Şimdi Ara

Tenda v300 vdsl2 modem router kullanıcısı var mı ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
230
Cevap
6
Favori
58.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tenda V1200 modeli hakkında negatif yorum okudum. Akrabalarıma 2 tane almıştım. Biri yeni açılan hat için biri düşme sorunu yaşayan modemi yerine alındı. İkisindende modemle ilgili negatif yorum duymadım sorunsuz kullanıyorlar. İki kullanıcıda titizdir sorun yaşasalar asla saklamazlar.

  • Baxı kullanıcısına yanıt

    kablosuz şifresini bağlanmak istediğiniz modemin şifresi ve şifreleme metodunu aynı yapın.sonra köprü modundan etkinleştirildi tarama secin.aynı sayfada altta modeminiz bulununca seçip bağlan işaretleyin.

  • urfes U kullanıcısına yanıt

    https://www.tendacn.com/tr/product/v300.html

    Fiber hakkında bir şey yazmamış sitesi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba sonunda aradığım uygun fiyatlı modemi buldum.
    https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-tenda-v300-300-mbps-vdsl2-fiyati,54893302.html bu ürün. Yıl 2021. Alıyorum 190m2 ev için. Yanına repeater çaktım mı miss
    Ne diyonuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dıptıs1907 D kullanıcısına yanıt

    olur

  • Modem geldi ama bir türlü bağlanamıyorum beyler.

    :((( Yardımcı olabilecek var mı?

    Tenda v300 vdsl2 modem router kullanıcısı var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSL ışığı yanmıyor. Başka biride Türknet VDSL'de sorun yaşamış, aynı sorun. Türknet modemde sorun olduğunu söyleyince değiştirmiş ve düzelmiş. Anlamadım gitti vallahi
    kurt, sen böyle bie sorun yaşadın mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dıptıs1907 D kullanıcısına yanıt

    ben öyle bir sorun yaşamadım. turknet kullanan bir arkadaşım bu modemi kullanıyordu. bir süre sıkıntı yaşadı modemden dediler ama modemden çıkmadı. hattı düzelttiklerinde düzeldi.

  • tt çözdü kendi hatalarıyymış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım cihazı kablolu çok güzel kablosuz bok gibi sürekli kopuyor

  • Hepsiburada da 260 tl ye buldum bu modemi arkadaşlar. Nasıldır önerir misini? Çok iyi diyen var, kötü diyen var :)

  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt

    daha önce al demiştim forumda. alırsan iş görür. almazsan da iyi olur yani. Tenda v300 vdsl2 modem router kullanıcısı var mı ? 

  • modemle can sıkıntısına bugün biraz oynadım.Tenda v300 vdsl2 modem router kullanıcısı var mı ? 


    üzerinde "US_V300v1.0br_V53.0.1.6_en+tr_TDE01" firmware ile yüklü gelmişti. everest sg-v300 ile everest ismi hariç, aynı kasaya sahip olduğu için meraktan eski firmware'i modeme yüklemeye karar verdim ve sitesinden "US_V300v1.0br_V53.0.1.2_en+tr_SEG01" firmware'i indirip modeme yükledim. bir fark göremedim. güncel firmware'i geri yükleyim dedim yükleyemedim.


    aldığım hata, "ilgili firmware yasadışı bir resim içermektedir" şeklinde bir uyarıydı. bir kaç şey denedim olmadı. sürekli aynı uyarıyı verdi. bin file dosyalarını karşılaştırarak çözüm üretebilir miyim diye baktım, olmadı tabi.



    en sonunda çözümü buldum.


    "US_V300v1.0br_V53.0.1.2_en+tr_SEG01" tekrar yüklemek isteyince, kod istedi. ilgili kodu (internetde var) yazarak firmware yüklemeyi başlattım. yükleme işlemi devam ederken %10'a geldiğinde ethernet bağlantısını devre dışı bıraktım ve modemi, butonuna basarak kapattım. "bu asla yapılmaması gereken bir işti. modemi direkt arızaya düşürmeyi hedefledim ve başardım. bu her zaman işe yaramayabilir.


    daha sonra modemi açınca sadece power ışığı yandı haliyle. pc'de, dhcp'yi sabit yapılandırarak (192.168.1.1) adresine "ie" ile (internet explorer) giriş yapmaya çalışınca kurtarma sayfası açıldı. chrome ile denemedim ama edge'de yüklemeyi başlatmadı. ie'nin cazibesine ise dayanamadı. bu duruma hiç şaşırmadım.


    "US_V300v1.0br_V53.0.1.6_en+tr_TDE01" dosyasını hedef göstererek, firmware yüklemeyi başlata klik atınca, yükleme işlemini başlattı. işlem süresi için 2 dk. diyordu. bu süreyi takip etmedim. geri dönüp baktığımda işlem tamamlanmış ve son versiyon firmware yeniden yüklenmiş oldu.




    sonuç: can sıkıntısına az kalsın modemi çöpe gönderiyorduk. Tenda v300 vdsl2 modem router kullanıcısı var mı ?  sagem'in firmware'e böyle bir kilit koyması çok ilginç olmuş. downgrade yaparken kod işe yaradı ama tekrar upgrade yaparken kod işe yaramadı.





  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    bu kodu ne yazıp bulabiliriz?

    bende everest v300 var bunun yazılımını güncellemek istiyorum


    edit: mhXurev8vJuZlJaUms4Yx2vUx1rertaXk1rerxXwntmUmc4XlJLFzw4RDhjFverfmdf8mhWWmxWWmNWWFdaWlJf8mdaUoxWWFdeUoxWXlJL8mhX0zw5Kyq




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuasudba -- 27 Ocak 2022; 19:10:17 >
  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Hocam Bende Tenda V12 AC1200 yeni modelini aldım.Ama Arayüzü cok kısıtlı bir gariplik var. Ethernet BAğlanan Bilgisayarlarun ip'sini goremiyorsun. Bu TEnda v12 AC1200 Root şifresi ile detaylı modem arayüzüne girebilceğim şifreyi biliyormusunz ? Modem Sorunsuz ama Arayüzü pişman etti doğru düzgün detaylı ayar yapılmıyor kısıtlandığını dusunuyorum ama nasıl cozeiblirim ?


    TEşekkürler.

  • pilgrimage P kullanıcısına yanıt

    Sanrım bu yeni versiyoın v12 bazı özellikleri bildiğim dediğiniz gibi kısıtlanmış bir önceki 1200 versiyonda ısınma sorunu var diyorlardı forumlarda bende tereddüt edip Kenetic aldım.Kontrol sende istediğin gibi özelleştirebiliyorsun Root moot aramıyorsun ve her ay güncelleme alıyor yazılım açısından en iyi modem açık ara bana göre tavsiye ederim Tendaya göre çok farklı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 29 Nisan 2022; 23:1:33 >
  • bu modemin işlemcisi ne bilen var mı

  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt

    düşünme, farklı bir ürüne yönel.

  • v300 vardı işlemciyi öğrenmem lazım openwrt yüklenir mi diye

  • Hala alınır mı arkadaşlar?
    500 limitim var.
    Vdsl modem lazım. Önerir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.