Şimdi Ara

Telefonum ölü mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    3 seneden fazla bir süredir iPhone 5 kullanıyorum. Son 1-2 aya kadar bana mısın demedi, kasma vb hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1-2 aya kadar ama. İlk başta menü geçişlerinde vs hafif kasmalar başladı. Normal diye düşündüm, sonuçta 3 senelik telefon eskimişti. Ama dayanılmayacak gibi değildi, başka hiç sıkıntısı yoktu. Şu an ise;

    1-Saatim geri. (evet telefonun saati bildiğiniz geri. şuan saat 15:50 ya, telefon 14:13 gösteriyor, set automatically yapsam da yapmasam da)
    2-Wi-Fi de sürekli kesintiler yaşıyor. (sadece birkaç yerde değil, nereye gitsem wireless bağlanıyor, ancak internette dolaşırkan bir süre sonra kopuyor. Uygulama indirmeyi bırakın müzik bile dinleyemiyorum)
    3-Bahsettiğim kasmalar çok daha arttı. Telefonun kendi kendine resetleri, donmalar, takılmalar, glitchler...

    Telefonu tamamen resetledim. Ancak sorunlar devam ediyor. Telefon 1-2 defa elimden düştü, o da 1-2 sene önce. Sorun hala devam ediyor. Jailbreak falan çözer mi acaba ? iPhone 7 yi beklemek istiyordum ama çözüm bulunamazsa 6s almak zorunda kalacağım.

    Yardımınız için teşekkürler...







  • İos sürümü kaç.
  • telefonu iTunes'dan restore yapmanızı öneririm.Yeni bir iPhone olarak kurun.Bende de iPhone 5 var hala kullanıyorum ufak tefek takılmalar donmalar arada wifi kopmaları oluyor ama çok can sıkacak şekilde değil.
  • iTunes restore yaptım zaten, işe yaramadı. iOS 9.3.1 Bugün 6S alacağım eğer bir çözüm bulamazsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.