Şimdi Ara

Termos Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
121.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aladin stanley dışında termos alınmaz.ama dikkat edin.internette eski usa olanları ,yeni çin malı olanlarla karıştırmayın orjinal amerikan malıdır diye satıyorlar.bunların çoğu özelliğini kaybetmiş sıcak/soguk süresini koruyamayan termoslardır.ben bizzat denedim .yeni olan sıfır bir stanley termos size ömür boyu rahat ettirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Termosların çoğu aynı 2 3 saat sıcak tutar bence en fazla ama gerçekten starbucks termosları çok güzel görünümü yani çok pahalılar tek sorun o sanırım. 100 tl bir termosa verilir mi altın mı taşıyorsun alt tarafı kahve koyacaksın.https://www.zelyum.com/arama.php?SrchStr=termos burdakilere baktım az çeşit var bilmiyorum ama sıcak tutar mı internetten de almak istemiyorum.https://urun.n11.com/termos/korkmaz-a638-02-freedom-colours-rose-gold-bardak-termos-mug-P195592116 N11de böyle şeyler var korkmaz markası sanki bunlar daha iyi olur gibi aldığınız beğendiğiniz olursa yazabilir misiniz buraya








  • uzun süre sıcak tutan, akmayan ve en önemlisi çayı&kahveyi koyduğunda tadını değiştirmeyen termos tavsiyesi yapabilir misiniz?
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyisi contigo falan almak ama ben korkmazinkini kullanıyorum. Sabah koyunca öğleye kadar idare ediyor. Memnunum korkmazdan. 30 TL'ye almıştım şuan kaç para bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.