Şimdi Ara

Tera Online Başlamaya Değer Bir Oyun Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne sistemler bozdum topladım , şuan üst seviye denilecek bir sistemim var , ve oynayacak oyun bulamıyorum, eskiden problemim şu oyunda kasmasa , bu oyunda şöyle olsa felan filan iken şuan oynayacak oyun bulamıyorum, ne oyunlar denedim, gw2 den wow a kadar, bir şekilde neden bilmiyorum tatmin olamadım. Hiç denememiş olduğum tera , beni uzun süre en azından 1-2 ay oyunda tutabilecek bir oyun mu ? Sizlere sormayı uygun gördüm, şuan indirmeye başladım bu hızla yarına iner, her türlü görüşünüzü bekliyorum.
    Oyunda aradığım en baskın özellik , açıkçası pvp, sayı limiti olmayan 10v10 gibi pvp sistemi arıyorum.Aionu çok oynamış ve beğenmiştim , şimdi yine oynarım, oynamasınada 65 gb veri indirmek istemiyorum, ayrıca Aion oynayanlar bilir seslendirmeler vs çok kötü, ayrıca oyunda çok hile kullanımı var. Neyse fazla kaptırdım, görüşlerinizi bekliyorum.







  • Nerdeyse 3 senedir Tera oynuyorum.Oyun gerçekten çok güzel bir oyun.Ama oyunu kötü yapan taraflar oyuncusu.Tembel bir oyuncu kitlesi var.Oyunda oyuncu olmasına rağmen belirli yerlerde boş boş bekliyen oyuncular var. Düello atıyosun çoğu kabul etmiyo.Kabul edeni kesiyosun.Guildinden adam çağırıp seni düello dışında kesiyolar ( pvp serverda). Battlegroundlar var 20 vs 20 gibi filan.Bazen 10-15 dk.Bazense 1 saat beklettiği oluyo girebilmen için.Oyunda pve yapan da büyük bir kitle var onda sıkıntı çekmezsin (Killian serveri kalabalık) Ayrıca oyunda oyunculuk çok ön planda.Yeni başlıyanlardan gördüğüm kadarıyla oyunculuğu zor bulup oyundan sıkılıp bırakanları gördüm.Ama dediğim gibi ben nerdeyse 3 senedir oynuyorum.Tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whispering Wind -- 24 Mart 2016; 9:20:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whispering Wind

    Nerdeyse 3 senedir Tera oynuyorum.Oyun gerçekten çok güzel bir oyun.Ama oyunu kötü yapan taraflar oyuncusu.Tembel bir oyuncu kitlesi var.Oyunda oyuncu olmasına rağmen belirli yerlerde boş boş bekliyen oyuncular var. Düello atıyosun çoğu kabul etmiyo.Kabul edeni kesiyosun.Guildinden adam çağırıp seni düello dışında kesiyolar ( pvp serverda). Battlegroundlar var 20 vs 20 gibi filan.Bazen 10-15 dk.Bazense 1 saat beklettiği oluyo girebilmen için.Oyunda pve yapan da büyük bir kitle var onda sıkıntı çekmezsin (Killian serveri kalabalık) Ayrıca oyunda oyunculuk çok ön planda.Yeni başlıyanlardan gördüğüm kadarıyla oyunculuğu zor bulup oyundan sıkılıp bırakanları gördüm.Ama dediğim gibi ben nerdeyse 3 senedir oynuyorum.Tavsiye ederim.

    teşekkür ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.