Şimdi Ara

Telefon video yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar ;

    Tatilde telefonumdan ( Samsung Note 3 ) yaklaşık 30 gb lık videolar çektim.Fakat bi hata yapıp telefonu dik tutmuşum. Eve gelip izlemeye kalktığımda sonuç hüsran oldu. Televizyonda izlerken ekran hep yan duruyordu. Kendimce bi arama yaptığımda video döndürme programları buldum ( çok da işe yarayan buldum söylenemez :) ) ve döndürme işlemini yaptım fakat bu defa da sağda ve solda siyah boşluklar beliriyor ve video ortada kalıyor vbu da haliyle kötü bir görüntü ortaya çıkarıyor. Sormak istediğim hem görüntüyü kalite kaybı olmadan çevirip hemde tam ekran yapabileceğim bir program var mı ? Ve bunları başarabilirsem iyi bir birleştirme programı da arayacağım :)

    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.


    Not : Konuyu açmak için doğru yeri mi seçtim emin değilim en yakın konu başlığı burayı buldum eğer yanlış ise taşıyabilirmisiniz ?







  • Konu yeri hakkında sıkıntı yok

    Videonuzdan bir ss atar mısınız? Youtubedaki dik çekilmiş videolar gibi mi oluyor, tam anlayamadım da ben problemi, ona göre biliyorsam yardımcı olmaya çalışayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu direk tam ekran yapıp izlemeye kalktığımda şöyle gözüküyor ;

     Telefon video yardım



    Vlc media player üzerinden ekranı 90 derecelik açıyla döndürdüğümde ( başka bir kaç program ile daha denedim ama sonuç aynı oldu ) bu tarz gözüküyor ;

     Telefon video yardım



    Yani yatık şekildeyken ekranı kaplayan görüntü yönünü değiştirdiğimde ise sağında ve solunda siyah kısımlar kalarak ortaya çekiliyor ver haliyle kötü bir görüntü ortaya çıkıyor.

    Şimdiden teşekkürler ilginiz için




  • Hocam bu video artık ne yazık ki iflah olmaz. Videoların böyle çıkmasının sebebi kayda telefonu yatık olarak tutulmuş şekilde başlayıp daha sonra dik konuma getirmeniz. Yani artık videoyu programla döndürsenizde bir faydası olmaz çünkü orada kaydedilmiş veri yok, bu sebeple oralar siyah kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu çevirip o siyahlıklara katlanmak zorundasın ya da 'scale' genişletme işlemi yapıp videoyu
    ekrana tam oturtursun ama herşey ekrana şişman olarak yansır ve yine çirkin bir sonuç çıkar..
  • Tesekkur ediyorum arkadaslar cevaplar icin peki videolari cevirip o vaziyette kaydedebilecegim iyi bir program tavsiye edebilirmisiniz ? Bir dahakine daha dikkatli olacagiz demek ki :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.