Şimdi Ara

Test / İnceleme - Honda S2000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Test / İnceleme - Honda S2000
    Honda - S2000

    Çağlar boyunca insanların hayran kaldıkları büyük eserler, asırlar boyu büyük sanatçılara ilham, onlara yaklaşma ve onları geçme, daha iyisini ve daha güzelini yapma arzusu vermiştir...

    Mezopotamya’da yer alan Babil krallığı(bugünkü Irak'ın El Hilla kasabası) çok susuz ve kuru olmasından dolayı, kralın eşi her zaman mutsuz ve çoğu zaman kendi şehrini aramaktaymış. Babil kralı, eşi Semiramis’in sıla hasreti çekmesine çok üzülür ve bu hasreti gidermek için M.Ö 605 yılında Babil’in Asma Bahçeleri inşa ettirir. 43 sene Babil krallığı yapmış olan Nebukadnezar tarafından eşini neşelendirme amacı ile yapılmış eser şuan günümüze bazı nedenler (doğal afet, yangın, işgal vb.) ile gelmeyi başaramasa da, günümüzde Fırat nehrinin yakınlarında kalıntılarına rastlanmıştır. Babil’in Asma Bahçeleri dünyanın 7 harikası arasında en çok günümüze gelinmesi istenilen eserlerin başında gelmektedir. Şu an hiçbir teknoloji ile onun aynı şekilde yapımı mümkün olmaz iken gerçekten bir şah eser olarak dünyanın yedi harikasından en çok benimsenen eserdir.

    Babil’in Asma Bahçeleri o günün koşullarında insanoğlunun eriştiği zirveyi gösteriyordu. Bu sebeple nesilden nesile aktarılan bir hikaye haline dönüştü ve 7 harikadan biri oldu…

    Test / İnceleme - Honda S2000
    Bazı erkeklerin hayatta vazgeçilmezleri vardır. Onu her kullanışınızın sonunda, bir Falcon’un kokpitinden dünya turu yapmışçasına rahatlatan, dışarıdakilerin sürekli sahip olmak için hayran ve imrenen bakışlarına bünyesindeki teknik güç ve birikimle küstahça gülümseyen, çok daha pahalı araçlarla yan yana iken bile seçilen ve elle gösterilen, size vazgeçilmezlik duygusu aşılayan…
    Test / İnceleme - Honda S2000
    Bu incelememde, yukarıdaki anlatımlarıma birebir uyacağını düşündüğüm, temiz ve düşük kilometrelisine sahip olabilmek için bir hayli çaba sarf ettiğim(bu çaba da beni yalnız bırakmayan Kaan Ergenekon kardeşime büyük Teşekkür ederim) ve özel bir kullanıcı kitlesi olan(bu kitle belli sosyal ağlarla birbirine bağlı ve sürekli haberdardır) gerçek anlamda bir fiyat/performans Roadster'i olan 2008 model Honda S2000 modelini sizlere anlatmaya çalışacağım.
    Test / İnceleme - Honda S2000
    Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Honda S2000 dünyada üretilmiş materyaller arasında harika kategorisine dahil edeceğim bir makine.
    Test / İnceleme - Honda S2000
    İlk olarak 1995 yılında SSM (Sport Study Model: Sportif Model Çalışması) adıyla konsept otomobil olarak Tokyo Otomobil Fuarı’nda sergilendi. Tasarımcısı Shigeru Uehara Honda markasının 50.yılını kutlayacak araç olması ve Roadster kategorisinde zirveye oturabilmesi için çok sıkı çalışmıştır.
    Test / İnceleme - Honda S2000
    Bu aracı kullanırken, adeta yanlışlıkla yola çıkmış bir F1 aracı hissiyatına sahip oluyorsunuz. Bunun ana sebebi tasarımındaki Formula 1 referansı. Honda yıllar boyu Formula 1’de geliştirdiği ve denediği teknolojileri S2000 üzerinde piyasaya sunmuştur.
    Test / İnceleme - Honda S2000

    devamı için tıklayınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYR -- 19 Aralık 2016; 14:12:43 >







  • Yurtdışında dünyaca ünlü pistlerde M4 gibi arabalara kafa tutmak için kullanılırken, bizde ise malesef sadece yanlamak için kullanılan bir araç. İnceleme için teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde apaçinin elinden düşmeyen, hasarsızı, kmsi orijinal olanı bulmak imkansız gibi. Güzel inceleme olmuş.
  • Test / İnceleme - Honda S2000Test / İnceleme - Honda S2000Test / İnceleme - Honda S2000Test / İnceleme - Honda S2000Test / İnceleme - Honda S2000Test / İnceleme - Honda S2000Test / İnceleme - Honda S2000




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.