Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
15
Favori
9.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni tanıtım fragmanı biraz olsun umudumu artırdı. Gece sürüş oldukça iyi gözüküyor. Tabii eksikleri var ama oyunun çıkmasına daha zaman var. Umarım oyun çıkana kadar daha iyi hale getiriceklerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Bence de sürüş deneyimi > grafik.

    Ama benim aradığım asıl şey motivasyon. Misal Forza Horizon oyunlarına gerek sürüş deneyimi gerek grafik olarak yaklaşabilen oyun yok. Ama hiçbir motivasyon yok Forza oyunlarında. Yarışmak için bir sebebin yok sadece yarışmak için yarışıyorsun. İstediğin arabaya hemen ulaşabiliyorsun. Başarının hazzını alamıyorsun.


    Most Wanted mesela o motivasyonu çok güzel veriyordu. Ben o tarz bir motivasyon arıyorum bu oyunda. Yarışmamızın bir anlamı olmalı. En düşükten başlayıp ufak ufak zirveye yükselmeliyiz. Ve zirveye yaklaştıkça bambaşka deneyimler yaşamalıyız.

  • Kesinlikle motivasyon da en önemli etkenlerden biri.

  • Son video beni oldukça umutlandırdı. En azından oyuncuların bir TDU oyundan ne beklediklerini biliyorlar. Alfa aşamasındaki bir oyuna göre baya iyi duruyor son video. Harita biraz büyük olsaydı keşke. 2. oyuna 1.oyunun haritasını da eklemişlerdi, belki SC'da da böyle olur.

    İzledin mi hocam? @venom800

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt

    Herkese selamlar saygılar arkadaşlar :) İzledim elbet izlemez olur muyum hiç :D Bir türlü yorum yazmak için fırsat bulamadım aslında. Hala alfa sürüme baktığımıza göre grafik anlamında yine önceden söylediklerimi söyleyeceğim, asla bir oyunu alfa sürümdeki görüntüsü ile yargılamam, haliyle solar crown da şu an için bu durumda. İlk Tdu oyununun alfa sürümünü oynamış bir Test Drive hayranı olarak tekrar ve tekrar söylüyorum, şu gördüklerinize bakıp asla kesin yorumlarda bulunmayınız dostlar aman ha. Cidden oyunun final sürümünde hepimiz oyunu görsel olarak en azından iyi bulacağız eminim. Yani bu mirasın içine etmeyecekler orası belli oldu az çok. Görüntü ile ilgili kısmı bir kalemde geçiyorum çünkü söylenecek bir şey yok, güzel olacak nokta Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] 

    Gelelim heyecan metremin ne durumda olduğuna, ciddi ciddi şu videoda gördüklerimden sonra heyecanım arttı. Tabi bu adamların elinde iki sene önce cidden doğru düzgün bir şeylerin olmadığını şu alfa sürümüne bakıp söyleyebiliriz rahatlıkla. Bir iki sene önceye gidip yorumlara bakarsanız en çok benim bu oyuna sövdüğümü göreceksiniz :D Tamam Test Drive hayranıyız ama bu durum her çıkan oyunu körü körüne savunacağım anlamına gelmiyor elbette. Neyse ki biz eski TDU sevenlerin hoşuna gidecek şeyler gösterdiler, evet aracın sınırları falan hiç zorlanmadı (tamamen bilerek yapılan bir şey bu ), fakat araç sinyallerini gördük, aracın üstünün açılıp kapanabileceğini gördük, silecekleri çalıştırabileceğiz bunu da gördük (önceki oyunlarda olmayan bir yenilik bu bu arada), yani bu gördüklerimden yola çıkarak yine çok iyi bir arcade sim dengesi tutturulacak gibi bir hissiyat oluştu bende. Daha önce de yazmışımdır , şu an ilk TDU ya girip hardcore modda tüm yardımları kapatıp oynayın, ne forza horizon ve crew ne de başka bir arcade yarış oyununda görmediğiniz fizikleri göreceksiniz. Yok yani bu türde hala o ilk oyunun üzerine bir fizik motoru. Ha eksikler elbet var ama 2006 yılının oyunundan bahsediyoruz :) Cidden forza horizon falan komik geliyor fizik motoru olarak ilk TDU yu oynadıktan sonra bana...


    Son söz :) Oyun için heyecan metrem arttı evet, buradaki tüm yarış sever ve Test Drive sever arkadaşlarla online turlamalar yapmak için cidden sabırsızlanıyorum, ön sipariş açılsın muhtemelen acımadan alacağım gibi duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 4 Eylül 2023; 17:11:22 >




  • Arkadaşların dediği gibi grafik bence 3. ya da 4. madde falan olmalı. Motivasyon, Sürüş Dinamiği ve Çeşitlilik konusu bence daha önemli. Daha doğal ve zorlayıcı imkanlarla arabaları elde eder, evlerimizi alırsak çok daha keyifli bir oyun olur. Bunun dışında görevler çeşitli şekillerde biraz da senaryo katılmış olursa da çok iyi olacak. Belki biraz da dünyaya canlılık katabilirlerse tadından yenmez. Yoksa inanılmaz bir grafik veya inanılmaz ötesi bir senaryo beklentim yok benim açıkçası.

  • https://store.steampowered.com/news/app/1249970/view/3716090245659904185

    Firmanın belli aralıklarla oyun ile ilgili bilgi verdiği detaylı mektupların beşincisi ile karşı karşıyayız. Araç fiziklerine verdikleri önemden klasik test drive unlimited oyunlarında görmekten memnun olduğumuz radyo istasyonlarına ( ilk oyunda harika olsa da ikinci oyunda sadece iki radyo istasyonunu vardı . Her ne kadar az da olsa güzeldi elbette ama yine de iki olması üzmüştü.) , ikindi tdu oyununda hayatımıza giren f.r.i.m sistemine , kamera açıları ile ilgili detaylardan 27 Ekim itibariyle yapılacak olan yeni bir alfa testine kadar bir çok bilgi verilmiş.

    Bir çok olumsuz şey görmemize rağmen hala bir ümitle beklediğim yegane oyun olma özelliğini sürdürüyor tdu solar crown. Bakalım oyun bu sene içinde çıkabilecek mi göreceğiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu son bilgilendirme mektubuyla birlikte TDU mirasını korumaya çalıştıklarını hissettirdiler sonunda. Özellikle her aracın kendi fiziği ve sesi olmasına yapılan vurgu benim oldukça hoşuma gitti umarım başarabilirler. Ama halâ daha oyunun ilk TDU'da olduğu gibi arcade ve sim arasında seçim yapılıp yapılmaması ile ilgili bir bilgi mevcut değil.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Bende bahsi geçen bazı özellikleri duyurudukları için ümitlenmedim değil hani . Zaten bir uğraş var o belli ama işte ne kadar yaklaşacaklar esas Tdu efsanesine o önemli bizler için . Ben ilk Tdu daki gibi bir hardcore mod koyabilecek hiçbir oyun firması olduğunu düşünmüyorum günümüz oyunlarında. Keşke yapılsa ama hiçbir firma öyle bir riski almaz gibime geliyor şu an ki piyasada . Bence o ilk oyunun dengeli bir benzeri ile karşılaşmak bile ( sürüş anlamında) bence iyi demek için yeterli olabilir . Cidden daha fazlasını bekliyorum ve daha iyisi olmalı demek isterdim ama işte günümüzde öyle riskleri simülasyon yaptık biz diyen oyun firmaları bile doğru düzgün yapmıyor ...


    Şu oyun alfa sürecinden bir çıkarsa daha net yorum yapmak mümkün olacak ama şu durumda yayınlanan videolara bakarak hiçbir şey söyleyemiyorum. Oyun beta sürecine girer ve ilk oyun hatta ikinci oyundaki gibi açık beta için tarih verildiği zaman dananın kuyruğu kopacaktır. Oyunun o halinde ne görüyorsak çok büyük ihtimalle tam sürümde de benzer şeyler göreceğiz demektir . En fazla bazı yamalarla bazı düzeltmeler yaparlar o saatten sonra o nedenle açık beta da göreceklerimiz çok önemli bence .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 13 Ekim 2023; 6:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Sim ve arcade modunun olması aslında her iki türün de sevenlerini oyuna çekecektir ama maliyetli mi olur orasını bilemiyorum.


    Yalnız şu bir gerçek ki her paylaşılan mektupla benim de oyundan beklentim hafif hafif yukarıya çıkmaya başladı.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Aynı durumdayız desene :) Valla ön sipariş açılsın öyle ya da böyle alacağız gibi duruyor, pişman olur muyuz bilemiyorum ama Test Drive serisine yeni bir oyun gelmesine kayıtsız kalmam pek mümkün görünmüyor. Umalım da hayal kırıklığı yaşamadan ilk iki TDU oyununun iyi yönlerini alıp onları bir adım ileriye taşıyan bir oyun gelsin karşımıza.

  • Kapalı test 2 için başvuru maili geldi başvurdum ilkine almamışlardı belki buna alırlar :)

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Bir kontrol edeyim bakayım bana geldi mi ? Umarım bende denem fırsatı bulurum . Denemek şart oldu çünkü bu oyunu. İşler bizim istediğimiz şekilde ilerliyor gibi ...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende basvurdum bakalım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] 



    Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU]
  • Oyunun sürüş fiziklerini beğendim, hasar modellemesi bana göre çok ham 250 ile duvara bindirsen bile tampon sadece sallanıyor ufak ezik ve gocukler oluyor. Harita büyük ama kapalı betadan olsa diye umuyorum aşırı boş bir de ai araçların modellemesi çok vasat. Oyun umut vaadediyor ama üzerinde baya çalışılması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam atmosferi bana NFS UG2'yi hatırlattı. Oynanış deneyimi olarak etkileşim fena değil ama sürüş dinamikleri fazla arcade geldi bana.


    Tabi zaten bu kapalı beta testinde daha çok online bağlantı deneyimini test edeceklerini belirtmişlerdi. Ben ilk girdiğimde sorunsuz bağlanabildim ama sora bi kere bağlantı koptu ve bir daha bağlanamayınca oyunu kapattım bende.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Oyuna çok söyledim diye mi bana gelmedi betaya katılım mesajı bilemedim:)) ama acalem de yok öyle aşırı bir beklentim de yok . Sadece seriye olan bağlılığım ve eskiden çıkan güzel oyunların hatrı var ... Bakalım bir çıkış tarihi görecek miyiz yakın zamanda .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Bilmem belki kara listeye almışlardır :)


    Dün beta deneyimi için görüş bildirmemizi istedikleri bir test linki gönderdiler ama ne yazıkki testin sonunda dönder butonun basınca sayfa hata veriyordu :)

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Almışlardır valla şaşırmam yani :D


    Bir çıkış tarihi hala verilmiyor olması sizce de garip değil mi ? Hani oyunu iki defa ertelediniz , hem de tarih verip öyle ertelediniz. Şu an da da bir tarih vermiyorlar . Demek ki ön göremedikleri çok şey var hala.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.