Şimdi Ara

TELSİM'in gprs hattında çok zor download yaıporum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dediğim gibi bende downLoad akşam saatLErinde 3KB ciwarı çok iyi değL ama TeLEkomun yine ücrete zamn yapmak üzere oLduğunu düşündükçe çok iyi geLiyor nedense :))))))

    SewgiLerimLe !!
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by storm_of_oceans</i>
    <br />Size şöyle söyliyebilirim ki ben geceleri kazaa yı bağladığım zaman 6.4 k yı bile gördüğüm oluyor ama ortalalması 5-6 k arası.Ama bulunduğum mekan baz istasyonuna yakın ve benden başka gprs kullanan felan yoktur.Ama bu aralar gerçekten baya sorunlu zaten okuldaki 34 mbit bağlantı bile dialup gibi zaten.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    ya sen yat kalk dua et :) ben kazaa ile bırak download ı kazaa ya bağlanamıyorum bile, connecting yazıp kalıyor
  • arkadaşlar dün telsimi aradım oradaki vatandaş fiber kablo sorunu yüzünden yur dışındaki sitelere erişim probleminin olduğunu söyledi. ayrıca downloaddada 1-1,5k dan fazlasınıda göremezsiniz en fazla bu kadar yani yersen böyle dedi resmen :))
  • Forumda millet onune geleni sallıyoo yanii o zaman :))
  • Evet bencede sallayan çok :).

    Ama buna sallama denemez çünkü insanların hangi işletim sistemi yada hangi download araçlarını kulandığını bilemeyiz (gerçek değerlerden uzak değerler yazan programlarda var)

    Bir de hızınız tamami ile baz istasyonuna uzaklığınıza. İstasyonun yoğunluğuna bağlı olarak doğurudan değişiklik gösterecektir ...
  • Ewet buna saLLamak denemz .. KuLlanıLan sitem ,DownLoad programı çok önemLi gerçek downLoad hızını gösteren program çok az .. Bir ara TeLsime iLk geçtiğim günLerde 10 KB yazdı downLoad hızımda .. Bir sitede hız testi yaptırdım dosnLod hızım 2.5 Kb çıktı ?????

    SewgiLerimLe !! ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.