Şimdi Ara

Testestoron enathate ve anabolon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm öncelikle
    20 yaşındayım ve 1 senedir sporla uğraşıyorum. Çok yakın bu işlerden anlayan bir arkadaşım bana bir kür önerdi. Testestoron enathate, anabolon ve eczaneden alacağım proviron muydu tam hatırlamıyorum bunları 2 ay kullanmamı önerdi.
    Bende internette araştırdım fakat bu 3 ilacın beraber kullanıldığı bir şey bulamadım. Korktuğum bazı şeyler var açıkçası kısırlık vb. gibi.

    Bana bunlarla vucudun bir zarar almaz dedi herhalde arkadaşımında beni yanlış yönlendireceği yok fakat yinede bilen biri bana bilgi verebilir mi?

    Kısırlık gibi bir sıkıntım olur mu veya başka bir sıkıntı olur mu?

    Tabiki de en iyisi bunları kullanmamak bende biliyorum fakat 2 aylık bir denemenin bana zararı olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İlaçların tam adlarınıda hatırlamıyorum fakat bilen birisi anlar heralde tam olarak adlarını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene küre başlamak için erken ve gereksiz bir geçmiş.

    2-3 sene naturel yap, platoya gir, hala cok istiyorsan o zaman gir bence.



    Kısırlık konusunda, vucut disaridan testo aldigi icin kendi uretmeyo durduruyor. Biliyorsun testo adamlik hormonu. Kür bitene kadar testo uretmiyor vucut ve kurden haftalar sonra eski haline dönebiliyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş ve spor geçmişiniz itibariyle kesinlikle ve kesinlikle anabolik androjenik steroid önermiyorum. doğal testosteronunuzun pik yaptığı dönemde vücudunuzu sekteye uğratmanın manası yok, unutmayın ki hemen tüm endokrin sistem feedback mekanizması ile çalışır bu zincire yapacağınız tek bir müdahale tüm zinciri etkiler, ama illa ki kullanmaya karar verirseniz cycle+pct hakkında yeterli araştırma yapın, tüm ilaçları a'dan z'ye inceleyin detaylı bilgi sahibi olun, sakın ismini dahi tam bilmediğiniz ilaçlar ile "kür"e başlayıp kendinizi ve sağlığınızı riske atmayın.
  • Ya 1 senelik gecmisi olan 20 yasindaki adama kim niye anapolon onerir deliricem. Kardesim gir youtubeda beytullah ve gurayin anabolik steroid serisi var izle. Gidip bu yasinda roid almak gibi bi aptalligida yapma. Bu ilaclarin her bunyede yaptigi etki ayni olmuyor, omrunun sonuna kadar cekebilecegin ciddi sorunlar(erkeklikte sikinti, karaciger bobrek yetmezlikleri en basta) olabilir. Ve hickimse bunlarin olmayacagini garanti edemez. Aklini basina topla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay kullanıp bırakcam demişsin ama bildiğim kadarıyla bu steroide bulaştın mı öyle kolay kolay bırakılmıyor bırakmak içinde ilaçlar kullanmak zorunda kalıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.