Şimdi Ara

TFF Yönetimi, Abdullah Avcı'yı kurban etti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TFF YÖNETİMİ, ABDULLAH AVCI’YI KURBAN ETTİ..


    Abdullah Avcı’yı Fenerbahçe lobisi ve Yıldırım Demirören popülizmi yok etti..
    Şimdilerde sistem içindeki lobiler ve bu sistemden rant sağlayanlar koltuklarını korurken olan Abdullah Avcı’ya oldu..


    Göreve getirildiğinde daha tarafsız ve daha gerçekçi politikalar izleyeceğinin sinyallerini veren Abdullah Avcı, ilerleyen zaman içinde söylediklerinin tam tersini yaparak adeta kendi kendisinin ipini çekti..Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yedek kalecilerini Milli takıma alan Abdullah Avcı, Yıldırım Demirören ve TFF içindeki Fenerbahçe lobisinin etkisiyle, Anadoludan ve özellikle Trabzonspor'dan hiçbir oyuncuyu Milli Takıma almadı.

    Çalışmaya başladıktan çok değil 3 ay sonra Hiddink dönemindeki oyuncularla çalışmaya dönen ve yoğun şekilde eleştirilen Avcı aslında sistemin adamı olmuştu..İşte o sistem Abdullah Avcı’yı bu noktaya getirdi..

    Emre Belezoğlu,Volkan Demirel gibi isimleri kadroya almayan Avcı, 3 maç sonra kaptanlığı tekrar Emre Belezoğlu’na vermiş, kaleyi Volkan Demirel’e teslim etmişti..

    Alınan başarısız sonuçlardan sonra, Aziz Yıldırım lobisi ve TFF içindeki lobilerin kendisine desteğini çekmesi üzerine medyanın 1 numaralı hedefi haline gelen Avcı, sistemdeki asalaklara av oldu..

    TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise Abdullah Avcı ile yola devam etmek istemediğini yakın çevresiyle paylaştığı bildiriliyor. Buna göre Macaristan maçının kaybedilmesi durumunda Abdullah Avcı ile yollar ayrılacak..

    Romanya maçı öncesi ” Onur çalışmaya devam etsin, ilerde Milli Takıma alırız” değerlendirmesi yapan Abdullah Avcı, kendi sonunu kendisi hazırladı..Sorumluluklarını ve görevinin getirdiği yetkileri kullanamayan, adil milli takım aday kadrosu oluşturamayan, TFF içindeki belli güçlerin ve Aziz Yıldırım lobisinin eteğine yapışan Abdullah Avcı kendisinden beklenen radikal değişiklikleri yapmazken, kredisini her geçen gün bitirdi..Gelinen noktada sistem kendini yine kurtarırken olan Abdullah Avcı’ya oldu..

    Trabzonspor, 2010-2011 sezonunda kaybedilen şampiyonluğunun peşini bırakmadı. Yıldırım Demirören, TFF Başkanı olurken Trabzonspor’un desteğini aldı ve ‘Kupamızı vereceğim’ sözü vermesine rağmen, daha sonra Fenerbahçe’nin dümen suyuna girmişti..

    Trabzonspor’dan intikam alınmak için Milli Takım kullanıldılar..

    Trabzonspor TFF’nin duyarsızlığı sebebiyle Türkiye’de mahkeme kararıyla belgelenen şikeyi şampiyonluğu Avrupa insan hakları mahkemesine taşıdı. Burada açtığı dava ile birlikte hem Türkiye hem de Türkiye Futbol Federasyonunu mahkum ederek, Fener’in müzesindeki kupanın Trabzonspor’a verilmesi sağlayacak girişimlerde bulundu..TFF içinde Trabzonspor’a tepki, kin, büyük..

    Trabzonspor’un şike soruşturmasında pes etmemesi, TFF Yönetimini Trabzonspor’a olan öfkesini hergeçen gün artırıyor..

    Mesela Trabzonspor’un maçlarını Cuma’ya alması, Abdullah Avcı da çok hak etmesine rağmen Trabzonspor’un kalesini koruyan Onur’u kadroya almayarak Fenerbahçe’den yedek kaleci Mert’i davet etmesi, Trabzon bölgesi profosyonel takımlara verilen uyduruk para cezaları hepsinin sebebi buydu..

    Gelinen noktada, tek bir kazanan var..O da TFF içindeki lobiler ve rant düzeni..Macaristan maçına 60.000 Dolar prim koymuşlar..

    Abdullah Avcı kaybetti..Burada tek kazanan, sistemden beslenen lobiler, milli takımın rantını yiyen kimseler..

    Güle güle Abdullah Avcı..


    http://www.trabzonspor1967.org/manset/sen-oyna-demiroren-sen-oyna.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristo61 -- 15 Ekim 2012; 11:13:31 >







  • Aristo61 0 mesaj. Güle güle Aristo.
  • Ya bu aziz yıldırımdan habersiz kuş uçmayacak mı bu ülkede. Tamamen ağ örmüş ya. Her yerde eli var. Spor bakanına fırça çeken bi adam. Adam kanun çıkarıyo resmen bu ülkede ya. Nerden geliyo bu güç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.