Şimdi Ara

Tello ESKİSEHİRSPOR da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskisehirspor Tello ile anlastı yarın viyana kampına katılacaktır



  • Hayırlı olsun. Verdiği emekler için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatiwe -- 20 Temmuz 2010; 12:52:00 >
  • Tello Es Es'te!

    Transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor'un, Beşiktaşlı Rodrigo Tello'yu renklerine bağladığı ve Şilili oyuncunun Çarşamba günü kampa katılacağı belirtildi..

    Kaynak

    Hayırlı olsun sol kanatda tamam

    stoper bekliyoruz artık
  • Beşiktaş'tan bir garip transfer!

    15:03 | 28 Temmuz 2010
    Beşiktaştan%20bir%20garip%20transfer!

    Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Affan Keçeci, Radyospor’a gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem Programı’na katılan Affan Keçeci, “Beşiktaş, Tello’yu hem bedava verdi hemde Eskişehirspor’a Tello’yu aldığı için para verdi. İnşallah Beşiktaş Yönetimi bunu yalanlar” dedi.

    TELLO İÇİN ÜSTE PARA VERİLDİ
    Beşiktaş, yeni yabancı transferlere yer açmak için sözleşmeli oyuncularını bedava başka takımlara gönderdiğini söyleyen Affan Keçeci, çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirdi. Affan Keçeci, “Beşiktaş’ın sportif başarısı çok önemli; ancak mali konularında hassasiyetle üzerinde durulması gerekiyor. Beşiktaş Qeresma ve Guti’ye ödediği paraların dışında eldeki yabancılarınıda elden çıkarmaya ve alan yaratmaya çalışıyor. İnanmakta güçlük çektiğim ve kabullenemediğim Beşiktaş’ın büyük paralarla transfer ettiği ancak göndermek zorunda olduğu için bazı yabancı futbolcularını bedelsiz elden çıkarması. Dünya Kupası’nda mücadele eden Tello hiçbir bedel alınmadan Eskişehirspor’a veriliyor. Tello bedava verildiği gibi birde üstüne para verilmiş. Eskişehirspor Tello’nun yıllık ücretini karşılayamadığı için Beşiktaş paranın bir kısmını ödeme karara almış. Beşiktaş Yönetimi’nin bunu yalanlamasını bekliyorum. Tello’nun Eskişehirspor’da oynaması için Beşiktaş bu oyuncunun yıllık ücretinin bir kısmını karşılayacak mı?” dedi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.