Şimdi Ara

Tesettür Giyimde Yeni Marka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Moda sürekli kendisini yeniliyor ve farklı yenilikler ile karşımıza çıkıyor. Trendler de tıpkı moda gibi değişiyor. Dünyadan, geçmişten, gelecekten ve hatta bazen bir tablonun renginden ilham alarak bizlere hayatın farklı yönlerini sunuyor. Bunlar kimi zaman yaşantımız, inançlarımız ve hayata bakış açımız ile uyum içinde olurken, kimi zamanlarda da bunun tam tersi olabiliyor.

    Son zamanlarda tesettür giyim modası ülkemizde de büyük bir artış gösterdi. Tesettür modasının bu denli hızlı bir çıkış yapmasının sebebi, genç kızların tesettürlü giymeye, eşarp, şal vb. tesettür giyim ile örtünmeye eğilimli oluşundan kaynaklanıyor olsa gerek.

    Ülkemizde artık her kıyafetin sonuna veya başına tesettür kelimesi eklenerek “Tesettür gömlek” “Tesettür etek” “Tesettür bluz”, haline getirilmeye dahi başlandı. Ayrıca tesettür modasının bu hızlı çıkışı piyasayı da etkiledi. Ünlü modacıların tesettür giyim modasına da el atması son zamanlarda kitlenin nereye doğru kaydığının en açık örneklerinden birisidir. Birçok ünlü marka İpek Eşarp, Şal, Twill İpek Eşarp, ithal eşarp gibi birçok tesettür giyim malzemeleri üretmeye ve pazarlamaya başladı. Birçok ünlü sanatçının da tesettür modasına eğilimli olduğunu, magazin haberlerinden, haber programlarından ve gazetelerden okuyoruz.

    Hal böyle olunca online alışveriş sektörü de bu konuda hareketlenmeye devam ediyor. Bir çok firma ve girişimci bu alanlara yönelmiş durumda. Bunlardan birisi olan ve sektöründe büyük gelecek vaat eden İpek Ece, öncelikle müşteri memnuniyetini hedefleyen hizmeti ve kaliteli ürünleri ile ön plana çıkıyor. Henüz yeni kurulmasına rağmen birçok kişi tarafından takip edilen ve beğenilen ipekece, müşterileri tarafından da tavsiye edilmeye devam ediyor. Siz de en kaliteli ürünlere ve büyük markalara uygun fiyatlarla sahip olmak için www.ipekece.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sguneci -- 22 Eylül 2016; 10:32:06 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.