Şimdi Ara

telekom hatası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar.
    ben sozlesmemi bayramdan onceki persembe gunu yani su en son patlamaların oldugu gun yaptırdım erenkoy telekomdan.

    bayramdan sonraki salı gunu aradım. hattım acılmadıgı için. hattınız acık kullanabilirsiniz dediler. tamam dedik baktık yok. dedik heralde modemde sorun var. gittik modem aldık corecess 3113 ethernet olanından. gene devam ediyor aynı sorun. adsl göremiyoruz.

    o tarihten sonra hergun gunde 2 sefer telekoma gidiyoruz. herifler resmen dalga gecer gibi siz daha sorununuzu halledemedinizmi diyor orda oturan bi şahıs!

    telefon nosu veriyolar bize (555 2640) gibi. burayı arayın dediler aradık. orası 124 e aktardı 124 te uzun bi caldırmanın ardından actı. fakat suan olmaz yarın arayın dediler. aradık tamam dediler. kaydı aldık bakacaz. ama ne arayan var ne soran..


    bu durumda ne yapmam lazım

    erenkoy telekoma direkt kafadan dalmakmı gerekiyor [bwlng] [ops]


    biriniz bi yol gosterim allah askına yaw
    20 gün oldu . erenkoy gibi bi yer hattımı açmadı yardımcı da olmuyolar..







  • baba bi tane pickup buluyosun.. içini binimum patlayıcı ne varsa dolduruyosun. direksiona gechiosun. doru t.telekoma kafadan giriosun. sonra ne adsl derdı ne tasası. ben bunu dusunmedım dıılde. c4 fıyatlarını arastırdım chok pahallıya gelıo. vaz caydım. durumun varsa hech kachırma derım...
  • 124'ü ara kayıt bırak. 288 li telefonları ara kayıt bırak. 124 ü ara kayıt bırak. 288 li telefonları ara kayıt bırak......

    Aynı modem bende de var, aynı sorunu ben de yaşadım. Günde 2-3 kayıt bıraktım, en sonunda dayanamayıp aradılar. Sorunu anlattım, bakacağız dediler. 3-4 saat sonra (gecenin 11 i olmasına karşın) sorun düzeldi, ben de bağlandım.

    Belki de sorunu ben düzelttim bilmiyorum. raspppoe.com daki dosyayı çekip kurdum, bağlandım. bir şekilde bağlandım sonuçta.
  • Arkadasım aynı sorunu senın yasadıgın sekılde yasadım ama zorda olsa durumu cozdum problem senın port noktanda yanı hattında ınan bana eskı modemınle bıle baglanabılırsın yeterkı hattındakı sorun halledılsın ben 3 sene once bır modem almıstım alcatel telekomdakı sahıslar hattımın acık oldugunu hıcbır sorun olmadıgını soyledıler ve modemımı bu portlara uyum saplamadıgından dolayı degıstırmek zorunda oldugumu falan anlattılar bende mecbur yenı bır modem aldım yenı modemle de aynı seyı 2 gun yasayınca cıldırdım tabı telekomun bu ısle ılgılı tum bırımlerını aradım 124/444 1 145/555 29 68 vs. en sonunda 555 26 40 numaralı telefonda ulas gunaydın dıye bır bey yardımcı oldu sorunumu anlattım modemım ("apache dsl usb/eth router") hakkında emın olmak ıstedı oncelıkle modulasyon ayarının TI.413 degıl G.Dmt olması gerektıgını turk telekomun fızıksel baglantı kurulabılmesı ıcın (yanı link ısıgının sabıtlenmesı)sadece bu modulasyonu destekledıgını soyledı neyse modemde sorun olmadıgını ıspatladım ben adama bundan emın olunca benden adsl bılgılerımı aldı ve 20 dakıka ıcıde lınk ısıgım sabıtlendı. sonra bu adamdan dıger abonelerınınde sistemlerindeki bu tıp bır hatadan dolayı baglanamadıklarını anlatan bir maıl aldım. sana tavsıyem 555 26 40 numaralı telefondan ulas beye ulasıp durumu anlatman ama anadolu yakasında bu ısı asıl yapan adamlar olduklarından vakıtlerını bosa harcamamaya calıs cunku gercekten yogunlar sımdı adamın maılınıde sana verırdım ama bu sefer forumdakı herkez adamı maıl yagmuruna tutabılır..!!




  • MToKaC kardeş bu alemde yalnız olmadığını biliyorsundur umarım :) aynı sorun aynı dert bende de devam ediyor adamlar adsliniz var dedikce ben yok diyorum neyse yarın ( pazartesi ) bir umut ışığı doğdu .kesin sonuçları alayım seni bilgilendiririm yalnız şunu söyleyeyim bu iş masa başında çözülmeyeceğini en sonunda adamlara kabul ettirdim detayları yarın kesin sonuçlarla yazarım
  • arkadaslar bana acilen acıbadem telekom un adresi lazım..

    bostancıdan nası gidilir oraya ?
    bilgisi olan varmı ?

    not: telekomun sitesinde yok boyle bilgi..
  • bostancıdan e-5 gebze harem minübüsüne bin acıbadem köprüsünde in indikten sonra merdivenlerden çık yükarı doğru yürü (kadıköy istikametine doğru baktığın zaman sağ tarafa doğru oluyo) oralarda sor birine gösterirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.