Şimdi Ara

Telefon önerisi İphone vs Sony vs Lg vs Asus vs Lenovo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İphone 5s 1300 Tl
    Lg G4 1300 tl
    Sony C5 1350-1400 tl
    Asus Zenfone 2 32gb 1100 tl
    Lenovo Vibe P1 1200 tl
    Hepsi ortalama fiyat olarak yazdım yorumlarınızı bekliyorum cumaya kadar telefon alıcam. Nedeniyle yazarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ağır ve kalın olması haricinde lenovo vibe p1 öneririm. ısınma derdi yok şarj biter mi derdi yok. performansı da gayet iyi.
    lg g4 hem performansı hem kamerası iyi olan telefon ama şarj konusunda ne kadar iyi bilemiyorum.
    zenfone 2 performansı iyi kamerası da lg kadar olmasa da iyi sayılır. plastik kasa olması ve şans işi sorunlu ya da sorunsuz çıkması biraz caydırıcı faktörler.
    iphone 5s alırsan seni hiç üzmez :)

    5s vs c5 harici telefonları mağazadan kendim inceledim kurcaladım. aralarında vibe p1 hoşuma gitti.
  • o lıstede en ıyısı G4
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler. Lenovoyı bu ara çok öneren gördüm ama hiç incelemedm bugün inceleyiceğim. Benim içimden iphone 5s almak var ama eski felan kaldı diyorlar 3 senelik telefon işe yaramaz artık diyenler var. Lg g4de 2-3 telefoncuda işlemci anakart provlemleri çlk oluyor dedi. Bayağı kararsız kaldım yani.yinede sağol lenocoyu inceliğicm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam onun busu var şu sorunu var çok söylenen şey var. telefon şans işidir. bugun alınan sıfır iphone 6s de bile üretimden kaynaklanan hatalar olabiliyor. şans işi bu bence. forumda yapılan yorumlar tabii ki önemli ama gidip kendin eline alıp incelemen daha doğru olur. gm 5 plus için bildirim ledinden ekrana ışık sızması var deniyordu vatana gittim baktım öyle bir sorunu yoktu mesela. lenovo için birtakım sorularım vardı orda elime aldım inceledim kafamda soru işareti kalmadı. lg g4 alırsın sıkıntı cıkmaz dört dörtlük telefondur memnun olursun. iphone 5s e eski demişsin ama iphone seni hiçbir zaman pişman etmez. diğer telefonlarda işlemcisi hızı kasması donması ısınması çok sorun olduğu söylenir ama iphonedaki tek sorun şarj problemidir. bugun 5s kullananlar telefondan halen tam verim alıyor. artık 5s eskidi diyen ya çok zengindir ya da 5s kullanmamıştır emin olabilirsin. kuzenimde iphone 5 var telefonundan memnun. 1 sene daha rahat kullanırım diyor. demem o ki istediğin kriterleri belirle. ne için telefonu almak istiyorsun ona göre liste çıkar. video incelemeleri vs herşey mevcut. oyunlarda veya internetteki hızını falan gösteren videolar da mevcut heryerde. forumda kullanıcıların oluşturduğu sayfalara bak oralarda ne diyorlar ne sıkıntıları veya artıları var oku. mesela ben telefonda hearthstone oyununun kasmamasını isterim onun dışında kamera ve internet benim için önemlidir. senin için farklıdır bu durum. düşük bütçeli telefonlarda bir özellik çok iyiyken bir özellikten kısma mutlaka olur. ya bataryası düşüktür ya işlemcisi ya kamerası vs.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.