Şimdi Ara

Telefonu iade ettim paramı vermiyorlar yardım edin ( N11 ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
8
Favori
18.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N11'in satıcıyla iletişimin kesilmesi bile ayrı gülünç bir durum. Bu mağazalar N11 platformu üzerinden satış yaparken adres ve iletişimin bilgilerini vermiyorlar mı? Böyle mağduriyetler olması durumunda mali taahhüt vermiyorlar mı depozit gibi? Şu aşamada resmen dolandırıcılığa aracılık ediyorlar. Batsınlar inşallah.

  • R-Kartal kullanıcısına yanıt

    Ben de bunu düşünerek hepsiburadanın kendi sattığı ürünlerden alıyordum fakat aldığım bir mouse kısa sürede bozuldu, bende ilk markanın kendi teknik desteğine yazdım. Durumu anlattım, faturayı gösterdim ve garanti kapsamındadır aldığınız yerle iletişime geçin dediler. Ardından hb de talep oluşturdum ilki red edildi, 2.de ise "ürününüzün markası Asus olup, servis için Hepsiburada’nın anlaşmalı olduğu markalar arasında yer almıyor" bu yanıt geldi. Bu da markanın teknik desteğinin cevabı "Satıcı firma ile anlaşmamızın olması veya olmaması bu durumu değiştirmemektedir. Fare, klavye ve kulaklık gibi aksesuar ürünlerinde onarım yapılmamaktadır. Bu yüzden dolayı satıcı firma tarafından değişim sağlanmaktadır." hb hiç bir şekilde ilgilenmedi sonunda firma yardımcı oldu. Çok acil olmadıktan sonra artık hbyi hiç kullanmıyorum.

  • osamanos kullanıcısına yanıt

    O dönem ülke genel anlamda iyiydi.Şimdi olsa sana da aynı şeyi yaparlardı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu saptırmak istemem varsın olsun Amazon fanı desinler. Ben de görüşlerimi aktaracağım. Bugün bir olay yaşadım iyice emin oldum bazı şeylere.


    Öyle veya böyle Gittigidiyor, gitti. Sıra N11'e ne zaman gelecek bilemem.


    Tek bir gerçek var: Amazon Türkiye. Adamlar tabiri caizse öttürüyör rakiplerini. Hepsiburada, Trendyol falan hepsi yola gelmeye çalışıyor ama olmuyor işte.


    Amazon Türkiye öyle bir agresif ilerliyor ki... Ben ilk zamanlar neden bu böyle kargo kutuları, paketleme yapılıyor diye kızıyordum. Sonra "insan" gibi muamele gördüğümü anladım.


    Daha bugün Carrefoursa bir ürünün iadesini kabul etmedi. Bildiğin süpermarket lan. Seni üzmeyecek büyük bir marka diye düşünürsün. Hayır almıyorum iade dedi. Çözemedi sorunu. Ki son 1 yılda on bin liraya yakın alışveriş yapmışım. Almadı basit bir iadeyi.


    Amazon olsa hiç üzmezdi. İmkanım olsa bütün her şeyi Amazon.com.tr satıcısından almak isterim.





  • n11 den son zamanlarda ufak tefek seyler alıyordum sadece neredeyse onların tamamında sorun yaşadım. Rezalet bir yer oldu. Kullanmayın kullandırmayın.

  • 1000 lira pahali olsun ama resmi satici olsun. Asla pahali bir urunu bilmemne teknoloji marketi gibi dandik magazalardan almayin. Ya resmi satici ya da sitenin kendi magazasini kullanin. Isini duzgun yapan insanlarda olumsuz etkileniyor bundan ama kendini guvenceye almak icin baska yol yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada ve N11 mağazalarını kullanırım hep. Sorun yaşamadım. Trendyoldan neden uzak durmaya çalışıyorum ; Bir ara Trendyoldan siparişimi iptal etmek istedim, "sadece mobil uygulama üzerinden iptal edebilirsiniz" gibi saçma bir uyarı gönderdi. 2 ayrı alışverişimde yaşadım bu sorunu. Ha! şimdi yola geldi. istediğin yerden iptal edebiliyorsun. Ama ben unutmadım. Bu işgüzarlığından dolayı Trendyoldan uzak duruyorum artık.

  • Aslında bir kaç firma olması rekabeti getirir. Amazon rekabet şartlarından dolayı müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmış. Açıkçası tek başına kalsa aynı hassasiyeti gösterir mi bilemem ama her zaman birden fazla alışveriş platformu olması bizim lehimizedir unutmayın.

  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

    Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, harcama itirazı yaptım bekliyorum.

  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

    kesinlikle katılıyorum. o dönem belki de bir yanlışlık oldu. n11 telefonun servise gittiğini bilmiyordu. yine de paramın iade edilmesine sevindim. ölü piksel bir tane de olsa benim gözüme batardı.

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

    Ürün neydi hocam karfur iade almamazlık yapmamalı idi..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahşap Temizleyici. Memnun kalmadık ne yapalım? Her şeyi de THH'ye mi taşıyalım? Üstelik orada görüyorsun, geçmişi olan bir müşteriyim. Değil uzaktan satış sözleşmesini, insiyatif bile alabilmelisin...


    Sayısız tecrübelerimden sonra, çok net söylüyorum:


    - AKBANK

    - CARREFOURSA

    - TEKNOSA


    Lütfen bu ve diğer Sabancı gruplarından olabildiğince kaçının. Çok ciddi yönetimsel sorunları var ve kesinlikle sorunu çözme eğiliminde değiller. Son kuşak Sabancı ailesi dünyaya ayak uyduramıyor.


    Mesela Teknosa'ya karşı bir davamız vardı, kazandık. Yani neden işi o raddeye getirdiler bir türlü anlam veremedim. Hatta davadan önce defalarca uyardık, biz her türlü kazanacağız yapmayın boşu boşuna uğraştırmayın diye. En üst düzey yetkililere bile ulaştık, sonuç olumsuzdu.


    Sanırım onlar için bizler sadece birer sayıyız. Yani şöyle düşünün: "100 müşteri "haklı bir nedenle" sorun mu yaşadı? Asla ve asla 100'ünün derdini çözme. Zaten söz gelimi istatistiksel olarak bunların 50'si cayar. Geriye kalanlardan 20'si de usulden kaybeder. Kalır 30 kişi." Kafalar böyle pırıl pırıl çalışıyor.





  • N11 yavaşa yavaş gittigidiyor yoluna gircek gibi.

    Aşırı boktan bir site olmaya başladı yav önceden baya alışveriş yapardım şimdilerde sadece 2,3 kuruşluk birşey alcağım zaman kullanıyorum.

    1 yıla kalmaz n11de kapanır.

    Amazon, hepsiburada bu aralar çok iyi bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SYRISN kullanıcısına yanıt

    Fiş yoksa iade edilen kargo takip numarasıyla sorgu ekranından iade edildiğine dair ekran görüntüsünü alın, varsa n11 üzerindende iade edildi yazıyorsa onunda görüntüsünü alın. N11 ile yazılı sohbet başlatın ve son durum hakkında bilgi isteyin. Buradaki amaç telefonun satıcıya iade olduğunu ve para iadesinin n11 tarafından yapılmadığını teyit ettirmek. Yazılı sohbetten size telefonda verilen bilgiyi zaten yazacaklardır. Yazılı sohbetten ekran görüntülerini alarak elinizde kanıt bulundurmak yararlı olacaktır. N11 ile yazılı sohbetten aldığınız ekran görüntülerini başvurduğunuz il yada ilçe tüketici hakem heyetine daha önce yaptığınız başvuruya ek olarak elden sunabilirsiniz. Aynı şekilde bankaya itiraz içinde aynı görüntüleri iletebilirsiniz. Savcılığa başvurduğunuzda da işinize çok yarayacaktır bu ekran görüntüleri.

  • ippoxxx İ kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğin gibi yaptım. Kargonun teslim edildiğine dair elimde belge var şu an. Satıcıyı aradım bana ' Zaten bana geldi ve ben de ithalatçı firmaya gönderdim, kargo bana gelmedi demiyorum diyor. N11 üzerinden bana alıcı red verdi hatası veriyor hatta bende N11' e yazayım istersen dedi fotoğraf da attı. .... sipariş numaralı ürünün iadesine biz onay vermemize rağmen sizler site olarak red vermişsiniz ürünün iadesini onaylıyoruz lütfen alıcının iadesini onaylayınız yazmış. Mağazanı aç paramı geri versinler dedim. Çok fazla şikayet geldiği için N11 mağazamı kapatmış ben senin mağdur olmanı istemiyorum zaten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur onlar zaten iade butonunu açacaktır diyor. ( Ben zaten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım ve harcama itirazında da bulundum. )

  • zubanda860 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler.

  • harun26180 H kullanıcısına yanıt

    Hocam N11 bana İade Reddi olarak mail gönderdi. Ben satıcıyla konuştum mağazanı N11'de aç bana paramı göndersinler sende kurtul bende kurtulayım dedim. Satıcı bana çok fazla şikayet geldiği için N11'in mağazasını kapattığını söyledi. Ürünü ben aldım ama bende ithalatçı firmaya gönderdim paran bende değil N11' de diyor. Kendisi N11'e de yazmış'' .. sipariş numaralı ürünün iadesini biz onay vermemize rağmen sizler site olarak red vermişsiniz ürünün iadesini onaylıyoruz lütfen alıcının iadesini onaylayınız ' diyerek. N11 ile görüş Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur paranı verirler dedi. Ben zaten başvurdum Tüketici Hakem Heyeti'ne. Bankaya harcama itirazında da bulundum. Süreci bekliyorum. Ben N11' in paramı vermek istemediğini düşünüyorum ama satıcıya da tam güvenmiyorum.

  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt

    Tanıdığım herkese N11'den bişey almayın diyorum hocam bende

  • Çoğunluk N11'in son zamanlarda bozduğunu yazmış. Bence sizde N11'den alışveriş yapmayın daha. Ben ilk kez alışveriş yaptım N11'den. Daha da yapmam. Umarım kimse bir daha N11'den alışveriş yapmaz.Satıcıyla anlaştığım halde N11 ile anlaşamıyorum. Müşteri hizmetlerini kaç defa aradım ' Kusura bakmayın biz bu konu hakkında bir şey yapamıyoruz ' diyip kestirip atıyorlar. Hiç yardımcı olmuyorlar aracı firma olarak.

  • Juggernaught J kullanıcısına yanıt

    Satıcıyla konuştum. Çok fazla şikayet geldiği için N11' deki mağazasını kapatmışlar. N11'e mail atarak biz alıcının iadesini onaylıyoruz lütfen siz de onaylayın yazmış. N11 cevap vermiyor.

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.