Şimdi Ara

The Godfather2 [Yeni Detaylar..]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Electronic Arts'ın 2006'da piyasaya sürdüğü ilk yapımın devamı niteliğindeki The Godfather 2 hakkında ilk detaylar geldi. Yöneticilerden John Riccitiello'nin anlattıklarına göre gelecek oyun, ikinci filmin paralelinde ilerleyecek ama filmde izlediğimiz birçok geriye dönüşü (flashback) barındırmayacak. Yine aileden birini canlandıracağımız hikayesi New York, Miami ve Havana'nın içinde bulunduğu üç büyük şehirde geçecek ve ilk oyundaki gibi keşfedilebilir, özgür bir oynanışa sahip olacak. Bunların yanında 'aileler arası savaş' gibi çoklu oyuncu modlarının da olacağı belirtilen Godfather 2'nin 2009'un ilk çeyreğinde PC, Xbox 360 ve PS3 için piyasada olması bekleniyor.

    Güncelleme: Oyunun duyurulması ile birlikte Electronic Arts'ın resmi distribütörü Aral İthalat bir basın bülteni yayımladı. Bu bülteni sizlere sunuyoruz:

    EA VE PARAMOUNT DIGITAL ENTERTAINMENT, OYUNCULARI GODFATHER II İLE AİLE İŞLERİNİ İDARE ETMEYE DAVET EDİYORLAR

    Yeni Oyun Orijinal Hikayeyi Florida, Küba ve New York’ta Zengin Biçimde Devam Ettirirken Yepyeni Aksiyon-Strateji Tarzı Oynanışı da Sunuyor

    Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ve Paramount Digital Entertainment bugün 2007’nin platinyum ödüllü hitinin devam oyunu olan The Godfather® II ile ilgili ilk detayları açıkladılar. Filmden ve Mario Puzo’nun Corleone aile dramından esinlenen The Godfather II oyunu filmin hikayesinin ötesine geçerek oyuncuları 1960’ların Florida, Küba ve New York’unda organize suç dünyasının içine davet edecek.

    Oyuncular, Michael Corleone tarafından New York bölgesine Baba olarak atandıktan sonra şantajlar yaparak, yasadışı suç zincirlerini yöneterek ve yeni aileleri ortadan kaldırarak Amerika’nın en güçlü mafya ailesi olmaya çalışacaklar. The Godfather II’de oyunculara imparatorluklarını yönetmelerinde yardımcı olmak için “The Don’s View” özelliği de bulunuyor – bu yenilikçi strateji kısmında oyuncular aile işlerini büyütürken tüm dünyayı rahatça takip edebilecekler. Don’s View özelliği ile oyuncular suç zincirlerini kurabilecek, savunup geliştirebilecekler ve bu sırada rakip ailelerin yaptıklarını da an be an görebilecekler. Oyuncular ayrıca kirli işlerini yaptıracak adamlar tutarak, emirler yağdırarak ve en iyi adamlarına terfi vererek organize suç işinde ustalaşacaklar.

    Etkileyici, açık-uçlu bir dünyada geçen The Godfather II ilk oyunun popüler oyun mekaniklerini geliştirirken, seriye özel bir hava katan BlackHand kontrol şemasına da yeni özellikler ekliyor. Yeni kombo sistemi, baskı taktikleri ve iş bitirmeler ile yumruk yumruğa dövüşleri parmaklarınızın ucunda hissedeceksiniz. The Godfather II’de oyuncular kendine has yeteneklere ve uzmanlıklara sahip adamlarının yanında dövüşecekler. Her bir aile üyesi patlayıcılar, kundakçılık, mühendislik, ilk yardım gibi özel alanlarda uzmanlaşmış olacak. Baba olarak aileyi kontrol edecek, bazı adamlarınızı göreve yollarken, bazılarının yanında siz de aksiyona katılacaksınız. Stratejik organize suç ile ölümcül BlackHand aksiyonunun kombinasyonu The Godfather II ‘yi diğer açık-uçlu oyunlardan tamamen ayırıyor.

    “1960’larda mafya babaları, ancak aileleri kadar güçlü olurlardı,” diyor The Godfather II İdari Yapımcısı Hunter Smith. “Organize suçların hiyerarşik kültürünün oldukça etkileyici olduğunu fark ettik. Aileye bağlılığın son derece önem taşıdığı bir dünyada bir organize suç ailesini yönetmek, bize türe yeni bir strateji öğesi ekleyebileceğimizi düşündürdü. İşte Don’s View özelliği tam da bu – rakipleri teker teker etkisiz hale getirmek için uygun bir strateji oluşturmak. Don’s View özelliğinin bir eşi daha yok, aksiyon ile stratejiyi tamamen yeni birşeyler ortaya çıkarmak için birleştirerek açık-uçlu dünyalarda geçen oyunların temellerini değiştiriyor.”

    “The Godfather, Stüdyomuz için gerçekten de olağanüstü bir oyun serisi haline geldi,” diye ekliyor Paramount Digital Entertainment İnteraktif ve Mobil departmanları başkan yardımcısı Sandi Isaacs. “Bu oyun açık dünyada geçen aksiyon stratejisi sayesinde hikayeyi ve oynanışı yepyeni bir seviyeye taşıyarak oyunculara daha önce yaşamadıkları heyecanları yaşatıyor.”

    The Godfather II özel ön gösterimi 15 Ağustos Cuma günü, Spike TV kanalında Geoff Keighley ile GameTrailers TV programında yapılacak. Program tamamen The Godfather II’ye ayrılmış olacak ve geliştirme ekibiyle sahne arkası röportajları, oyun fragmanının gösterimi ve oyuna ilk bakış bu programda bulunabilecek. Fragman ayrıca 18 Ağustos günü The Godfather II adresinden de izlenebilecek.

    EA Redwood Stores stüdyosunda geliştirilen The Godfather II, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için 2009 Şubat’ında piyasada olacak.







  • Anakonu yokmuydu ????

    Arama butonu süs içinmi ???

    http://forum.donanimhaber.com/m_17830852/mpage_1/key_godfather/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.