Şimdi Ara

TERTEMİZ 5.1 ROCCAT KAVE KULAKLIK ve IPOD TOUCH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarı eşimle beraber kullanmaya başladığım için, ses kartının arkasına sürekli takıp çıkarmak zor gelmeye başladığı için kulaklığımı satıyorum. Son derece temiz kullanılmış bir üründür. Az kullanılmıştır diyebilirim. Evli ve çalışan biri olduğum için malum her daim oyun oynamaya vakit olmuyor. Sadece haftasonları 1-2 saat kullanıldı. Sanalmarketimden alınmıştır, ancak yakın bir zamanda taşınırken kutusunu kaybettim. Fatura da kutunun içinde gitti. Aklınıza kesinlikle uzakdoğudan alınma olduğu gelmesin. Bütün oyun donanımlarımı sanalmarketimden alıyorum. Ürünü bilen bilir. Anlatmaya gerek yok, ancak şunun altını çizeyim gerçek 5.1'dir. Ben şu an ses sistemini takıp çıkarma derdi olmasın diye, usb'li bir kulaklık aldım, Logitech'in ama kesinlikle Roccat her yönden daha iyiymiş onu anladım. Hem malzeme kalitesi, hem işçiliği falan daha iyi. Ki sıkı bir Logitechçi olmama rağmen Roccat'ın daha iyi olduğunu iddia ediyorum.

    Fiyat havale ile 150 TL'dir. 12 taksit isteyenler veya get ile almak isteyenler için komisyon farkı eklenerek ilan açılır. Zaten sahibinden üzerinde 180 TL. fiyat biçtim 12 taksit olarak. Bu fiyatta bana 150 TL. kalacak şekilde biraz indirime gidebilirim.

    Bunun dışında ipod 2g 8gb. mp4 playerım da var satılık ona da 150 TL. havale ile fiyat biçtim. Ürün çok temizdir, ekranında çizik yoktur, silikon kılıflıdır ve jailbreaklidir, haliyle garantisi bitmiştir. İsteyene detaylı fotoğrafları çekilir, yollanır. Ürün jailbreaklidir, ama ben bu haliyle pek kullanmadım, sadece müzik dinledim. Android telefonum olduğu için müzik dışında bir amaçla kullanılmamıştır. Bütün her şeyi eksiksiz çalışmaktadır ve pili müzik kullanımında ortalama 1 hafta gitmektedir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.








    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.