Şimdi Ara

tesvor t8 akillli supurge kullanıcılar klübü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
16.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyat performans ve verdiklerini düşünce ideal denilebilir aslında. Diğer türlü 4bin+ bandına çıkılıyor bakılınca

    Haritada geliştirmeler yapılacağınıda göz önüne alırsak bence fiyata göre iyi temizlik açısındanda kötü değil başarılı

    Elle kumanda etmek yerine temizlik başladıktan sonra insturuction tıklayıp istediğin bölgeye gitmesini sağlayabiliyorsun. Bu seçenekte harita sıfırlanmıyor cihaz otomatik olarak işaretli bölgeye varıyor. Hemde kontrol etmek için ekstra bir çaba sarf edilmiyor.

    Sanırım bu özellik smart clean veya single room sweeping yani 2sinden birinde çalışmıyor


    Şarj olayı için birşey diyemicem çünkü normal temizlik modunda %50ye gelmeden bitirmiş oluyor. Bu gün error verip saatlerce beklediğinde bile %36daydı şarjı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi < iLk@yy > -- 1 Nisan 2020; 17:15:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yedek parça temini ne durumda T8 için: fırça, filtre vs. satan bir yer bulunuyormu acaba şu anda. Yakın bi gelecekte temini sağlayamazsak sıkıntı olur diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beout B kullanıcısına yanıt
    Linex distribütörlüğünü yapiyor ithalatci ve saticisi yedek parca konusunda yardimci oluyorlarmis.
    Hb ve n11 de satisini yapiyorlar..satis sonrasi destekte oldugu icin bizler almaya karar verdik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iste istediğim bolgeye gitmesi sorunlu cunku tam harita cikmiyor mesela uygulamada iken salonda ise makine en dip odaya gitsin istiyorum ama kroki cizili olmadığından o dip oda haritada nerde göremiyorum.siz nasil goruyorsunuz ?bide sarjiniz yizde kacta bitecek benimki gibi %20 demi bitecek ekstra calistirin da gozlemleyelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kısmı az bir süre geçtikten sonra anlayabiliyorsunuz aslında.

    Şöyleki haritaya oluşmaya başladıkça şarj yeri ve oluşan harita şekiline göre nerede olduğunu kestirebiliyorsunuz evde şarjın olduğu duvar belli sonuçta o nokta bir kenara denk gelicek bu durumda
    Haritada bir engel olmayacağınızı gördüğünüz bir nokta tarafından buraya git diyebilirsiniz sadece. Bu arada koordinat noktasını tahmini daha ileriye ( duvar aşırı ) koyabilirsiniz cihaz oraya gidemiyorsa yol kapalıysa bir süre sonra kapatıyor koordinat yolunu normal devam ediyor

    Bu arada sadece dip köşe temizlik modu var. Aşağıda gösterdiğim modu seçerseniz sadece köşeleri temizliyor.

    Şarjı azaltarak denerim yüzde kaçta yapacak diye.

    tesvor t8 akillli supurge kullanıcılar klübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi < iLk@yy > -- 2 Nisan 2020; 13:33:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba ben t8’i şarj yerinde şarj edemiyorum ne yapmam gerek ilk açılışını yaptım ama şarj yerini nasıl belirteceğiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pinwheel kullanıcısına yanıt
    Neden sarj yerinde sarj edemiyorsunuz ?boyunun girecegi her yerde sarj olur.ama kılavuzda onu sagi solu 1 metreye yakin boşluk olsun deniyor oyle bi deneyin isterseniz..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Priz çalışmıyormuş hocam şimdi oldu yoksa bu kadar akıllı cihaz şarj yerini bulamaz mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robot tam şarj olduktan sonra denedim temizliğini beğendim diyebilirim. 1 saat çalıştı %40 şarjı kalmıştı daha. Evi de robota göre uyarlamak lazım biraz ama engellere takılması, kurtulması gibi konularda problemi yok. Ancak uygulamada geliştirme gerekiyor. Belli bir süreden sonra pil durumu ve metrekare sayıları güncellenmiyor çıkıp bir daha girmem gerekiyor. Haritalamaya yeniden başlaması olmasa hafızasında tutsa bence çok iyi bir cihaz olur, umarım gelir bu özellik.
  • Merhabalar. Kullanıcılara bir sorum olacak, satıcı firma mop takılı iken ürünün halılara çıkmadığını iddia ediyor, var mı böyle bir özellik deneme fırsatınız oldu mu?
  • lawyerankara L kullanıcısına yanıt
    ben mop takılı iken halida kullanmıyorum halilari kaldırıyorum ama haliyi taniyip cikmamasi icin gerekli yazilim oldugunu sanmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lawyerankara L kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Hayır ürün mop takılıyken de bulduğu her yere çıkıyor.
  • Ben aradığımda bana da aynı şeyi söylemişlerdi...
    Üstelik haritayı da kaydediyor denmişti...
    Olmayan özellikleri söylemek ve insanlara vaatte bulunmak hiç hoş değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lawyerankara L kullanıcısına yanıt
    Halı tanıma özelliği yok ancak mop ünitesi takılı olduğu için zemine çok yaklaştığından takılıp çıkamayacağını varsaymış olabilir.
  • Ben de öyle tahmin etmiştim zaten:) Aslında yanlış bilgi verme amacında değiller bana göre, satıcı arkadaşlar da çok bilmiyorular cihazı ve kötü bir döneme denk geldi piyasaya girişleri. Konuştum ben telefonla evden çalışıyoruz diyorlardı. Teşekkürler bilgiler için.
  • iyi günler arkadaşlar, annem dizlerinden dolayı ev içinde cok zorlanıyor gündelik supurme isinden onu kurtarmak için bir ürün arayışı içindeyim. Sundan bikac hafta oncesine kadar xiaomi vacuum cleaner 2000liraya alınıyordu birden fiyatlar fırladı çok üzüldüm, anneler gününe hazırlık yapiyordum ama boyle artacaksa bi an evvel almam lazim. Cok bilgim olan bir alan değil bilen arkadaslardan yardim istiyorum eşyalı 110metrekarelik halisi bol bir evde kullanilacak. Mop ozelligi iyi olsun derseniz halilar toplandikca oda kullanılır. Bütçem 3500e kadar sağlam olması ve 50 yasindaki birinin telefondan rahat yonetecegi bisey olsun istiyorum.haritalama ve navigasyon ozelligi aynı yerden tekrar tekrar gecmeden temizlemeye yardimci olur gibi geliyor veya biyer atlamadan temizlemeye ama ev büyük degilse sart degil denmiş hakim oldugum bir konu olmadığından fikrinize ihtiyacım var. Araştırmalar sirasinda tesvor a rastladim t8 baya makul geldi ama piyasada yeniler ne düşünüyorsunuz? Yoksa gene de ilife Xiaomi eufy tarzinda eski markalara mi yonelmeli Türkiye'de satışı olan? Önereceğiniz modeller nelerdir simdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir de roomba e5(3200) xiaomi vacuum cleaner (3300) xiaomi mi robot vacuum mop (2500) tesvor t8(2500) ne düşünüyorsunuz bu modeller hakkinda ? İlife moplu modellerin satışını göremedim internette

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Droutkerrr D kullanıcısına yanıt
    Roomba ve söz ettiğin Xiaomi Mi moplu değil.
    T8 de haritalı değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Droutkerrr D kullanıcısına yanıt
    Bu modellerdeki mopları sadece ıslatılan bezlerden ibarettir, yani sık sık çıkartıp temizlemezsen kısa bir süre sonra kirlenip pisliği diğer odaya taşır.
    Robogil modellerine de bakmanızı öneririm. Reel anlamda garantisi olan iRobot, Robogil, Anker ve Tesvor (Linex ithal ediyor, eskiden iLife distribütörü idi, müşteri şikayeti çoktu). Xiaomi sadece Evofon’dan alınınca geçerli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.