Şimdi Ara

Tera başlamayı düşünüyorum acil öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce TERA oynadım ama tekrardan ekipçe oynamayı düşünüyoruz. Oyun içerisinde Knight Online daki gibi gold satışı vs. olduğunu gördüm. Bu oyuna ne kadar etki ediyor ? Gerçekten almalı mıyız ? Almalıysak ne kadar bir bütçe gerekiyor ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



  • Eski halinde oynadiysan hiç oynama lakin lol e döndü oyun neredeyse her ay bi class geliyor zaten oyuncu da yok zamanına yazık edersin ben bırakalı yıllar oldu 2 yıl oynadık ve bozulmaya başladığı anda bıraktık iyi de yaptık şuan wow oynuyorum private server da ilk çıkan paketi vanilla elysium wow ismi istersen bir göz at lakin bilgisayarımdan silemedigim tek oyundur kendisi zaten piyasada başka oynanacak oyun yok en azından bu kadar uzun soluklu ve eglencelisi yok
  • TERA.. Diğer Oyunlardan Çok daha Falza içeiğe Sahip bir Oyun.. 3 yıl önce Bırakıp Başka bir oyuna Geçmiştim yaklaşık 10 Gündür yeniden Başladım. Oyundaki gold satışı premium itemleri almanız için bi avantaj. Shoptan alınan itemler (kostüm, binek, vs ) Oyun içerisinde Goldla Satılabiliyor, Tera Club ve Tera Thailers'de dahil. Killian Serverinde Oynuyoruz Bir TÜRK Guildimiz var adı Peace. Şayet başlarsanız Guilde istek yollayın Birlikte Oynarız..
  • Bizde mystel serverındayız pve ağırlıklı oyanamak isterseniz buyurun guildin adı oppai bekleriz konuşma programı olarak discor kullanıyoruz her akşam oyundayız gelırsenız guıldten herhangi birinle konusun sıkıntı olmaz bekleriz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.