Şimdi Ara

Telefonu Nerede Satabilirm ? - Yazıklar Olsun -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Her gün sorun yaratan Nokia 3710'u satmak istiyorum. İkinci el telefon alan, Avrupa yakasında nereler var ? Yardımcı olabilir misiniz.

    Gidip sapasağlam ama daha düşük özelliklerde bir Motorola marka telefon alacağım. Motorola'dan vazgeçtiğim için inanılmaz pişmanım. Beş sene hiç problem yaşamadan kullandığım Motorola telefonum artık eskimeye başlayınca bu telefonu aldım. Ama Navigasyon, Görüntülü konuşma, Mail, Radyo, İnternet gibi özelliklerini ne zaman kullansam kendisine reset atıp, beni sinirlendirmenin dışında bir işe yaramıyor.

    Nokia'ya verdiğim paralara yazıklar olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sT.curSe -- 9 Eylül 2010; 12:02:53 >



  • her modelde bu tarz sorunlar yaşayabilirsiniz firmware güncelleyin yada bi yenisinin bekleyin

    ama iş nokia olunca bu tarz sorunlar çok normal gözüküyor
  • firmware update ve format sorunları çözecektir. Çok abartmayın her telefonda olabilecek basit şeyler bunlar. Teknoloji şans işidir alırsınız bir telefonu açılmaz aynısından bir daha alırsınız şakır şakır çalışır. Şans işi bu. Gelipte nokiaya çamur atmaya gerek yok
  • Nokia mı. Ben bu telefonu ilk aldığımda No tuşu çalışmıyordu; bir yenisinde de aynı sorun var. Bazen No tuşu çalışmıyor; kapatıp açıyorum düzeliyor. İki telefonda da bu sorunların olması normal mi ?

    Bu arada FırmWare Uğdate nasıl yapılır.
  • aslında fiyat - fayda açısından güzel bir telefon diğer bir güzellikte çok şık olması sonuçta kapaklı neden o kadar sorun yarattı bende anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.