Şimdi Ara

Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    3000 TL'ye kadar bir bütçem var. Nokia 7 Plus'tan umutluydum, ama multitasking yaparken takılma, donma ve kasma durumları olduğunu öğrendim.

    Samsung ve Xiaomi istemiyorum. (Samsung ile çok sıkıntı çektim, ve yazılımsal olarak gerçekten çok geriler. Xiaomi'ye karşı bir ön yargım var, bilmiyorum neden.)

    Telefonda aşırı oyun oynayan birisi değilim, öyle belki arada zaman geçirmek için küçük çaplı oyunlar açabilirim. Bunun dışında ekranının büyük olması, bataryasının tek bir şarjla uzun dayanması ve kaliteli fotoğraflar çekmesi önceliğim. (Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmam gerekiyor.) Ve son olarak da yazılımının sıkıntısız olması (Takılmalar vs. olmaması) ve telefonun aşırı ısınmaması isteklerim arasında.

    Önerebileceğiniz telefon var mı?

    (Şu anda Galaxy S3 kullanıyorum ve son 5-6 senedir kullanıyordum, düşünün halimi. :D)







  • Mate 10 tavsiyemdir hocam
  • Mate 10 aslında bana da çok çekici geliyor, ama Türkiye'de sadece ithalatçı garantili bulabildim ben şu anda.
  • Raktul kullanıcısına yanıt
    ithalatçı garantili bir cihaz istemiyomusun
  • ROSTOV R kullanıcısına yanıt
    Hocam benim durumumda konuyu açan arkadaşla çok benzer. f/p açısından iyi kalibrasyonu yapılmış bir telefon arıyorum. Vodafone dan huawei mate 10 lite alayım diyorum. Daha uyguna bulabileceğim bir yol var mıdır ? Genel yorumun nedir ?
  • Kagoca kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım mate 10 lite 1700 tl android tarafında o fiyat segmentinde bence xiaomi mi 6 daha mantıklı bir seçim olur diye düşünüyorum almak istemessen mate 10 lite da dogru şeçim honor 7x'e de bakabilirsiniz.

    NOT:BÜTÇENİN 2000 TL OLDUGUNU VARSAYARAK BU ÖNERİLERİ YAPIYORUM
  • ROSTOV R kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için geç kaldım k.bakma. 2000 tl ideal bir rakam benim için. Telefonu Vodafone dan almak fiyat açısından ucuza geliyor diye Vodafone dan almak istiyorum. Saydığınız telefonlardan sadece mate 10 lite Vodafone da mevcut. Eğer daha uygun fiyata bulabileceğim bir yöntem varsa söyler misiniz? Önerdiğiniz telefonları bu yöntemle alabilirim. Fiyat açısından alacağım yöntemin farkı önemsizse direk telefona odaklanabilirim. Biraz karışık oldu anlaşılmayan yer varsa açıklıyım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lenovo p2 tavsiye ederim. Tam bi canavar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu çok farklı yerlere gitmiş. : D

    @Rostov İthalatçı garantisi istemiyorum hocam. Ne olduğunu tam bilmiyorum açıkçası, uzak duruyorum o yüzden.
  • Nokia 8 ve Sony XZ Premium bunlar alinabilecek en iyi telefonlar. Kesinlikle Xiaomi ye paranı verme. XZ premium kullanıyorum, PUBG aralıksız 4 saate kadar oynadığım oluyor ısınma yok denecek kadar az. Ayrıca hem ön hemde arka kamerası oldukça başarılı. İthal garantili hicbir telefonu öneriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış anlamayın ama, ben günlerdir burada ki konulara bakıyorum, herkese aynı telefonları öneriyorsunuz. Farklı bant aralığında telefon arayanlara da aynı telefonları öneriyorsunuz, o yüzden sözünüze pek güvenemiyorum.

    Şunu sormak istiyorum size cevaplamak isterseniz, Xiaomi'yi bende düşünmüyorum ama bu biraz piyasa'da çok bilinmemesinden ve fiyat olarak gerçekten düşük olmasından dolayı kaynaklanıyor. (İthalatçı garantili olması zaten ayrı bir durum.) Sizi bu kadar Xiaomi'den nefret ettiren nedir? Daha önce kullandınız sanırım.
  • Raktul kullanıcısına yanıt
    2000-3000 lira arasında alınabilecek her anlamda en iyi telefonların Nokia 8 ve Sony XZ Premium olduğuna inandığım için onları öneriyorum. Bence bir sakıncası yok her yere yazmamın. 1600-1700 civarında bütçesi olan içinde önermişimdir. 2000 liraya bütçesini çıkarıp Nokia 8 alabilmesi için. Şuan piyasada ki cihazlar arasında halen en alınabilir olanları onlar. Benim sözüme güvenip güvenmediğini zerre kadar umursamadığımıda bilmeni isterim. Benim yazdıklarımı başkaları da görür onlara belki yarar. Sadece konu açan kişiye yönelik değil. İsteyen istediğini alsın. Önerimi yapar geçerim. "Sokma akıl olmaz" ve "Ucuz malın alıcısı çoktur" diye laf var bizim buralarda. Xiaomi ye gelecek olursak tek kelimeyle çöp benim için.https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-mi-6-128gb.html, şu telefona 3000 lira civarı para vereceksin ? Suya ve toza karşı dayanıklılığı yok, kulaklık girişi yok, hafıza kartı girişi yok, hele ithal garantili servis ve yedek parça durumu mechul.. Şu telefonu 2500-3000 lira fiyat arasında alan adam için bir çok aşağılayıcı laf söylerdim anacak ban atıyorlar hemen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 10 Haziran 2018; 14:15:21 >




  • Peki hocam. Ben sadece her konuda aynı mesajı gördüğüm için sormuştum. Sizi kötülemek amaçlı veya kırmak amaçlı değildi.

    Teşekkür ederim açıklamanız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.