Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.045
Cevap
183
Favori
522.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler
    OnePlus 6T / 7
    Xiaomi Mi 9
    özellikle bu üçünden hangisini tercih etmeliyim.
    fiyat olarak birbirine yakın gibiler (4500 civarında)
    fiyatları düşer mi , bir müddet daha beklemeli miyim (herhangi bir acelem yok)


    diyelim ki bir yerden faturalı olarak aldım, bir kaç ay sonra benim benim telefonum kapanırsa , nasıl bir yol izlemeliyim
    çift hatlılarda iki hattında mı kayıtlı olması gerekiyor ?
    yardımcı olursan sevinirim
  • Ryner kullanıcısına yanıt
    OnePlus 7 ve Mi 9 modelleri daha güncel modeller olduğu için tercih edilebilir. Bütçeniz dahilinde fiyatları mevcut 4500 TL biraz ütopik bir rakam belki de siz OnePlus 7 Pro modeline bakmışsınızdır fiyat konusunda her gün her ürüne zam geldiği için beklemeniz ne derece doğru olur bilemem zirâ içinde bulunduğumuz durum pek iyi değil.

    Faturalı cihaz alırım derken MediaMarkt , Teknosa , Vatan gibi yada operatörlerden cihaz alırsanız ve bunlarla alakalı sorun yaşadığınızda her şekilde sorununuzu çözersiniz gerek aldığınız yere fatura ile birlikte giderek gerek tüketici hakem heyetlerine giderek hakkınızı arayabilirsiniz.

    Fakat benim söylediğim şekilde garantisiz imei kayıtlı olarak alırsanız aldığınız kişiye giderek yeniden imei yazmasını isteyebilirsiniz bu işlem için para almayacaklardır.

    Çift hatlı modellerde ise doğrudur eğer resmî yerlerden alırsanız iki hattın da kayıtlı olması gerekli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    ilgi ve alakan için teşekkür ederim https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-9-64-gb-akilli-telefon-xiaomi-turkiye-garantili-P353399668?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_term=21
    burada
    https://www.hepsiburada.com/oneplus-6-128-gb-ithalatci-garantili-pm-HB00000CFF9X
    bunlarda 4500 civarında

    mesela https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-gsm-tuna-oneplus-6t-8-128-gb-sifir-kutusunda-kayitli-ve-global-704128772/detay
    burada 3200 civarında ben burdan elden de alabilirim ama
    bundan aldığımda bir sıkıntı (telefon bozuk çıkması veya imei sorunu) çıktığında yapabileceğim bir şey olur mu ?
    son olarak ONEPLUS 6T MCLAREN diye bir şey var ne olduğunu anlamadım normal 5tnin gelişmisi mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 8 Temmuz 2019; 20:53:55 >




  • Ryner kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburada ve N11 de satılan ürünlerde ithalatçı garantisi yada distribütör garantisi bulunuyor o yüzden fiyatları yüksek N11 de olan OnePlus 6 modelinin fiyatına şu an son çıkan garantisiz sıfır imei kayıtlı OnePlus 7 Pro modelini alırsınız.

    Sahibinden linkindeki ilan için konuşmak gerekirse bir sorun olduğunda kendileri bir dükkan olduğu için yardımcı olacaklarını düşünüyorum elbette almadan önce gidip sormanızda fayda var gittiğinizde telefonu uzun uzun kontrol edin bir sorun olmadığını düşündüğünüzde parasını verip alırsınız. Özellikle OnePlus modellerinin ülkemizde bir garantisi yok bunu satan kişilerde imei ve yazılım konusunda ücretsiz destek sunuyorlar fakat donanımsal bir sorun söz konusu olduğunda bazı satıcılar yenisiyle değişiyorlar bazıları parçayı kendisi yada tanıdığı telefon tamircilerinde değiştirmeye çalışıyor bazıları ise hiçbir şekilde yardımcı olmuyor bunu almadan önce aldığınız yer ile konuşursanız sizi daha iyi bilgilendirirler.

    OnePlus 6T McLaren Edition hakkında konuşmak gerekirse normal 6T modelinin kozmetik açıdan daha farklı bir rengi tek farkı RAM miktarı 10 GB , depolama miktarı 256 GB olması.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Merhabalar bende 1500 tl bandında telefon arıyorum şuanda da samsung m20 modelini bu fiyatlara görüyorum. Sizce iyi bir tercih olur mu yoksa başka bir modele mi yönelmeliyim? Teşekkür ederim.
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam ;

    Samsung M20 modeli dışında

    Asus Zenfone MAX Pro

    Xiaomi Redmi Note 6 Pro

    Ve garanti sizin için önemli değilse forumdan yada sarı siteden Mi 8 SE

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim için garanti önemli değil, sıfır olarak Xiaomi Redmi Note 7'e yönelmiştim ki sahibinden.comdaki uygun fiyatlı sıfır telefonlar daha cazip geldi. Bütçem 2.500 tl

    Minimum 4000 mah pili olacak şekilde öneriniz nedir acaba?
  • 1100 e sıfır honor 9 lite 32 gb var.bu fiyata bu telefon alınır mı yoksa alternatifi var mıdır?
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Merhaba samsung note 8 ve xiaomi mi 9 arasinda kaldik. Fiyat hemen hemen ayni 3000 tl civari. Hangisini onerirsiniz ya da turkiye piyasasinda 4000-5000 civari olan hangi telefonu onerirsiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Lg G7 ThinQ ve Xiaomi Mi Mix 2s arasında kararsız kaldım fiyat olarak ikiside aynı. Lg batarya ve ram konusunda biraz düşündürüyor. Çok sık telefon değiştirmem uzun süre kullanım için tavsiyeniz hangisi olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selvolution S kullanıcısına yanıt
    Hocam elinizdeki bütçe ile uygun fiyatlı sıfır telefon olarak en alınabilir model Mi 9 SE fakat oda batarya konusunda kriterlerinize uymuyor onun dışında bataryası yüksek olan bir Tavsiyem yok maalesef Redmi Note 7 modeline yoğunlaşmanız gerekecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xyz35 kullanıcısına yanıt
    Sıfır imei kayıtlı garantisiz Xiaomi Redmi Note 5 modeli mevcut sarı sitede daha iyi bir alternatif olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dogan107 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam ;

    Xiaomi Mi 9 midelini öneririm daha güçlü ve güncel bir model. Diğer TR piyasasında olan Xiaomi modellerini önermiyorum en güçlü modeli Mi 9.

    Benim bütçeniz dahilinde önerebileceğim başka bir model OnePlus 7 Pro modeli garantili olmaması sizin için önemli değilse forumdan yada sarı siteden incelemenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kirmasti_16 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam ;

    İki telefonunda birbirinden üstün yanları var ben ufak bir karşılaştırma yapayım hangisi sizin için önemli olursa tercihinizi o modelden yana kullanırsınız.

    LG G7 ThinQ modelinde arka kamera olarak geniş açı ve normal diye tabir edebileceğimiz kamerası bulunuyor Xiaomi Mi Mix 2S modelinde ise bir normal kamera birde telephoto kamera bulunuyor 2X optik zoom ve bokeh efekti yapmanızı sağlayan özellikler. LG de bokeh efekti yok aklınızda bulunsun , ön kamera başarımı olarak Mix 2S modelinde ön kamera alışılagelmiş değil farklı bir konumda kendisine yer edinmiş dolayısıyla fotoğraf çekerken telefonu ters tutmanız gerekecek buna alışma süresi biraz sürebilir üstelik şahsen ön kamera performansını pek iyi bulmadım Mix 2S modelinde.

    Ses konusunda LG G7 ThinQ modeli tartışmasız olarak önde.

    Tasarım konusunda kişiden kişiye değişir fakat LG G7 ThinQ modelinde çentik mevcutken Mix 2S de herhangi bir çentik yok fakat alttaki çene diye tabir edilen kısım fazlasıyla var ve bu durum beni rahatsız etti açıkcası tasarımın bütünlüğünü bozduğunu düşünüyorum.

    RAM miktarı konusunda haklısınız 4 GB artık orta seviye ürünlerde bulunuyor en az 6 GB uzun kullanım senaryosunda daha mantıklı olacaktır , pil konusunda ise yazılımın optimize edilmesine göre ve kişilerin kullanım seneryosuna göre değişmekle birlikte elbette kapasite olarak 400 mah büyük olan Mix 2S modeli daha iyi bir süre verecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • arkadaşlar,
    128gb,çift sim, kamera, 3.5mm kulaklık girişi ve max 3000TL
    hangi modelleri önerebilirsiniz?

    huawei p9 kullanıyorum ancak 32gb yetersiz geliyor, kamera benim için çok önemli hatta batarya az olsun ama kamerası iyi olsun diyen birisiyim, redmi note7 uyuyor gibi ama onda da kamera gcam ile beraber yine cok ıyı ısler cıkaramıyor.

    para olsa aslında p30 direk istediğim ama işte durumlar malum.

    karasız kaldım..
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    LG V30 + çoğu istediğinize cevap verecek bir ürün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RdvnKrca

    LG V30 + çoğu istediğinize cevap verecek bir ürün.
    ah hocam v30+ a da baktım ancak maalesef çift sim değil, çift sim olsa düşünmeden alıcam hem ses hem batarya olarak, sarı siteden de baktım v30+ da maalesef tek sim var :(
  • LG G7 mi Pocophone F1 mi tercih edilmeli?
    Neden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaba kullanıcısına yanıt
    Kasa , ses , ekran , kamera başarımından dolayı LG G7 ThinQ modelini tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.