Şimdi Ara

TELSIM GPRS HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • <font face='Arial'></font id='Arial'><font size='6'></font id='size6'><font color='orange'></font id='orange'>

    Sevgili arkladaslar uzun suredir (yaklas#305;k 7ayd#305;r) Gprs kullan#305;yorum ve en bas#305;ndan beri Tels#305;m kullan#305;yorum.. tels#305;mi tercih etmem arkadas#305;m#305;n telsimde cal#305;smas#305;yd#305; ve su an goruyorumki Sabit ucret ne olcak gibi bir konu uzerinde fazlas#305;yla duruluyor Sundan emin olabilkirsinizki GPRS ucretlendirmek icin gerekli alt yap#305; phal#305; oldugundan Telsim KB bas#305;na ucretlendirmeye gecmiyor ve daha onemlisi ark#305;m sirketin icinde olmas#305;ndan dolay#305; biliyorum k#305;sa vadede (en az 6 ay) KB Bas#305;na ucretlendirmeye gecilmeyecek boyle bir proje yok!! Bu yuzden iciniz rahat olsun. Ama zannetmeyinki abone kaybetmek yuzunden GPRSi ucretli yapamazlar gordunuz Aycell bir anda geciverdi.. Sayg#305; Ve hurmetlerimle..



  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ezorla</i>
    <br /><font face='Arial'></font id='Arial'><font size='6'></font id='size6'><font color='orange'></font id='orange'>

    Sevgili arkladaslar uzun suredir (yaklasık 7aydır) Gprs kullanıyorum ve en basından beri Telsım kullanıyorum.. telsımi tercih etmem arkadasımın telsimde calısmasıydı ve su an goruyorumki Sabit ucret ne olcak gibi bir konu uzerinde fazlasıyla duruluyor Sundan emin olabilkirsinizki GPRS ucretlendirmek icin gerekli alt yapı phalı oldugundan Telsim KB basına ucretlendirmeye gecmiyor ve daha onemlisi arkım sirketin icinde olmasından dolayı biliyorum kısa vadede (en az 6 ay) KB Basına ucretlendirmeye gecilmeyecek boyle bir proje yok!! Bu yuzden iciniz rahat olsun. Ama zannetmeyinki abone kaybetmek yuzunden GPRSi ucretli yapamazlar gordunuz Aycell bir anda geciverdi.. Saygı Ve hurmetlerimle..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>




  • umarım dediğin gibi olur.

    bugün sky tv de internetle ilgili bir söyleşi vardı. artık herkes bu için ne kadar ciddi bir mesele olduğunu anlamaya başladı. herşeyin suçlusu tekelci telekom. gerekli prosüdürleri işlemediği için internetin suyunu çıkardı. millet 512k ya hız demezken biz hala gprs ile internete bağlanmaya çalışıyoruz.

    nediyebilirim bizi gprs ye muhtaç bırakanlar utansın(telekom)!!!!
  • telekoma simdiye kadar ses cikarmiyarak, hakkimizi aramayarak, kendi haline biraktigimiz icin gercekte utanmasi gerekenler bizleriz.
  • tek güvencemiz cem uzan
  • Aycell birden kb başına ücretlendirmeye geçti ama unutmayınki Aycell'i alanlar bedava gprs için alıyordu birde şimdi bakın Aycell deki üyelerin azalışına



    www.ozturkler.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.