Şimdi Ara

Telefon öneri: Iphone 5S - Lenovo K5 Note

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, telefondan pek anlamamakla birlikte hızlı, donma problemi yaşamayacağım, ısınmayan bir telefon arıyorum. Fiyat aralığı 1000-1400 arası. Gittiğim Bimeks Vatan ve Teknosa'da edindiğim bilgilere göre kararım iPhone 5s (1370 tl) ya da Lenovo K5 Note (1000) arasında olacak gibi. Çünkü Sony hakkında birçok olumsuz eleştiri yaptılar ve ben zaten Samsung istemiyorum. Fakat önerilerinize açığın.
    Telefon ararken Android'de en az 2gb RAM olmasına dikkat ettim. Kamera benim için çok önemli değil.
    Lütfen yardımcı olur musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle konuyu yanlış bölüme açmışsınız. Cep telefonu tavsiyeleri olarak bölüm var.

    Cevabına gelecek olursa, İPhone 5s derim. İphone fanboyu falan sanma sakın. Ne kadar aynı fiyat aralığında telefon kullandıysam illa takılıyor kilitleniyor. Elimde İphone 5 var. Adam 1 sene kullanmış aldım fabrika ayarı çektim 2 senedir kullanıyorum bayağı bir oyun/uygulama yükleyip silmişliğim var. İçinde hala onlarca oyun ve uygulama var telefon hiçbir şekilde takılmıyor. İOS çok farklı. Android düşünmüyorum artık (cezbeden yeni telefon çıkmadığı sürece).
  • 5S al derim bende ilk defa iphone aldım dünya varmış.
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Tam burdaki mesajımı silecektim, dün unutmuşum fakat hazır sizi bulmuşken sorayım:

    iPhone'un hızından kuşkum yok. Tek korkum 5S'in 1-2 sene içinde yavaşlayacağı/ uygulamaların kullanım vadesinin dolması yönünde duyduğum şeyler. Fakat ben bir telefonu 5-6 sene kullanan biriyim ve eğer uygulamaların güncellenmediği ve iOs'un günceline geçmeden uygulamaların çalışamaması gibi bir durum sözkonusuysa almamalıyım. Yani sorum şu; 5S aldığım takdirde 5-6 sene bu hızını kaybetmeden kullanabilir miyim? Yoksa ömrü biter mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • namikazenaruto kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapmaman gerek. Muhtemelen ios 9.2 veya ios10 ile gelir. 10 dan kuşkuluydum ama arkadaşlarım şuan kullanıyor. Ben 5 ile hala 9.2 kullanıoyrum. Telefon hiçbir şekilde güncelleme yapmazsan çok uzun vadeyle kullanabilirsin. Adamlar İphone 8 çıkaracak diyecekler ios 12 ile süreceğiz piyasaya ama bu güncelleme tüm telefonlara gelecek halbuki iphone 8 için geliştirilmiş. Yani bizim telefonlara pek de uyumlu olmaz. İmkanım olsa SE alıcam. En iyisi bende istediğin kadar güncelle.

    Ha dersin ki ben güncel telefon kullanmak istiyorum. İphone da o fark etmiyor. Android gibi değil. 2 tane saçma özellik geldi diye güncellemeye basma sakın. Ben zaten 10'u sevmedim kullanışsız.
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Güncel olması benim için çok da önemli değil. Fakat güncelleme yapmadığım takdirde uygulamaların çalışmaması gibi bir durum sözkonusu değil, değil mi? Yoksa uygulamalar yeni iOs'a göre güncelleme getirip uygulama kullanımı için güncel iOs'u şart gösteriyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • namikazenaruto kullanıcısına yanıt
    Öyle bir olay söz konusu değildir. Bütün uygulamalar çalışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim iphone çok stabil güzel telefon fakat 5S eski bir telefon. Arkadaşımda var snap, feys gibi uygulamalarda kasıyor ne yazıkki.
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    hocam napıyorsun nasılsın yahu
  • İyiyim sen nasılsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağol
  • iPhone 5S'ye o kadar para vermeye değmez. 1 GB RAM'i var sadece. Günümüz için yetersiz. Stabil falan demeyin, stabil olsa yeni modellerde RAM niye artıyor.
    Bugün web tarayıcıları sekme başına 50-100 MB bellek ayırıyor en az. Keza diğer uygulamalar beraber çalışıyor. Arkaplandaki uygulamaların kendi kendine kapanmamasını istiyorsanız Lenovo'yu tercih edin. Malzeme kalitesi ve dayanımı iPhone gibi olmayabilir ama arada dramatik bir fark olduğunu düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky16 L kullanıcısına yanıt
    Yok rammiş yok sekmeymiş sallamayın. Androidde olur böyle şeyler. Ben 3 yıl araştrdım sizin gibi konuşurdum millete. İos bi kullandım öyle bir telefon yok. Her şey iosta bitiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.