Şimdi Ara

Tenten vs Lucky Luke namı diğer Red Kit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

    Tenten'in hastası oldum. Dün 4.albümü bitirdim. Gerçi "Tenten Kongo'da" macerasını okurken acayip rahatsız oldum. Zaten geçmiş zamanlarda bayağı bi eleştiri almış Hatta gergedanı öldürdüğü sayfa bazı ülkelerde albümden çıkartılıp öyle basılmış.

    Hocam şimdi wiki'ye baktım bende, ağır eleştiriler almış gerçekten sömürgecilik, ırkçılık ve hayvan şiddeti üzerine. Açıkçası bende biraz ön yargı oluştu.
    Bir de sevdiğiniz özellikleri nedir Tenten serisinin paylaşabilir misiniz hocam?
  • Tenten'in sevdiğim özelliği meraklı bir gazeteci olması. Her numara var. Köpeği Milu'ya bayıldım diyebilirim. Özellikle Tenten ile aralarındaki uyum müthis. Çizgi romanda arka plan acayip renkli ve çizimler çok güzel. Normalde frankofon ekolünde çizimler hep birbirine benzer, Tenten'i diğerlerinden ayıran en büyük özellik çizimleri diğerlerine göre değişik olması. Ayrıca yan karakterlerde çok renklidir. Özellikle Dupont ve Dupond kardeşler.

    Ön yargı oluşması normal çünkü bende de olmuştu ama 3.albümü okuyunca sevmeye başladım ve 4.albümde hastası oldum. Tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

    Tenten'in sevdiğim özelliği meraklı bir gazeteci olması. Her numara var. Köpeği Milu'ya bayıldım diyebilirim. Özellikle Tenten ile aralarındaki uyum müthis. Çizgi romanda arka plan acayip renkli ve çizimler çok güzel. Normalde frankofon ekolünde çizimler hep birbirine benzer, Tenten'i diğerlerinden ayıran en büyük özellik çizimleri diğerlerine göre değişik olması. Ayrıca yan karakterlerde çok renklidir. Özellikle Dupont ve Dupond kardeşler.

    Ön yargı oluşması normal çünkü bende de olmuştu ama 3.albümü okuyunca sevmeye başladım ve 4.albümde hastası oldum. Tavsiye ederim.

    Gerçekten çizimleri, diğer örneklerinden kendisini ayıran en büyük özelliklerden biri, çizimlerini ben de çok beğeniyorum. Sağolun hocam.




  • Yalnız bu kadar popüler bir karakterin nasıl olurda 24 albümü olur aklım almıyor. Herge öldükten sonrada devam ettirselermiş keşke. En az 50 albüm yakışırdı Tenten'e. Zaten ucu açık bir karakter. Her türlü maceraya atılabilir, sırıtmaz. Umarım telif haklarını elinde bulunduran kişi inadından vazgeçerde, yeni Tenten albümlerini okuma şansına erişiriz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.