçer, fakat kısıtlı silah ve ekipman ile yalnız geyik avlayabilirsiniz. Tabi lisans ücreti ödemezseniz.

    Bahsi geçen .cfg isimlendirmesi de "Single Player" olan yani Hunter 2012'deki grafik ayarlarının onaylanmaması ve default değerlere dönmesini engellemek içindir.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir.




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.