Şimdi Ara

Telefondan para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu aralar internet üzerinden sanal para kazanma konusunda bilgi sahibi olmaya çalışıyorum ve size bugün yeni keşfettiğim bir uygulamadan bahsedicem.
    Bitmaker Free Bitcoin/Ethereum uygulaması ile kolayca sanal para kazanabilirsiniz. Uygulama genel olarak diğer uygulamarla aynı mantıkta 30 dk da bir reklama tıklayarak 500 block kazanıyorsunuz 500 block 200 satoshi degerinde 650.000 block oldugunda cekebiliyorsunuz yada size önerim bu puanlari ethereum sanal parasına çevirmek 15000 block olduğunda çekebiliyorsunuz ve buda yaklaşık olarak 0.0012 ethereum yapiyor. Ayrıca Ethereumun şuanda yaklaşık 180 lira ya da 0.04 bitcoin e eşit olduğunu ve hizli bir sekilde deger kazandigini biliyoruz.
    Ayrica uygulamanin onerdigi oyunlari indirirerek çok daha fazla block kazanabilirsiniz. Ve gunde 2 kere boost kullanma hakkiniz var ve bu boostlarin degeri 1000 block 2 saat suresi var, 30 dk yerine 10 dk da bir reklamlar yenileniyor bu sayede 2 saatte 5000 block kazanabilirsiniz.
    https://goo.gl/U4c1GJ
    Verdigim linkle uygulamayı indirip ya da play store üzerinden Bitmaker uygulamasını indirip 3H2LMI koduynu girerek 6250 puanla başlayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenankaan12 -- 22 Nisan 2017; 19:42:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba bu uygulamayı kullanıyordum lakin tabletim bozuldu wallet ve uygulama silindi dolayısıyla walletteki adresste gitti tekrar aynı wallet ve uygulamayı yüklesem sorun olurmu kazanmada birde etc için hangi cüzdan önerirsin ve transfer içinde bitkapital sitesi nasıl teşekürler
  • oyundelisi333 kullanıcısına yanıt
    Ben bilgisayara exodus wallet i indirdim bitcoin ve eth dahil 6 tip sanal para cüzdanını kullanabiliyorsun mobildede coinbase i yüklemiştim de texchange falan yapamıyorsun Exodus wallet sayesin 6 tip sanal para birimi arasında exchange yapabiliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.