Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.144
Cevap
182
Favori
526.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba,2000-2500 arası bütçede redmi note7 ye karar kılmışken, huawei mate20 lite aklıma takıldı..mate 20 lite güncelleme alacak mı, işletim sistemi 8.1, 9.0 a yükselir mi, google play store konusunda sorun yaşar mıyım, her iki telefonu kıyaslarsanız ne önerirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossruff -- 2 Temmuz 2019; 22:44:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Crossruff C kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam ;

    Kafanızda soru işaretli bir telefon almaktansa Redmi Note 7 modelini tercih etmeniz daha iyi olacaktır zaten RN7 modeli daha iyi bir model Mate 20 Lite modeline göre.

    Ayrıca 2587 TL gibi bir ücrete LG V30+ modelini tercih edebilirsiniz.

    Garanti sizin için önemli değilse forumdan yada sarı siteden garantisiz sıfır imei kayıtlı olarak Mi 9 SE modelini de tercih edebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar selamlar.

    mi 8 kullanıyorum yaklaşık 7 aydır.

    telefonumdan memnunum ama çentiksiz ekran ve bataryasının daha iyi olması nedeniyle mi 9t'ye geçmeyi düşünüyorum yurtdışı cihazı temin edebilirsem.

    sizce mi 8 ve mi 9t'nin kamera kalitesi anlamında hangisi daha iyidir ? özellikle fotoğraf konusunda.. pek video çekmiyorum çünkü :)
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Selamlar Hocam ;

    Yurtdışından Temin fiyatınız burada önemli , TR de 3800 TL ye satılıyor bu ürün fiyatına göre işlemci performansı düşük kalıyor bu telefona geçmekteki sebeb dediğiniz gibi çentiksiz ekran , ön kameranın açılır kapanır şekilde ( pop - up ) olması , ekrandan parmak izi okuma teknolojisine sahip olması ve kamera performansındaki geliştirmeler bakıldığı zaman tam bir teknoloji demosu cihaz :) fakat önemli etken fiyatı 3800 TL gibi bir fiyat Snapdragon 730 için fazla kalıyor.

    Yurtdışından aynı fiyata Mi 9 alınabilir birkaç teknolojisi eksik olsa da Mi 9T modelinden daha performanslı bir cihaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    hocam 3800 lira vermem tabi ki o cihaza. her xiaomi telefon gibi yüksek bi fiyatla satışa çıktı ve yine her xiaomi gibi 1-2 aya fiyatı düşecektir.

    128 gb'ı 3400-3500'lere düşer diye tahmin ediyorum birkaç aya. yurtdışı olarak da 2500 gibi temin edebilirim diye düşünüyorum.

    ben neredeyse hiç oyun oynamadığım için snapdragon 730 ile 855'in farkını günlük kullanımda fazla hissetmem sanırım. bence işlemci dışında mi 9'dan üstün bir cihaz mi 9t. özellikle batarya performansı konusunda başarılı ve çentiksiz ekran. çentik olduğu zaman bazı uygulamalarda kullanılabilir alan boyutu küçülüyor biliyosunuz.

    tek endişem mi 9t'de ois olmaması. bu da fotoğraf çekiminde performansı etkiler mi merak ediyorum. mi 8'de ois var ve kamera performansı gayet tatmin edici.
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Zaten şu an için pek ses getiren bir model olmadı fiyatı yüzünden elbette birkaç aya düşecektir fakat hakkı dediğiniz gibi 2500 TL civarında.

    İşlemci gücünü sadece oyun oynayınca görebileceğinizi düşünmeyin eğer bir telefonu uzun
    zaman boyunca kullanmak gibi bir düşünceye sahipseniz her zaman için alınabilecek modelin en iyisini almakta fayda var bu işlemci farkını video render, oyun , kamera performansında bile anlayabilirsiniz. Mi 9T modelinin batarya konusunda daha iyi olmasının sebebi işlemcisinin ve gpu biriminin Mi9 kadar hızlı ve güçlü olmamasından dolayı çentiksiz ekran konusunda dediklerinize gelirsek uygulamalar çentik desteği vermeye başladılar fakat çentiksiz ekran olunca yeniden farklı bir görüntü oranı oluşacak bu seferde uygulamaların yeni görüntü oranına destek vermesi gerekecek şu an için iyi yada kötü verildiğini düşünüyorum kaldı ki bir teknoloji mağazasında Oppo Reno modelini incelediğinizde demek istediğimi anlayacaksınız özellikle 3. Parti uygulamaları büyük uygulamalar dışında çentiksiz ekrana hazır değil. Benim düşüncem Andorid dünyasında her zaman güncel ve güçlü modeli almak daha mantıklı kullanmıyorum onun bana gereği yok diye düşünmemek gerekiyor bütçeniz varsa ve telefon almak sizi sıkıntıya düşürmeyecek ise güncel ve güçlü olan modelden yana tercih kullanmakta fayda var.

    OİS desteği bir kameranın olmazsa olmazıdır 2019 yılında OİS desteği olmayan bir modeli tercih etmenizi önermem sadece titreşim engellemek amacıyla değil düşük ışık ve gece çekimlerinde olumlu yönde çok etkisi var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    yok hocam genelde telefonun değeri çok düşmeden 8-10 içinde değiştirip üstüne az bi miktar ekleyerek daha güncel bir modele geçiyorum. açıkçası bana bi telefonu öldürene kadar kullanmaktan ekonomik anlamda daha mantıklı geliyor.

    tek endişem ois şu an. mi 9t bunun dışında elimdeki mi 8'e göre birçok açıdan üstün bir cihaz.
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Hocam YouTube dan Mi 9T kamera ve video örneklerine bakarsanız daha iyi bir fikir sahibi olabilirsiniz. OİS desteği bir kameranın en önemli desteği düşük ışık performansı pek iyi olmayacaktır mümkünse birkaç farklı inceleme izleyin bazı inceleme videolarında fotoğraf ve videolara düzenlemeler yaptıklarını okumuştum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bütçem kısıtlı maximum 1000 lira. Bu paraya alınabilecek en iyi telefon nedir teşekkürler...
  • M.A.R.İ.N.E M kullanıcısına yanıt
    Forumdan yada sarı sitede satılan garantisiz sıfır imei kayıtlı Redmi 5 Plus.

    50-100 TL gibi bir bütçe artışı olursa yine aynı şekilde satılan Redmi Note 5

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sizce şu üçlüden bütün yönleriyle karşılaştırırsak en iyisi hangisidir ?

    Xiaomi Mi A2 Lite (32 GB / 3 GB)

    Xiaomi Redmi Note 5 (32 GB / 3 GB)

    Xiaomi Redmi 5 Plus (64 GB / 4 GB)
  • M.A.R.İ.N.E M kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Redmi Note 5 daha iyidir hem kamera konusunda hemde işlemci konusunda daha başarılı bir cihaz fakat 3/32 GB konfigürasyonlu olmasından ötürü ilerleyen zamanlarda cihazda RAM yetersizliğini hissedebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 4000-5000 arası bütçem var. Normalde huawei p30 almayı düşünüyordum abd çekişmesi kafamı karıştırdı. En önem verdiğim şey kamera ve batarya öneriniz nedir? Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım önerdiğiniz telefonlar çakma imeili oluyormuş. Alırsam 5-6 ay sonra imei kapanma durumu olur mu yeni yasa falanda geliyormuş sanırım bu imei konusunda..
  • Doğru imei atılmış ürünler ben herhangi bir yasa falan duymadım hocam aldıktan sonra herhangi bir sorun oluşmazsa ömür boyu kullanabilirsiniz herhangi bir sorun olmaz sorun olursa bile aldığınız yer ile iletişime geçerseniz tekrardan ücretsiz bir şekilde imei atabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OgulcanE O kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi 9 modelini tercih edebilirsiniz hocam.

    Garanti konusu sizin için önemli değilse forumdan yada sarı siteden 6/128 GB ve 8/256 GB konfigürasyonlu OnePlus 7 Pro modelini tercih edebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi 9 veya k 20 pro da bir secimmi yapayim yoksa meizu 16s mi yardimci olabilirmisiniz hangisini alirsam bana ne gibi artilari eksileri olur bilgilendiririseniz sevinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • slutdeiy S kullanıcısına yanıt
    Meizu 16S modeli her ne kadar donanım olarak kuvvetli bir cihaz olsa bile güncelleme noktasında sıkıntılı bir model firma güncellemeleri oldukça geç vermekte bazı modellerde ise hiç vermemekte dolayısıyla o kadar para verip aldığınız bir cihazda güncelleme beklemek pek hoş bir durum değil.


    K20 Pro - Fiyatı şu an için ülkemizde satılan model Pro değil Mi 9 T modeli ve içerisinde Snapdragon 855 değil Snapdragon 730 barındırıyor.

    64 GB 3800 / 128 GB 4000 TL içerisinde Snapdragon 730 var ve bu fiyatlara o işlemci biraz düşük kalıyor tam bir teknoloji demosu cihaz ekrandan parmak izi okuma pop- up kamera sistemi çentiksiz ekran gayet güzel bir tasarımı var fakat fiyatı yüksek. Eğer yurtdışından K20 Pro modelini getirme imkanı varsa tasarım ve sunduğu yeni teknolojik özellikler açısından K20 Pro daha tercih edilesi duruyor.

    Mi 9 - K20 Pro modeline gayet benzer bir model sonuçta ayni firmanın iki en yeni ürünü tasarım açısından görecelidir tabikide fakat K20 Pro daha güzel duruyor imkan varsa K20 Pro modelini almanızı tavsiye ederim eğer Pro olmayan K20 ya da diğer adıyla Mi 9T modelini alacak iseniz Mi 9 tercih edin.

    Herhangi bir bütçe belirtmemişsiniz ama benim ayrıca önermek istediğim telefon OnePlus 7 Pro. 6/128 GB ve 8/256 GB konfigürasyonlu modellerine bakabilirsiniz 12/256 GB olan modeli biraz daha pahalıya satılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    İlgilenip bilgilendirdiginiz icin öncelikle tesekkur ederim. Bu sene için yurt disindan getirmem biraz zor gibi ve one plus baya bende arastirdim cidden güzel bir cihaz ancak fiyat olarak cok uçuk bir rakam bahsettiğiniz konfigürasyon tam olarak ne demek oluyor peki one plus mi almaliyim sizce yoksa 5g yi falan beklemeli miyim mi mix 3 5g falan baya güzel bir cihaz olmus gibi ve turkiyeye 5g destegi tahmini ne zamana gelir beklemem daha mı mantikli olur peki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • slutdeiy S kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teknolojisi ülkemizde olmayan bir ürünün meyvesini almanızı tavsiye etmem 5G olan cihazlar için ütopik fiyatlar isteniyor yanlış hatırlamıyorsam intel firması bununla alakalı açıklama yapmıştı 5G modem içeren bütün marka model telefonların fiyatları artacak diye şu zamana kadar bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar 5G modem barındıran modeller çıktı ülkemizde daha 5G teknolojisi olmadıgından dolayı o telefonların gelmesi biraz yalan olur :) beklemenizi pek önermem ne zaman gelmesi konusunda net bir tahminim yok ama birkaç seneyi gözden çıkartın derim yıl olmuş 2019 fakat hâlâ telefonum çekmiyor derdi ile uğraşıyoruz.

    Yurtdışından getirme gibi bir durumunuz yok ise forumda yada mavi simgeli sosyal medya uygulamasında veya sarı sitede bu cihazları satanlar mevcut , konfigürasyon olarak bahsettigim olay cihazların RAM ve depolama miktarı örneğin 6 GB RAM 128 GB depolama 6/128 GB şeklinde ifade ediliyor nispeten daha düşük ve RAM ve depolama miktarına sahip modeller daha uygun fiyatlı oluyor şu anda en pahalı OnePlus 12/256 GB 5300-5800 TL aralığında satılıyor fakat 6/128 GB yada 8/256 4500-5000 TL civarında fiyat etiketine sahip.

    OnePlus 7 Pro modelinin yanı sıra OnePlus 7 modeline de bakabilirsiniz fiyatı biraz daha uygun Pro modeline göre.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.