Şimdi Ara

terör için alternatif bir çözüm buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şimdi ülkemizde iyi insanlarda var kötülerde..direk bir etnik grup ismi vermiyorm ama genelde ortalığı kimin karıştırdığı belli..

    çözüm: öncelikle bütün kürtler zararlı değildir ve gerçekten çok iyi olanları var. biz bunlara zarar gelmesini istemiyoruz.biz sorun çıkaranlardan kurtulmak istiyoruz.

    kimseyi asıp kesemeyeceğimizde göre olay şu:

    eğlemlere katılan-yakalanan-sempatizan yada üyeler yakalanınca tüm evi barkı boşaltılıyor- devlet tüm mal varlığına el koyup sınır dışı ediyor.böylelikle hem bu devlet sayesind e kazandıklarını geri almış oluyoruz- hemde verdiklerin zararın bedelini tahsil etmiş oluyoruz. olay sınır dışı etmekle kalmıyor-her tür vatandaşlık hakları elden alınıp-tc kimliği vs herşey elinden alınıyor. dolayısıyla vatansız olarak kalıyor.ondan sonra ne b.k yerse yesin. 5 parasız artık kim ne yaparsa onu gitsin hangi ülkeye sığınırsa sığınsın..nası çözüm ama







  • aklıma geldi heömen yazıyorum: olayın avantajları

    1-nüfus ve işsizlik azalır
    2- devletin geliri artar
    3-güvenliğe ayrılan para azalır-
    4-halk daha rahat ve mutlu olur
    5-kansız bir şekilde olay çözümlenir
    6-doğuya daha rahat yatırım yapılır
    7-ilerde çıkması muhtemel potansiyel anarşistlere uyarı olur
  • son derece uygulanabilir bir çözüm tebrik ediyorum
  • ya sen dalga geçmişinde şöle düşün- diyelimki aponun doğum gününü kutlayan 1000 kişi var, jandarma hepsini yakaladı- adam başı 1000 dolarlık malları olsa-el koyulsa.. 1milyon dolar devlete hibe- bu para o yörenin gelişmesi için harcanır. bu 1000 kişide yallah sınır dışı- vatandaşlık çıkarılır. hem bir daha 1000 tane belayla uğraşmassın- hem üstüne para kazanırsın..onlarda başlarının çaresine bakınca anlarlar TC nin değerini..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: depresif

    ya sen dalga geçmişinde şöle düşün- diyelimki aponun doğum gününü kutlayan 1000 kişi var, jandarma hepsini yakaladı- adam başı 1000 dolarlık malları olsa-el koyulsa.. 1milyon dolar devlete hibe- bu para o yörenin gelişmesi için harcanır. bu 1000 kişide yallah sınır dışı- vatandaşlık çıkarılır. hem bir daha 1000 tane belayla uğraşmassın- hem üstüne para kazanırsın..onlarda başlarının çaresine bakınca anlarlar TC nin değerini..


    hocam nerde yaşıyoruz yada kaçıncı yüzyılda
    Sözde demokrasi uygulamaları bizi bu hale getirdi söylediklerinin hiçbirisi yapılamaz...
    gönül isterdiki yapılsın...
  • Pekii yaptık diyelim. Sınırdışı ettiğin adam ne yapacak? Zaten adam Türkiye den intikam almayacak isteyecek ve bu adamı Ermenistan, Rusya, Yunaninsatn, Rum, İran, ve kuzey ıraktaki kürtler iyice şişirerek ve eğiterek ve de sahte kimlik düzenleyerek verdikleri bombayı savunmasız halkın ortasında patlatmasını ellerini oğuşturarak izleyecekler.
  • bu durumda avrupa onlara kucak açar, insan hakları vsvsvs, Türkiyeyi yine köşeye sıkıştırır bu sefer dış kaynaklı politika ve örgütler daha çok kurulur. ve bu sefer Türkiye'ye kızdıkları için. terör olayları had safhaya ulaşmış olur. Türkiye'ninde Savunmaya daha fazla yatırım yapması demektir vsvs
    quote:

    Orjinalden alıntı: depresif

    ya sen dalga geçmişinde şöle düşün- diyelimki aponun doğum gününü kutlayan 1000 kişi var, jandarma hepsini yakaladı- adam başı 1000 dolarlık malları olsa-el koyulsa.. 1milyon dolar devlete hibe- bu para o yörenin gelişmesi için harcanır. bu 1000 kişide yallah sınır dışı- vatandaşlık çıkarılır. hem bir daha 1000 tane belayla uğraşmassın- hem üstüne para kazanırsın..onlarda başlarının çaresine bakınca anlarlar TC nin değerini..




  • Her ne kadar temelini mülk olarak koyan bir adalet sistemine karşıysam da Adliye Saraylarında ve her yerde yazan "Adalet Mülkün Temelidir" diye bir yazı var.

    Çözüm daha fazla demokrasi bu konuda ilk defa Tayyip Erdoğan'a ve Hasan Cemal,AliBayramoğlu gibi yazarlara yaklaşıyorum.

    Neyse ben kaçtım bu konudan.
  • böyle bisey yapmaya gücümüz yetmez... avrupa insan haklari mahkemesi buna izin werir mi sence... hem gitti diyelim sence o adam intikam kowalamaz mi... bu arada zaten teroristlerin ewi falan yok ki, kamplarda falan göçebe hayati yasiyolar... hangi mal varligindan bahsediyosun...

    benim aklima söyle fantazi bisey geldi simdi... tüm dünyada yakalanan teroristler için afrikada falan yada amerikada issiz bi bölgede bi yerlesim alani olusturulsun, tabi son derece siki güwenlik önlemlerine sahip bi yer olmali, yerin altina insa edilmis bi hapishane mesela... ya da okyonuslardan birindeki bi ada da bu tür bi düzenlemeye gidilebilir... way bea, holywood film senaryosu gibi oldu...
  • bütün pkk sempatizanlarının
    ki illaki silahlı terörist olmaları gerekmez
    fikir teröristleri de dahil
    bu vatandan defolup gitmeleri yani tehcir en iyi çözümdür
    Atatürk zamanında nasıl ermeniler tehcire zorlandı(ki daha büyük tehlikeler önlendi)
    bu pisliklere de acımayacan vurcan kıcına tekmeyi yollayacan
    kansız çözüm budur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.