Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
141.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Favoriler kayıpsız yollarına devam ediyorlar. Yağmur nedeniyle bir çok karşılaşmanın ertelendiği 3. gun(dün) korta çıkan favori raketler yollarına devam ettiler.
    Erkeklerde dünya klasmanının 3 numarası Birleşik Amerikalı Andy Roddick, Taylandlı Danai Udomchoke'u 6-3, 6-4 ve 7-6'lık setlerle 3-0 yenerek üçüncü tura yükseldi. Daha önce iki kez Wimbledon'da final oynayan Roddick, klasmanda 114. sırada bulunan rakibi karşısında 15 'ace' yaptı.
    Bayanlarda dünyanın 3 numarası Sırp Jelena Jankovic de, Slovak rakibi Jarmila Gajdosova'yı rahat bir oyunun ardından 6-1'lik iki set sonucu yenerek üçüncü tura yükseldi. Henin ise sag ayagındaki sakatlıga ragmen rakibi Vera Dushevina'yı zorlanmadan 6-0 ve 6-4'luk 2 setle gecti.

    Dun yagmur nedeniyle yarım kalan ve bugun tamamlanan macta Federer'in yarım kalan isini bitirmesi 15 dakikasını aldı. Federer'in bir ust turdaki rakibi ise Marat Safin. Bakalım Safin bir supriz yapacak mı? Ben pek ihtimal vermiyorum sen nedersin elif?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 28 Haziran 2007; 16:10:26 >




  • En önemli turnuvayı izleyemiyoruz

    D spor
    D spor
    D spor
    D spor
    D spor




  • Hic sorma valla daha oturup dogru duzgun bir mac bile seyredemedim. Internetten haberlerle ve 2, 3 dakikalık gunluk macların videolarıyla turnuva takip etmek pek hos olmuyor. Su cumartesi biran once gelsede CNN Turk'un yarım yamalak turnuva yayını baslasa bari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 28 Haziran 2007; 18:56:44 >
  • sloven kanalı var uyduda o verio ben ordan izliorum eğer uydunuz varsa kanalları maç saatlerinde bi gezin derim
  • Turnuva ilerledikce yavas yavas surpriz sonuclar cıkmaya basladı. Erkeklerde 11 numaralı seribaşı İspanyol Tommy Robredo, Bayanlarda ise seri bası raketlerden Tatiana Golovin rakiplerine yenilerek turnuvaya veda ettiler. Golovin'e cok sasırmadım cunku uzun zamandır sakatlıgı yuzunden kortlara cıkamıyordu ve Wimbledon, sakatlıktan sonra katıldıgı ilk turnuvaydı.
    İki genc raket Sharapova ve Ivanovic ise rakiplerine set vermeden kolayca tur atlamayı basardılar.Dementieva, Chakvetadze ve Hantuchova'da rakiplerini saf dısı bırakarak yollarına devam ediyorlar.

    @pau_gasol; Nerde uydu hocam kablolu var bende. Arasıra BBC Prime veya BBC World belki mac yayınlar diye acıyorum ama nafile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 29 Haziran 2007; 12:29:53 >
  • hewıtt eskıden superdı sımdı neden boyle oldu adamı cok severım ama basarısı gıt gıde dusuo neden arkadaslar
  • dünkü maçlar zevkliydi.jankovic-sarejova maçında ilk setde sarejova daha etkiliydi ve maça hakim oynadı fakat jankovic sonradan açıldı ve rakibinin yorgunluğunun da etkisiyle maçı aldı.blake-ferroro maçı benim için hayal kırıklığıydı.blake maçlara konstantre olmaıyor genellikle ve çok basit hata yapıyor.dünkü maçtada bu durum ortaya çıktı.ilk setden sonra oyuna ferroro haimdi.maçtan inanılmaz bir olay yaşandı;blake in vuruşunda top file ile direk arasındali ufacık aralığa çarpıp içeri düştüspiker bayağı güldü bu duruma ve daha önce hiç yaşanmamış böyle bir olay.favorilerden hingis-ljubicic-f. gonzalez-f.lopez elendiler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

    hewıtt eskıden superdı sımdı neden boyle oldu adamı cok severım ama basarısı gıt gıde dusuo neden arkadaslar


    Hewitt'in oyun sitili hıza ve dayanıklılıga cok baglı bu yuzden yası ılerledikce performansıda yavas yavas dusuyor.
    Blake gercekten cok zor bir olaya imza atmıs. Jankovic ise gecen seneki Amerika Acık'dan beri muazzam bir cıkıs yakaladı. Jankovic'den Wimbledon'da en az bir ceyrek final bekliyorum.
    Hingis icinse soyle bir baslık acılmıs; "Sampiyonların mezarlıgı 2. kort'un son kurbanı Hingis." Tabiki kortu suclamak anlamsız, Hingis o kadar dagınık oynamıski rakibinin sadece duzgun servis atması ve topu oyunda tutması galibiyet icin yeterli olmus.

    Ayrıca CNN Turk'un yayını sonunda baslıyor. Wimbledon 3. tur karsılasmalarından ikisini 18:15'den itibaren bantdan verecekler.
    CNN Turk Yayın Akısı:http://www.cnnturk.com/CNNTURKTV/YAYIN_AKISI/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 30 Haziran 2007; 12:12:06 >




  • Sharapova inşallah Williams ile oynar da 2005 in intikamını alır
  • Sonunda cumartesi gunu bantdan da olsa tam bir mac izleyebildim. Tabi ilk macın Maria'nın macı olması beni ayrıca sevindirdi. Maria rakibinı zorlanmadan gecti ve macın sonlarına dogru cift hata yapsada servisi bunun dısında cok iyiydi. Sanırım omuzundaki sakatlıgın etkileri yavas yavas azalıyor. Bir de Maria'nın her itirazında haklı cıkması macın sonunda rakibi Ai Sugiyama'yı cıldırttı. Sıradaki rakip Venus Williams. Onceki maclardaki gibi servis atar ve basit hata yapmazsa Venus'u sorunsuz gecektir.
    Bir sene oncesinin sampiyonu Mauresmo ise Mara Santangelo'yu 6-1, 6-2'lik skorlarla cok rahat gecti. Bu arada Mauresmo macta 11 ace attı.

    Bunun dısında erkeklerde Marat Safin, Federer'le yaptıgı macın ardından turnuvaya veda etti. Sansızlıgı Federer'le erken karsılasması diyebiliriz.
    9 numaralı seri bası James Blake ise Ferrero'ya yenilerek Ivan Ljubicic'le birlikte Wimbledon'a veda eden bir diger onemli raket oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 2 Temmuz 2007; 0:59:45 >




  • quaking uzulmustur Blake'in elenmesine.Vah Vah.Gecmis olsun
    Mauresmo iyi oynamis 11 ace 9 basit hata 'gercekten' iyi.
    Sharapova bana gore hala bir Grand Slam kazancak durumda degil.
  • Bugun 3 de bir yayın daha var CNN de hemde canlı yazıyor,kimin maçı oldugunu bilen var mı ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GlaVe

    Bugun 3 de bir yayın daha var CNN de hemde canlı yazıyor,kimin maçı oldugunu bilen var mı ?


    Kesin olarak bildigim Sharapova'nın macı olmayacak. Bunun dısında bazı tahminlerim var;
    "Justine Henin vs Patty Schnyder" veya "Daniela Hantuchova vs Serena Williams" karsılasmalarından biri kesin yayınlanacaktır.

    Bu arada Yılın en iyi sekiz bayan tenisçinin katıldığı WTA Şampiyonası'nı 2011-2013 yılları arasında düzenleme hakkı İstanbul'a verildi. Bu gercekten muthis bir basarı gecen sene sezon sonu turnuvasına Justine Henin, Maria Sharapova, Elena Dementieva, Svetlana Kuznetsova, Amelie Mauresmo, Nadia Petrova, Kim Clijsters ve Martina Hingis katılmıstı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 2 Temmuz 2007; 11:40:22 >




  • mrb arkadaşlar..dediğim ve tahmin ettiğim gibi yazamıorum buraya bayadır..gerçi maçları izleyemeioruz..artık geceleri haberlerde bekliorum ne olmuş die..tek bildiklerim mauresmo,sharapova,nadal ve federer...henin'i merak ediodum ama sanırım oda yola devam etmekte..ve son haber ise gördüğüm SAFİN'i federer elemişçok üzüldümmmmmmm




  • Ya yok bu CNN Turk'den felan bi cacık olmaz! Yagnur dindi maclar yeniden basladı. CNN Turk guya iki mac verecekti nerdee daha tek macı tamamlıyamadılar boyle is mi olur! Adam gibi yayınlamayacaksanız almayın su turnuvayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 2 Temmuz 2007; 18:48:33 >
  • Bugun oynanan maclarda Justine Henin, Patty Schnyder'i 6-2'lik iki setle cok rahat gecti. Serena ise Daniela Hantuchova'yı birazda yagmurun yardımıyla eledi. Vaidisova, Ivanovic ve Venus'de rakiplerini yenerek yollarına devam eden diger isimler oldu.
    Wimbledon 2007'de seribası katili olarak adlandırılmaya baslanan Tamira Paszek'in bir diger kurbanı ne yazık ki Elena Dementieva oldu. Dementieva ilk seti 6-3 almasına ragmen diger iki seti 2-6 ve 3-6'lık skorlarla kaybedince tur atlayan isim Paszek oldu.

    Yarın bayanlarda guzel karsılasmalar bizleri bekliyor;
    Maria Sharapova vs Venus Williams (Maria icin ilk gercek test simdi baslıyor.)
    Amelie Mauresmo vs Nicole Vaidisova (Vaidisova'nın isi gercekten zor olacak.)
  • Dementieva elenmis.Aslinda benim icin surpriz olmadi.Sharapova'nin isi zor.Turnuvaya veda bile edebilir.
  • nadal ın işi zor.programda bayağı geride kaldı federer in 2 maç gerisinde hala.bayanlarda favorim serena ama sakatlığının geçmesi lazım önce.
  • Gecen senenin sampiyonu Mauresmo turnuvaya veda etti.(7-6, 4-6 ve 6-1).Roland Garros da da gordugumuz yagmur Wimbledon u da etkiliyor.Maca 3 kez ara verildi.Vaidisova da aliskanlik haline getirdi rakibini elemeyi.14 çift hata ve 37 basit hata ile oynadi Mauresmo cok yuksek rakamlar.
    Ceyrek finalde Nicole Vaidisova - Ana Ivanovic karsilasmasi olacak.

    Svetlana Kuznetsova da 16 lık rakibini yenerek ceyrek finale adini yazdirdi.
  • Vaidisova'nın Mauresmo'yu yenmesine sasırdım ve cok sevindim.
    Ayrıca Jankovic'in Bartoli'ye yenilmesi de buyuk bir surpriz oldu.
    Yagmur yuzunden Sharapova vs Venus karsılasması bugune ertelendi ve 3. gune uzuyan Nadal vs Soderling macı umarım bugun biter artık.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.