Şimdi Ara

Ters projeksiyon ev uygululamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar evime ters projeksyon uygulamasi yaptirmak istiyorum bir odadan salon arasina koyacagim ekranla kullanmak istiyorum yatayda boyutu 240-260 cm olacak.bunu ekranla yapmak mantikli midir ne kadara mal olur diger bir secenekte ekran yerine plastik levha uzerine aynali film kaplama yapmak.Bu sistem 5000 civari bir butceyle yapilabilir mi? projeksiyon ile perde arasi 1.5 metre civari(tam ekrana ortalanmaz ise mesafe sorunu yok) sizin gorusleriniz nedir?



  • tyg1 T kullanıcısına yanıt
    Reklam için kullanılan dışarda gördüğümüz ters projeksiyon uygulamaları ile evde benzer sonuçları elde etmek mümkündür ancak dikkat edilmesi gereken husus projeksiyonun direk olarak ekaranın arkasına yerleştirildiğinde ektanın önünde HOT SPOT dediğimiz genel prezentasyondan daha parlak görünen bir alan oluşturma sorunudur. Firmalar bu sorunu evde aşabilmek ayna yömtemini kullanırlar bu yöntem hem projelsiyon lambasından çıkan ışık hüzmesinin direk olarak perdeye gelmesini engeller hem de oluşacak açı size ekstra yer kazandır. Ancak bu işlem zordur ince ayarlamalar gerektirir.
    Firmalar bu işlem için hazır mekanizmalar satar fiyatları da çok uçuktur.
    Size tavsiyem çok maliyete girmeden ekranı alacağınız yerle konuşup demo amacıyla daha küçük bir ekranı evde test etmenizdir. Örneğin LG firmasının Teknosalarda kurduğu demo standlarında ayna yönteminden nasıl faydalandığını minyatür olarak görebilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ankara'da tanıdığınız bir firma var mıdır bilgi destek alabileceğim projeksyon hariç kurulum maliyeti ne olur aşağı yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.