Şimdi Ara

Temel 0 300 puan nasıl yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle biraz kendimden bilgi veriyim, akşam lisesine gittim hiç ders görmedim, orta okuldan beri kitabın k sini açmadım, yani 4 sene gibi bir boşluk var ve temel 0, bu sene dershaneye yazıldım çağdaş bilimler, meslek sınıfındayım hedefim ise ygs'de 300 puan alabilmek, istediğim bölüm polislik, pmyo olduğu için ygs türlerinden herhangi birinden 300 puan almam lazım, 3 haftadır dershanedeyim çoğu dersleri anlamıyorum ve uykularım kaçıyor çok aşırı stres yapıyorum doğal olarak, benim kafamdaki plan ise türkçe ve sosyala full yüklenmek, matematiğin ise belli başlı çıkan konularına bakmak, sınava 6 ay kaldı, güzel bir programla 300 puan alabilirmiyim sizce, yardıma ihtiyacım var, testlere bakıyorum birşey yapamıyorum moralim çok bozuluyor, dershaneden çıkmayı bile düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım ?



  • eğer sorular geçen senenin ygs'si gibi olmazsa 3oo puan çok rahat yaparsın. biyoloji'de ve kimya'da bilgi gerektirmeye yorum soruları çıkıyo 2 3 tane onları yaparsın. matematiğe ve Türkçe'ye odaklan YGS'de bir tmciyi en çok bilgi bakımından onlar zorlar. Ha tabi bir de Coğrafya var.
    ,
    ancak bu demek değil ki diğerleri için bilgi gerekmiyo ama en yoğun bilgi gereken sorular mat1 coğrafya ve türkçe'den çıkıyo (dilbilgisi)

    ama şunu da unutma son iki senede felsefe sorularını fulleyebilen sadece bir kişi var. ÖSYM çaktırmadan felsefe sorularını bindirip standart sapmyı ona göre ayarlıyor.
  • Türkçe 30
    Sosyal 30

    Yap yeter, Ygs 3-4 300+ puan yapar.
  • coğrafyada ayrı bi dert
  • ben temel 0bir şekilde geçen sene 354 puan yaptım.

    emin ol çalışırsan basit

    ama 300 350 gibi puanlar yüksek değil.
  • PMYO istiyorsan mutlaka matematik yapman gerekiyor.Matematik - Türkçe - Tarih-Coğrafya çalış azda felsefe.
  • Benim durumumda aynı 4 yıl lise okudum, senin gibi bende kitabın k sini açmadım.Sayısaldım ama baktım fizik kimyada kalem bile oynatamıyorum rehber öğretmenimle konuştum eşit ağırlığa geçmek istiyorum fizikle kimyadan temelim sıfır(diğer derslerde iyi degil) dedim o geçme filan dedi ama ben geçtim. Ders çalısma istegim var ama soruları yapamayınca moralim bozuluyor hemen kapatıyorum kitabı nolcak bu halim bilmiyorum. Başka çare yok bende pmyo istiyorum ama sınava kadar bu durum böyle giderse başaramayacağım kesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolerMasterM -- 28 Ekim 2011; 15:57:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.