Şimdi Ara

Telefon kapandı hiç bir şekilde açılmıyor, tepki sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Xperia Z2 sahibiyim.

    Telefonum gece yattığımda çalışıyordu sabah kalktığımda hiç bir şekilde açılmadı. Şarja taktım şarj almadı ışıkları yanmadı arka kapağı çıkartıp farklı batarya taktım yine açılmadı şarj aletine tepki vermedi. Kapakların ordaki off butonuyla veya ses butonlarıyla reset atmaya çalıştım ona da tepki vermedi.

    Doğubankta telefonculara gösterdim kimisi bataryadaki elektriği dönüştürücü parça bozulmuş telefona elektrik gitmiyor olabilir dedi(mantıklı geldi) ama gece şarjda değildi %70 civarındaydı uygulama güncellemesi de otomatik değil gece durduk yere kasması mümkün değil.

    bir başka telefoncu ise yazılım atılması gerekiyor dedi attıralım dediğimde lehim ile farklı şekilde format atmak lazım bizim ilk yönteme cevap vermiyor dedi daha fazla para istedi lehim vs de mantıklı gelmedi.

    Ne yapmam gerek servise gitmeden çözmek için sorunu ?







  • Z2nin kapağını nasil çıkardın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickjonas kullanıcısına yanıt
    kenarları ısıtınca ordaki yapışkanlar salıyor sonra vakumlu yapışkan ile çekip çıkartıyorsun veya kenarları ısıtıp tırnakla çekiyorsun. bant zaten onlar telefoncularda var bantları alıp tekrar yapıştırabilirsin (su geçirmezlik sıkıntısı doğabilir)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.