Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.364
Cevap
47
Favori
115.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dewe34 kullanıcısına yanıt

    JL (Zack snyder versiyonu dahil), BvS; son Batman filminin yanında neredeyse film bile değiller bana göre. Joker filmi iyiydi fena değildi. O Jokeri Pattinsonun Batmani ile karşı karşıya görmek isterdim açıkçası keza yeni jokeri hiç sevmedim görünüş olarak. Gerçi joker de sıktı artık farklı kötüler görürüz umarım.


    filmi az önce tekrar izledim. Nolan filmleri kadar mükemmel değil bana göre hala. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu Batman filmindeki Gotham, Nolan filmlerine göre çok daha iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/the-batman-4-mart-2022-matt-reeves-robert-pattinson-zo-kravitz--93453266-99

    https://forum.donanimhaber.com/the-batman-4-mart-2022-matt-reeves-robert-pattinson-zo-kravitz--93453266-101#15085319

    https://forum.donanimhaber.com/the-batman-4-mart-2022-matt-reeves-robert-pattinson-zo-kravitz--93453266-105

    Defalarca yazdım filmin teaser'i bile çıkmadan önce yazmıştım çöp geliyor diye.

    Filmi izledim ilk yarım saati güzel olsa da sonradan çöpe bağladı. Her sahnesinde Christopher Nolan ile Christian Bale'i andım adamlar resmen seneler önce başyapıt bırakmışlarda haberimiz olmamış.

    Bu kadar büyük bütçeye sahip olup bu kadar rezalet bir şey çekmek için özel eğitim almak gerekiyor. Aklı olan hiçbir yapımcı bundan sonra bu senaristlere yönetmenlere ve en önemlisi başroldeki o rol yapamayan yetenek fukarasına bir daha değil film çekmek çektirmek , çay servisi bile yaptırmaz.

    Kısaca Batman Begins bugüne kadar çekilmiş en iyi batman filmidir. The batman ise kepazeliktir.

    İzlemeyi düşünenler için özet yorumum : KOCA BİR ÇÖP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Filmi yeni izledim. Bence güzel olmuş. Şehir daha karanlık görünüyordu. Bu hoşuma gitti. Riddler güzel işlenmiş. Tekrar izleme isteğim de var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Filmi tekrar izleyince, cinemaximuma küfür ede ede izledim. Yazıktır günahtır arkadaş ya... kâr edeceğiz diye filmi bu kadar karartmanın anlamı neydi. Evde izleyince karanlık çekimler sorun olmazken, cinemaximumda karanlıktan bir şey göremediğim sahneler ile doluydu film. Onun haricinde filmi sevdiğimi belirtmiştim zaten. Devam filmi de gelecektir, yönetmen kesilen joker sahnelerini falan boşuna paylaşmadı. Gişesi de hiç fena değil.

  • Filmde bazı şeyler havada kalıyor ya neyse.


    Madem dedektifklik yönü ağır basacak Batman'ın o zaman biraz daha zeka pırıltısı gösterseydi daha iyi olurdu. Düşman söylüyor Batman yapıyor... Şamar oğlanına döndürmüşler


    Begins ve Zack'in Batman'ı hala en iyisi

  • Zack Snyder'ın ÇÖP Batman filminin bundan çok daha iyi olan mı dersin.

    Çok karanlık kasvetli diyen mi dersin (bunu diyen yeni çıkacak Thor filmine mükemmel diyecektir ahah)

    Pattinson biraz vücut yapsaydın diyen mi dersin (Milyonlarca dolar harcanan bu yapımda, senarist-yönetmen-sanat ekibi gözden kaçırmış görüyor musun sen)

    Yıkık bir batman, adam sanki çökmüş diyen, hikayeden ve psikolojiden bihaber cahiller mi dersin. (PTSD,Depresyon vb. nedir bilmezler) Aynı tipler Joker'i de psikopat sanıyorlar. Gülüp geçiyoruz.

    Sürü psikolojisi ile Pattinson'un oyunculuğuna laf edenler mi dersin.

    Dedektiflik filmi mi süperkahraman filmi mi diye ağlayanlar mı dersin. (Batman'in olayı dedektiflik zaten,gözlem-hazırlık, sizleri memnun etmek için yarasaya dönüşebilen neon renkli kostüm giyen biri mi yapsınlar?)



    Nolan'ın üçlemesi harika filmlerdir, ama kötü BATMAN filmleridir.


    Ayrıca gelmiş geçmiş en iyi batmobil sanırım. Nolan-Zack Batman'inde bulunan süper high-tech tanklardan çok daha fazla korkutucu,göz dağı veren bir görüntüsü var.



    Umarım zevksiz fanboy sızlanmalarına kulak asıp çok güzel başlamış bir yapımı bok etmezler. Batman'i Batman gibi çektikleri için beğenmeyenler için müjde! Thor: Love and Thunder gelince onu izleyin :)





  • Klarnet çalan Batman videosu > Zack'in çöp Batman filmleri

  • Yürüyerek kapı çalarak diskoya giren , komiserden fırça yiyip , kolundan çekilip itilen Batman mi olur kardeşim? Batman kostümlü die hard çekmiş adamalar. Fanboyculuk yapmayın, her şeyi kör gözle sevmeyin.. Riddler notlar bırakan bir karakter olarak işlenmiş bak hele bak.. Nerede yapbozları ,nerede oyuncakları , gizli bulmacaları ? Nerede bir bulmacadan diğer bulmacaya , oyuncaktan başka bir kapıya açılan şeyler ? Yok. YOK! YOK!!! Riddler mektup bırakan birine dönmüş , Batman fırça yiyen birine dönmüş. Yapmayın allah aşkına , biz çizgi roman severlerin gözü kan ağladı.. Gülerek izledik filmi yahu. İyi yönleri var mı var.. Ama teraziye koyunca kötü yönleri çok çok çok fazla ağır basıyor..

    Aynı şeyi Spiderman no way home'da da gördük. Herkes deli gibi filmi övüyor.. Abi rezaleti vahşetti yahu....

  • dewe34 kullanıcısına yanıt
    Zackin dc filmleri kötüdür ancak filmlerin içindeki Batman mükemmeldir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pukiman kullanıcısına yanıt

    Batman'in 2. yılını anlatan, gerçekçi anlatılmaya çalışan bir yapım bu, 20li yaşlarının başında, ağır PTSD yaşayan birisi anlatılıyor burada. 20 yıldır batman olan birisi değil. Nolan'ın berbat Batman anlatımını sevmeye devam edin siz, çakma çizgi romancılar. Ya da daha kötüsü, Zack'in Batman'ini izleyin haha.

  • Batman 2 yıldır ne yapıyor pardon? 2 senedir gündüzleri gezen, hava aydınlıkken motor süren batman in neyini savunabiliyorsun? Yahu film zaten karanlıktan korkmasın sağlayan bir karakter olarak başlamadı mı? Çok etkileyici ve gerçekten güzel bir başlangıçtı. Ne oldu da karanlıkların şovalyesi gündüz vakti motorla gezip, polis karakolunda dolaştı? Bu mu batman? Polisten fırça yiyor yahu ne diyosun abi? Bu adam polisin olmadığı anda araştırma yapar, gizli gizli girer olayı çözer. 50 tane polis arasında sabahın köründe gezmez gezemez.. Fırça yiyemez. Hiç bir ağırlığı kalmadı batman in.

    Nolan ın batmani sadece son filmde gündüz vakti sokakta görüldü. Çizgi romana en sadık iştir kendisi her yönü ile. Gerçekcilikse dibine kadardı.

    Gerçekci batman imiz gizli gizli girmesi gereken mekana, kapıyı tıklayarak giriyor sdhsjsj çok Gerçekci canım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolan'ın Batman'i en gerçekçi diyen biriyle tartışarak vaktimi harcamayacağım.


    Yanlış anlaşılmasın, Nolan'ın üçlemesi gerçekten muazzam filmler, Nolan kötüdür diyecek kadar delirmedik daha. Hans Zimmer ile birleşince katlanıyor yapımın güzelliği, ama Nolan'ın Batman üçlemesinin berbat olduğu gerçeğini göremyecek kadar da kör değiliz.


    Muazzam filmler, kötü Batman = Nolan


    Kal sağlıcakla.

  • bu batman flim değil bildiğiniz zodiak katili arama flim i olmuş sıkıldım artık Batman sanki 1 tane düşmanı varmış gibi bu kadar uzun yapmışlar

  • arkadaşlar daha önce de yazmıştım tekrar yazayım.


    filmde dalgakıranların yıkılıp şehrin su altında kaldığı sahneyi pek beğenmedim. Kolaya kaçıldığını düşünüyorum, şehrin böyle bir sıkıntısı varsa buna daha önce değinmeleri gerekirdi. Thomas wayne seçim vaatlerinde bunu önerebilirdi örneğin.


    Riddler karakteri ve yetimhane daha çok işlenmeliydi. Riddler neden bu derece kafayı takmış bunu yeterince anlatmadılar.


    Kedi kadının aile hikayesi gereksizdi, hikayeyi romantızm ile dağıttılar bence olmamalıydı

  • Bir dakika ya !?


    The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë KravitzBATMAN ON FILMyoutube
    THE DARK KNIGHT (2008) - 1st Meeting Between Gordon & Batman For Batman on film news, check out Batman-on-Film.com! https://batman-on-film.com
    https://www.youtube.com/watch?v=ReebLhPVqr8


    The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë KravitzFlashback FMyoutube
    The Dark Knight (2008) Scene: Batman interrogates the Joker Playlist: https://is.gd/Pxi1yK Storyline: When the menace known as the Joker wreaks havoc and chaos on the people of Gotham, Batman must accept one of the greatest psychological and physical tests of his ability to fight injustice. Director: Christopher Nolan Writers: Jonathan Nolan (screenplay), Christopher Nolan (screenplay), David S. Goyer (story) Cast: Christian Bale (Bruce Wayne \ Batman), Heath Ledger (Joker), Aaron Eckhart (Harvey Dent \ Two-Face), Michael Caine (Alfred), Maggie Gyllenhaal (Rachel), Gary Oldman (Gordon), Morgan Freeman (Lucius Fox), Monique Gabriela Curnen (Ramirez), Cillian Murphy (Scarecrow), Chin Han (Lau), Eric Roberts (Maroni) Production Companies Warner Bros. (presentation) Legendary Entertainment (in association with) Syncopy DC Comics WarnerMedia© #TheDarkKnight #Batman #DCComics #Joker ********************************************************************** If you like 'DC Comics' - welcome! "come together, right now!" SUBSCRIBE: https://goo.gl/fHigf5
    https://www.youtube.com/watch?v=jane6C4rIwc

    The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz 

  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Dediklerimi görsellikle de kanıtladığın için teşekkür ederim :) Polislerin arasından yürüyen , kolundan tutulup çekilip itilen , fırça yiyen bir Batman yerine , havalı giren , ansızın çıkan , beklenmedik anda karanlıkta gözüken, gerçek ve olması gereken Batman bu işte.. Teşekkür ederim tekrardan.. Tekrar saygı ile anıyorum Nolan reisi.. İyi bir filmden öte , iyi , gerçek ve çizgi romanı bu kadar kusursuz bir şekilde yansıttığı , gerçek Batman'i izlettiği için saygılar Nolan... Muazzam filmler ve muazzam Batman..


    Bu ise , güzel film ama Batman değil Die Hard.

  • Adam Nolan'in batman üçlemesine berbat diyor var ya Christopher Nolan yanlışlıkla şu foruma girse mesajı görse yemin ederim adam mesleğini bırakır. Sen git o kadar eğitim al filmler çek oduller al dünyaca ünlü insanlarla çalış en iyi yönetmenlerden biri olarak kabul edil ama sonra donanım haberde bir tane hayatında ne başarısı var onu bile bilmediğin bir üye çıksın senin filmlerine berbat desin. Cahil olmak ne kadar güzel her şeyi biliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığı yıldan şimdiye dek Tdk'yi belki 50-60 kere izlemiş biri olarak rahatlık söyleyebilirim ki Nolan'ın filmlerinde Batman ve Gotham yetersiz ve kötü bir şekilde yansıtılmıştır. Filmleri tek başına ele alırsan cidden de çok iyi, hatta bana göre Tdk en iyi birkaç filmden biri, ama işte tek başına ele alamıyorsun. Gotham'ın günümüzdeki Abd şehirlerinden bir farkı yoktu her üç filmde de. Sözde tecrübeli Batman yine pasif bir şekilde denizaltı radarını bile düşünemeyip Lucius'dan akıl alan biriydi, dövüş sekansları özellikle çok kötüydü. İlk izlediğim vakitlerde toz kondurmuyordum ama artık daha iyilerini gördükçe eksiklikler göze daha net bir şekilde çarpıyor.

    Bu filmde ise bunların hiçbiri yok, Gotham hem gerçekçi hem de çizgi roman havası verilerek yansıtılmıştı ki filmin asıl amaçlarından biri de Batman ile beraber Gotham'ın tasvirini iyi yapmaktı. Öte yandan karakterlerin iç dünyasının, felsefesinin Nolan filmlerinin aksine pek üzerinde durulmadı, bu konuda yer yer Batman'ı bile yetersiz buldum. Onun dışında gereksiz sahneler vardı, ve sonu da açıkçası biraz aceleye getirilmiş gibiydi. Yani filmin süresi daha iyi bir şekilde doldurulabilirdi.

    Öte yandan bunlar filmi kötü kılmaya yetmediği gibi Nolan'ın yarattığı üçlemenin iyi ve kötü noktalarını daha net bir şekilde ortaya çıkartıyor. Son zamanlarda zaten pek iyi filmin gelmediği de hesaba katılırsa 8'lik bir film olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayatında 2 sayfa kitap okumamış, okuduğunu anlayamayan bazı tipleri engelleyip rahata erdim.

    Yahu bu çocuklar daha iki cümlenin anlattığı meseleyi kavrayamıyor vah ki ne vah, gerçekten çok üzüldüm gelecekleri ve aileleri adına.


    Gerçi biraz profil çıkardığınızda anlıyorsunuz ki böyle çocuklar toplumdaki 'sözüm ona' kişiliklerini X yönetmeni övmek, Y yönetmeni yermek, Z takımının fanatikliğini yapıp falanca partinin sempatizanlığını yapmak üzerine kuruyor. Bahsi geçen XYZ lere (yani tabularına) laf edildiğinde ise namusu gibi savunma refleksi gösteriyor çünkü bunu dolaylı yoldan kendi kişiliklerine hakaret olarak ve tehdit olarak algılıyor.


    Bu tür fanatiklerden mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BBF65CCC -- 23 Nisan 2022; 17:54:32 >
  • Biz hiç beğenmedik. Dram ve psikoloji yapmaya çalışmışlar hiç olmamış.

    Ne zaman aksiyon olacak diye bekleye bekleye film bitti.

  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.