Şimdi Ara

tff ve digitürk ün halkımızın dejenere olmasındaki payı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zaten millet olarak (Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Zazasıyla, vs) adalet duygumuzun gelişmiş olduğunu düşünmüyorum. Kendi mağduriyetimizde ortalığı yıkmamıza rağmen başkalarının acısı bizde hiç merhamet hissi uyandırmıyor.

    Bir de üstüne yayıncı kuruluşun ve federasyonun biraz daha fazla kar etmek için maçlarla, hakemlerle oynaması karakterimizi iyice bozuyor. Maçlardan sonra yapılan yayınlardaki yorumların çoğu da gerçeği bulma değil, reyting ve kar amaçlı.

    Karakteri yeni olgunlaşan çocuklar bu düzeni normal algılayıp dahil oluyorlar. Fb ve Gs taraftarları, yarışta öne geçmek uğruna her adaletsizliği mübah görüyorlar. Hatta kendi lehlerine adaletsizliği arzuluyorlar ve haksızlıkla ezmekten zevk alıyorlar. Öyle düşünüyorum ki, haksızlık bizim lehimize olsa biz de bundan memnun olacağız. Renklileri hakemlerle geçsek bu bizde de tatmin duygusu yaratacak.

    10-15 milyondan fazla gencin her hafta düzenli takip ettiği bir organizasyonda adaletsizlik, haksızlık, merhametsizlik, çifte standart bu kadar normalleştiriliyorsa, bu 10-15 milyon gençten, ileride ülkemizi kalkındırmayı, barış ve demokrasi havarisi olmalarını, çalışkan ve dürüst olmalarını bekleyemezsin.

    Bu yüzden diyorum ki, bu ligdeki pisliklerde art niyetli katkısı olan tüm hakemler, yöneticiler, federasyon yetkilileri ve yayıncı kuruluş yetkilileri, hepsi farkında olsalar da olmasalar da gerçek vatan hainleridirler.

    Çünkü bir vatanı bölebilecek tek şey, o vatanda adaletin ve adalet duygusunun olmamasıdır. Başka hiç bir şey bir vatanı kolay kolay bölemez. İNŞAALLAH biz o günleri görmeyeceğiz, ama o gün geldiğinde sosyologlar bölünmenin nedeni olarak toplumda adalet duygusunun dejenerasyona uğramış olmasının ne kadar etkili olduğunu söyleyecekler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.